Edmund
Poznat
- Poruka
- 8.085
Sad se setih mojih lepih skijaških dana.
Da li ste skijali i da li i dalje skijate i gde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na kopaoniku poslednje 3 sezone ali su postali hard core sa cenama, mozda Italija ubuduceSad se setih mojih lepih skijaških dana.
meni je nesto u glavi oko 30000 za dvoje ski pasSki pass na Kopaoniku je bio maltene ko nedeljni boravak
Da ne govorim o cenama, čaša kafe i soka verovatno danas 1800din
Odavno nisam skijao
Išao sam najviše u Rtanj, koji je bio cool mesto godinama a sad je postao![]()
Žasu!meni je nesto u glavi oko 30000 za dvoje ski pas
mozda sam odvalila mrzi me da guglam ali znam da za Italiju toliko kosta po osobi
ona kao kafana dole na stazi je bila dobra a cene su bile kao u Bg,cula sam od prosle godine da se promenio vlasnik i da su poludeli. Imali su super dezerte.Ski pass na Kopaoniku je bio maltene ko nedeljni boravak
Odavno nisam skijao
Nisi posh?To je posh sport, naravno da ne znam da skijam
Jbg, radničko poreklo. Znam da se sankamNisi posh?
Ok ideš na igore ili tako nešto
Bravo za kolegicu...na kopaoniku poslednje 3 sezone ali su postali hard core sa cenama, mozda Italija ubuduce
nije 2000e,a postoje i ljudi koji ne mogu da priusteskupa oprema, 2k eura je osnovna oprema za skijanje. Oni koji odu na stazu sa iznajmljenom opremom nisu skijasi nego pozeri.
Juče drug priča, porodični ski pass 2000 evra. Ljepota.Ski pass na Kopaoniku je bio maltene ko nedeljni boravak
Odavno nisam skijao
Za Kopaonik?Juče drug priča, porodični ski pass 2000 evra. Ljepota.
To je validno za sva skijališta Srbije - Kop, Zlatibor, Stara Planina. Sezonski.Za Kopaonik?
Znači dam 2 ipo plate samo za ski pass?