Skijanje

Da li skijate

• Da

glasova: 4 30,8%
  • Jesam davno

glasova: 3 23,1%
  • Ne

glasova: 5 38,5%
  • Nisam odavno

glasova: 1 7,7%

• Ukupno glasova
    13
Skijao sa na staroj planini bez ski lifta, i bez instruktora, tj neki vodic koji je kao glumio instruktora mi rekao totalno suprotno , ni dan danas mi nije jasno zasto mi je rekao suprotno od onog sto jeste....I tako ti ja padam nenormalno , jer naravno kad ti kaze da sedis nazad na skijama , to je garantovano ili u mom slucaju ide ali ocajno....

I onda neki student vidi i pridje mi i kaze kazi mi kako skijas? Uporan si kao konj, svi te obozavaju zbog toga, cak nisi ni smesan kao na pocetku....
I ja mu kazem sta mi je rekao taj vodic...a student mi objasni totalno suprotno i do kraja dana sam vozio slalom, ono silno pokusavanje je ostavilo toliko poznavanje kako sve mozes da padnes da kad se naslonis ka napred, mozes da radis sta god hoces, jos mi skije bile krace nego sto treba...

6 dana sam padao i kupio ribe u krilo kad sednem na skije pa uletim nekoj izmedju skija....ali nema ljutis, ja sam onaj sto ne zna da vozi i jos se uci...
Nije ni to lose , biti izvikan kao neznalica, upoznas sve, jos bolje kad se to promeni 7 dan....

Pa nismo dosli da se selfujemo na planinu nego da se zabavimo i radujemo....

Onda sam odbio besplatnu obuku za skijanje na kopaoniku , gde je onima koji su otisli i survali se u provaliju , zagorcan zivot za sva vremena, ako su preziveli , a pola nisu...Kasnije dok je bila jeftina Jahorina, moglo se, ali skijanje je bas skupo ili ja nisam provalio foru , a nije mi daleko kopaonik od dedine kuce, ali je skup...

Ski pass na Kopaoniku je bio maltene ko nedeljni boravak
Da ne govorim o cenama, čaša kafe i soka verovatno danas 1800din

Odavno nisam skijao

Išao sam najviše u Rtanj, koji je bio cool mesto godinama a sad je postao 🙄

Odavno nisam skijao

ona kao kafana dole na stazi je bila dobra a cene su bile kao u Bg,cula sam od prosle godine da se promenio vlasnik i da su poludeli. Imali su super dezerte.

Drzala se dobro i dugo , a onda je poklekla.....
Za mene je kopaonik bio samo u dedinom selu...ali ima i to cari , neka strmina, put pa krivina, i sad odozdo se zalete da bi izgurali po ledu do vrha Lozicha , a odozgo se deca po ledu spustaju nadole, zanimljivo zar ne.....naculjis usi pre nego sto se spustas da cujes ide li nesto 3km unaokolo, pa ako cujes, cekas, ne znas gde ce....A bio je kao 4 metra siroka bob staza, sa sve udubljenjem i zakosenjem na krivini....niko se nikad nije podvuko ispod auta, ali to su ta stara vremena...

Ne znam kako su srcani bolesnici izlazili uz njega, , ili to ti je presudi ti Lozich .....Ili iz 5 puta ....stvarno nemam pojma...ali iz cuga to kardio bolesnik tesko...
Secam se jedne babe, nosilo malu stolicicu da sedne kad se penje uz njega...samo sto niko nikog nije zadirkivao , nego svako trazi svoj nacin kako ce sta da radi...
Da ne govorim opet ta stara vremena...
Kad isteras njega, posle je manji nagib i onda mozes brate kod svake kuce da malo stanes , odmoris, popricas, svratis ako ti se svraca....Prava moravska sela, bregovi cine selo...

Poslednja izmena:

Odavno nisam skijao

Juče drug priča, porodični ski pass 2000 evra. Ljepota.

Jahorina je prošlost a I Alpe odustao zadnjih par godina odkako je bilo problema sa snegom tj trmperaturama . Samo Švedska .Ski pas je nekih 300€ za 10dana a i smestaj može da se nađe jeftino ne u vreme decijih odmora ali sve van toga moze ..

Back