Skidanje masti i dobijanje na kilazi.

Slavko Kulik

Početnik
Poruka
32
Da li je dobro, recimo, kada hocu da dobijem na telesnoj/misicnoj kilazi, da radim kardio da bih skinuo masno tkivo (ali da izgubim sto manje misica), posto imam trbusnjake, ali nisu toliko izrazeni i ne vide se toliko, upravo zbog tog masnog tkiva, e sada, zanima me da li je dobro da kada sam u fazi dobijanja telesne/misicne kilaze da ujedno i skidam masno tkivo ? Svaki savet je dobrodosao. :)

Ako si jako mlad, tj još u pubertetu nemoj da žuriš ni čim, kad budeš stariji stićiće te. To što nabaciš postepeno vredi sto puta više nego da se sad napumpaš uz pomoć hemije za tri meseca. Ako radiš redovno i paziš šta jedeš i koliko, svakako češ da dobiješ mišiće a gubiš masnoću. Vidiš da klinci svako malo umiru na trenizima....

Vidim, i da mlad sam, 17. godina punim u Julu, ali ni meni nije cilj da se napumpam za 3 meseca, uzimam samo aminokiseline, i vidim manji napredak posle 3 meseca, pazim da jedem koliko god mogu, i pazim sta i kako radim na treninzima posto imam malo slabije kosti.

Kao što rekoh, bolje ti je da ne uzimaš ništa od toga pa ni to što uzimaš, sve to stigne kasnije. Na žalost iskustvo dolazi jedino sa vremenom i jedino ga možeš preuzeti od starijih. Jedi prirodno, zdravlje kad jednom izgubiš nema nazad.

U redu, to znam za zdravlje, posto imam osteoporozu, tako da sam tu negde :)

Ako je to slučaj najbolje ti je da tražiš savete od doktora, da te uputi šta smeš da radiš a šta ne sa takvim stanjem. Na forumu ćeš jako retko dobiti valjan odgovor, ovde su svi supermeni, latino ljubavnici i naučnici a verovatno pola njih sedi ispred monitora ceo dan sa flekom od pekmeza na majci. Profesionalac će ti dati najbolji savet.

Back