Skijanje

Da li skijate

• Da

glasova: 4 30,8%
  • Jesam davno

glasova: 3 23,1%
  • Ne

glasova: 5 38,5%
  • Nisam odavno

glasova: 1 7,7%

• Ukupno glasova
    13
jesi bio? skijala sam u jednom malom mestu na granici sa slovenijom
Na glasanju sam kliknuo da ne skijam, ali lani sam bio na par mjesta u Austriji i predivno je. Ne znam kakve su cijene, a bio sam po ljeti i imao sam sve gratis :)

Mislio sam cisto da malo vidis duljinu staza u Austriji i Italiji i da usput usporedis cijene.pa odaberes sta ti vise odgovara. Davnih dana sam bio u Madoni di kampiljo ( po vuku :mrgreen:), i bilo je OK

Na glasanju sam kliknuo da ne skijam, ali lani sam bio na par mjesta u Austriji i predivno je. Ne znam kakve su cijene, a bio sam po ljeti i imao sam sve gratis :)

Mislio sam cisto da malo vidis duljinu staza u Austriji i Italiji i da usput usporedis cijene.pa odaberes sta ti vise odgovara. Davnih dana sam bio u Madoni di kampiljo ( po vuku :mrgreen:), i bilo je OK
izguglacu da vidim sta nude,mada ne mogu ove sezone da idem.. ili to ili italija. hvala❤️

Idem kad mogu. Uglavnom Kop.
Imamo svoje Pancerice a skije iznajmljujemo , mrzi me da skladištim i vučem i to za par dana godišnje.

I da baš odlepili su sa cenama poslednjih par godina.

posle plivanja naj zdraviji sport, rekao onamo nekad davno ali i to je relativno , jer sam aktivno skijao i neki mali period bio, u ono vreme, u reprezentaciji MKD, došli prioriteti edukacije i batalio
Steta je propustati ..isto kao i ti ali sam se vratio posle pauze i mogu ti reci da mi je zao sto sam propustio nekoliko sezona .. Jedva čekam da probam ove malo sire sto sam uzeo ,trkace me ubise :) ..
Screenshot_20241120_215912_Gallery.jpg

moje su ostale onamo kada dam se preselio iz jednog u drugi stan
da ne spiminjem _bloke i _jet
nego , one za takmičenje bile su mustang fiberglas i metalik 720 one srebrene boje
posle su plasirali hot dog od 1,80
a vezovi bili marker rotaciona peta i posle Salomon eqipue 555
a prve cipele novije generacije sa zglobovima na preklop bili su Nordika iz tomazzini sport iz Trsta
nažalost nisam produžio , produžio sam isto po planini ali drugi sport i reke pastrmske , klasični mušičar i blinkeraš

Ноуп, не волем зиму. Санкала сам се на Гочу са 10 година, добила упалу плућа и окачила санке о клин.

Селим у топле крајеве!

Back