SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
One koje ja poznajem uopste nisu losi likovi, mada ima par stvari koje me pomalo iritiraju i stalno prave neke gluposti. Ne znam sta ljudi misle raditi kasnije u zivotu aj dobro neka frka ono ovo, ali oni valjda imaju dosije u muriji pa sta oni misle kako ce kasnije negdje raditi ko ce u njih gledati pozitivno ako imaju takvu proslost.
Njihov zivot, njihova stvar!

To ni meni nije jasno! Ovi nasi svi se ko nesto furaju na srpsku naciju, cetnike...neam ja nista ni protiv toga, ali kako oni pored toga mogu da crtaju kukaste krstove, tetoviraju ih i sl.

Meni se svidjao jedan skinhead, ali vise ne! Sada mi se svidja jedan njegov drug, nije skinhead ali je stalno s njima! Likovi su skroz normalni i mozes sa njima pricati i o nekim ozbiljnijim temama, ali u nekim trenutcima znaju se ponasati toliko djetinjasto! Moje cijelokupno misljenje o njima je da su ok! Jedina stvar koja iritira je to sa Hitlerom i kukastim krstovima.
p.s.Za Hitlera sam cula da je i on sam bio porijeklom Jevrej.

bo!:
Meni se svidjao jedan skinhead, ali vise ne! Sada mi se svidja jedan njegov drug, nije skinhead ali je stalno s njima! Likovi su skroz normalni i mozes sa njima pricati i o nekim ozbiljnijim temama, ali u nekim trenutcima znaju se ponasati toliko djetinjasto! Moje cijelokupno misljenje o njima je da su ok! Jedina stvar koja iritira je to sa Hitlerom i kukastim krstovima.

Ma, kako koji... Ovako, kao raja su ok, ali stvarno me nerviraju ti neki stavovi.... Mislim, ne mozes nikako voljeti i hitlera i srbe... :roll:
U sustini, to je samo odraz neznanja...Evo, i na pocetku ove teme neki su poceli da pljuju po skinskima, a pojma nemaju o tome sta to uopste znaci, koja im je politika i za sta se bore... A sto je najgore, imam osjecaj da ni neki od njih nisu sigurni sta ustvari brane, kakve stavove...

p.s.
TIHOMIRE.......:D:D

ja se izvinjavam zbog offtopic :shame:

nina_gov:
da, ali zato postoje razlicite vrste istih...
a prije nego sto krenes sa iznosenjem takvih stavova trebalo bi da malo proucis tematiku o kojoj pricas...:roll:

U danasnje moderno vreme skinheads-i su ljudi koji su fasisti. Tako makar ceo svet misli o njima. Ja sam o njima govorio a ne o "crvenim skinheadsima" ili nekim drugim...

bo!:

To sam i ja cuo, da je po majcinoj liniji Jevrej?! Koliko je istinito nemam pojma ali ne bi me cudilo da je zaista istina. Pavelic je po majcinoj liniji Srbin, gomila ustasa bila je srpskog porekla, nazalost. Ko ce koga ako nece svoj svoga.

Sto se tice tih kukastih krstova, nije ih izmislio Hitler i zalosno je sto se svastika izjednacava sa nacizmom i Hitlerom. Verovatno da malo celavaca zna pravo poreklo, znacenje i vrste svastika !

da, vjerovatno....ma kukasti krst ti je danas simbol svega sto ima veze s hitlerom... :roll:
ja znam da ima puno duzu istoriju od hitlera...

mozes li da das jos nekih podataka?

E, da zasto se ti skinsi toliko vezu za nacizam i hitlera...rasisti su..?Koliko ja znam prvi skinsi bili su crnci i bili su iz radnicke klase.I otkud se vezase za navijanje i navodno oni su i prvi poceli praviti frke na stadionima, odnosno njihovom pojavom i pocinje nasilje na stadionima! Otkud u toj svoj prici Hitler?:)

e pisao sam i ja , a i drugi kako je sve to islo ...vise me i mrzi ..stvarno ...
prvi skinsi su bili i crnci i belci ...slusali su ska i redzi ... kasnije se skinse dele na druge grupe i tako ...
i tako dalje ...i td itd ...dolazi i.s . i one uvodi nazzi u skinse (jednu grupu ..ne sve )... ovi prihvataju kukasti krst i ostala obelezja nacizma ... ovo ti je uprosceno ...ako oces vise ..pogledaj po forumu ili javi da ti kazem jos neke stvari ...
pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back