SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrzim skinse...(imam dugu kosu :lol: )
Prije neki dan su na Kastelu napali jednog mog fredna (bilo je oko 4 ujutro),zovnu ga da im zapali cigaru,a dvojica sa ledja...a kako on kaze brzi je bio od njihovog firera pa je uspio uteci...samo je dobio malo u ledja...
jebeni skinsi...samo da im se tuci...

Oni inače ne gotive čupave, ali meni je jedan od njih reko da ne tuku NIKOG ako on njih ne diraili ne zajebava provocira i sl. ne vole kad im neko ko veze nema sa skins ideologijom sere nešto o tome...ima ovaj jedan koji je zajeban kad se nacuga onda ti je bolje da mu ne prilaziš ako ne znaš sa njim....znaš li im imena?ako nećeš ovde da "prozivaš" piši na pp.

Limunovo_Drvo:
mrzim skinse...(imam dugu kosu :lol: )
Prije neki dan su na Kastelu napali jednog mog fredna (bilo je oko 4 ujutro),zovnu ga da im zapali cigaru,a dvojica sa ledja...a kako on kaze brzi je bio od njihovog firera pa je uspio uteci...samo je dobio malo u ledja...
jebeni skinsi...samo da im se tuci...
pa shta cje drug na Kastelu u 4 ujutro,tamo je straaaaashno :twisted::twisted::twisted:

zapravo.. znam vrlo malo.. ali dovoljno... pre neki dan sam bila na ovoj temi i čituckala malo..
ma budale... glupe.. za šta se oni ustvari bore... šta hoće...

a ne tako davno.. gledala sam neke snimke gde ubijaju od batina neko malo ciganče... groooozno!
i šta drugo normalan čovek može da misli već da su krrretenčine..

Šta ćeš...
Jest Co... faca, drago mi je da oni nisu pozeri i da znaju na sta se furaju, dobre su mu tetovaze....
E da on je Anjin stariji brat :D:D:D:D
moj brat se veceras opet nacugo vidjela sam ga kad sam krenula kući...
Bila racija na Kastelu :evil: :evil:

Lik je sutradan (taj moj umali prebijeni frend) stavio bedz na kome pise
NECU FASIZAM...:lol:
nista im nije radio...zovnuli ga da im zapali cigaru,on prisao,i dvojica mu prilaze iza ledja i on pocne bjezati kad je skontao sta misle uraditi...i dobio je u ledja naravno...bolje u ledja nego u glavu :D

zapravo.. znam vrlo malo.. ali dovoljno... pre neki dan sam bila na ovoj temi i čituckala malo..
ma budale... glupe.. za šta se oni ustvari bore... šta hoće...

a ne tako davno.. gledala sam neke snimke gde ubijaju od batina neko malo ciganče... groooozno!
i šta drugo normalan čovek može da misli već da su krrretenčine..

e jbg nemamo svi isto mišljenje o nekim stvarima....naravno svi osuđuju skinse, a kad cigani idu po gradu i bodu ljude iglom, pa cura na kraju dobije sepsu onda niko ne osuđuje cigane...
pa i ja sam ljetos nekom cigančetu opalila plesku jer je tražilo pare i ja nisam imala i onda me mala stala pljuvati...pa misliiiiim

znas bo..da je napadne neko na sred ulice(nebitno cigan ili samo obicni psihopata)
od svih ljudi samo ce da gledaju sa strane...mozda neko i uskoci.dok bi inace 95% skinsa uskocilo da pomogne
ako hoces da pljujes po skinsima.pljuj po nacijima.a ne po nama ostalima...

difrent from others...:
smesna si jeco!imas predrasude zbog pojedinaca...tipicno...
hm, pojedinaca? tih pojedinaca ima nešto mnogo... čini mi se..
te snimke sam gledala kod mlađeg brata... kaže doneo mu drug koji je skinhead... pun mu je i konp i telefon tog sr anja... većinom su iz ns odakle je on..
pa tako zabrinuta za brata sam i došla na ovu temu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back