purpurna magla
Iskusan
- Poruka
- 5.737
ma opusteno brate 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to se i ja pitam. I u Engleskoj isto. To su jednostavno glupi ljudi./I/I@Ī@:e meni samo nisu jasne neke stvari ...
na primer ... kako srbi mogu da postuju hitlera ... on je posle cigana i jevreja najvise mrzio SRBE ...
pa covek je hteo da nas istrebi ...
To care. Silend Bob moj dobar drugar.Silent Bob:Nista... kao i Komunisti, Liberali, Monarhisti, Demokrate... Sve je to sebano u vugla! Anarchy rules!

bo!:Meni se svidjao jedan skinhead, ali vise ne! Sada mi se svidja jedan njegov drug, nije skinhead ali je stalno s njima! Likovi su skroz normalni i mozes sa njima pricati i o nekim ozbiljnijim temama, ali u nekim trenutcima znaju se ponasati toliko djetinjasto! Moje cijelokupno misljenje o njima je da su ok! Jedina stvar koja iritira je to sa Hitlerom i kukastim krstovima.
p.s.Za Hitlera sam cula da je i on sam bio porijeklom Jevrej.
nina_gov:da, ali zato postoje razlicite vrste istih...
a prije nego sto krenes sa iznosenjem takvih stavova trebalo bi da malo proucis tematiku o kojoj pricas...![]()
bo!:Meni se svidjao jedan skinhead, ali vise ne! Sada mi se svidja jedan njegov drug, nije skinhead ali je stalno s njima! Likovi su skroz normalni i mozes sa njima pricati i o nekim ozbiljnijim temama, ali u nekim trenutcima znaju se ponasati toliko djetinjasto! Moje cijelokupno misljenje o njima je da su ok! Jedina stvar koja iritira je to sa Hitlerom i kukastim krstovima.
p.s.Za Hitlera sam cula da je i on sam bio porijeklom Jevrej.