sorakalover
Obećava
- Poruka
- 73
Mozes molim te da mi posaljes sliku tih tableta. Posto ima raznih, a ja bih najefikasnije.. kad kazes da su te vec odradile. Mene spavo sta radi posle rivotrila ali situacija je daj sta das
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i posle sedam dana skidanja sa rivosa nisam uspela da se izborim.. prekinula sam ga naglo misleci da mogu tako da izdrzim ali posle 7 dana patnje uzela sam ga opet i pocela onako kako mi je paihic rekao da pijem sa novim ubacenim lekom.. ne znam zelim ga van organizma sto pre zato sam i krenula naglo ne prestepeno ali juce je bio pakao bukvalno.. i da ga nisam popila mislim da bi zavrsila u bolnici
Kupila sam melatonin i pijem ali ne pomaze.. pijem ujutru escital a sad sam se vratila rivotrilu ali smanjena dozaDavno nekad pio taj "tropiko", nije nesto za nesanicu, u mom slucaju,
melatonin(10mg) + neki SSRI, ot toga se spava ne treba nikakav sedativ,
naravno sve ovakave "experimente" raditi uvek uz dobrog psihijatra.
Ja sam ga pila 20 god., prestala prije 2 mjeseca, ludilaaa, dali mi Duxet 30 mg, danas 7 dan i bensedin od 2,5 mg..nistaPa da psihic mi je rekao prvi dan sa rivotrilom.. jer sam stvorila zavisnost sa rivotrilom i onda je ubacila ovaj kao satro ne izaziva zavisnost.. sto mi odmah njega nije dala? Ujutru pijem escital od 20mg.. valjda cu danas zaspati. Procitala sam negde da tritiko sadrzi amfetamin tj. Da na testu mogu biti lazno pozitvna na amfetamin. Onda nije ni cudo sto ne mogu da spavam.. ili je sve individualno. Sve u svemu hvala ti na odgovoru
Drago mi je da ti je bolje.. ja licno ne znam nikoga da toliko dugo pije.. ali ako ti deluje onda mozes ponekad da ga popijes kad je bas kritivno kako bi funkconisala. Sa jedne strane ne bolim sto moram da pijem lekove ali sa druge mislim da na to treba da se gleda kao neko pomagalo kroz zivot ne kao neka strasna stvar. Vec da ti je jednostavno potrebno kao sto je nekom potreban stap, naocare ili sta ja znam ..Ja sam ga pila 20 god., prestala prije 2 mjeseca, ludilaaa, dali mi Duxet 30 mg, danas 7 dan i bensedin od 2,5 mg..nista
Pocela sa 0,5 mg pre 20 god a najveca doza 3x1/2 od 2 mg u ovih 20 god.
Nisam mogla vise izdrzati, jutros ga popijem, 1/2 od 2 mg, i izgleda da jos radi. Ustala, popila kafu, masinu vesa, a to nisam mogla zadnjih 20 dana, samo u krevetu i kocenje i grcenje..i istusirala se...pokusat cu i kosu oprati. Hbmu skidanje...
Zna li neko nekoga da ga pije toliko duga, bez obzira na navucenost i doze, a da mu i dalje djeluje?
Hvala unaprijed![]()
Pa evo, izgleda da jos uvijek djeluje...Drago mi je da ti je bolje.. ja licno ne znam nikoga da toliko dugo pije.. ali ako ti deluje onda mozes ponekad da ga popijes kad je bas kritivno kako bi funkconisala. Sa jedne strane ne bolim sto moram da pijem lekove ali sa druge mislim da na to treba da se gleda kao neko pomagalo kroz zivot ne kao neka strasna stvar. Vec da ti je jednostavno potrebno kao sto je nekom potreban stap, naocare ili sta ja znam ..![]()
Pa evo, izgleda da jos uvijek djeluje, ja imam bas jak GAP i umjerenu depresijuDrago mi je da ti je bolje.. ja licno ne znam nikoga da toliko dugo pije.. ali ako ti deluje onda mozes ponekad da ga popijes kad je bas kritivno kako bi funkconisala. Sa jedne strane ne bolim sto moram da pijem lekove ali sa druge mislim da na to treba da se gleda kao neko pomagalo kroz zivot ne kao neka strasna stvar. Vec da ti je jednostavno potrebno kao sto je nekom potreban stap, naocare ili sta ja znam ..![]()
Ti si riješio svoj osnovni problem, da li GAP ili šta vec, dok si se mogao skinuti, ja sam 2 mjeseca ludila kad sam prestala klonazepam i mijenjala uz 2,5 mg diazepama, kocila se, tresla, uvodjen ad Duxet, i danas se vratim klonazepamu, a pila ga 2 god.i izgleda da jos radiУ реду је постепено, али у једном тренутку треба да идеш на нулу и да издржиш. Мени је успело, сада узимам само мелатонин са валеријаном. Пробудим се, али најважније ми је да ипак могу да наставим да спавам.
Када поново прочитам свој пост делује као да сам ја то тако решио и готово. Наравно да није било тако. Није било ни брзо ни лако, такође око две године. Али био сам заиста упоран да се тога ослободим. Па и сада осећам искушење да посегнем за помагалом, али просто издржим и временом ми искушење све краће траје. Али свако је прича за себе и свако мора да нађе свој начин. Успут, заборавих да се захвалим форумашу @Slavan на упућивању на капи Tinctura insomnia које сам придружио мелатонину са валеријаном и дефинитивно ми помаже.Ti si riješio svoj osnovni problem, da li GAP ili šta vec, dok si se mogao skinuti, ja sam 2 mjeseca ludila kad sam prestala klonazepam i mijenjala uz 2,5 mg diazepama, kocila se, tresla, uvodjen ad Duxet, i danas se vratim klonazepamu, a pila ga 2 god.i izgleda da jos radi
Izvini, nisam ni blizu mislila takoКада поново прочитам свој пост делује као да сам ја то тако решио и готово. Наравно да није било тако. Није било ни брзо ни лако, такође око две године. Али био сам заиста упоран да се тога ослободим. Па и сада осећам искушење да посегнем за помагалом, али просто издржим и временом ми искушење све краће траје. Али свако је прича за себе и свако мора да нађе свој начин. Успут, заборавих да се захвалим форумашу @Slavan на упућивању на капи Tinctura insomnia које сам придружио мелатонину са валеријаном и дефинитивно ми помаже.
Koliko ga dugo piješ? Ja 23 godine, svaki dan anksioznost , strahovi, ali eto uz njega i ad živim nekakoJa sam odlučila da neću da se skinem sa leka koji mi cini dobro....od kad pijem rivotril nemam noćne more što je mnogo važno. Ne smeta mi ni malo a koristi puno, neka ga.
Da li se moze Rivotril kupiti bez izvestaja.Meni je nestao lek imam jos nekih pet tableta,pijem po jednu osminu ujutru i uvece.Dugo nisam isla kod psihijatra kao mi je bilo bolje ali sad sam van boravisnog mesta i nisam u mogucnosti otici jos nekih mesec dana pa dok uzmem uput i zakazem,sva ta procedura...Ja sam ga pila 20 god..pocela 1x 0,5 do prije par mjeseci 3x 1/2 od 2 mg, ali znala i vise na svoju ruku.
Skidala se s njega od septembra do decembra, pakao prolazim i sad , samo mi sad dr.dala Seroxat 20 mg i lexilijum 3 mg, takva kočenja, trešenje, blok u glavi i razmišljanju jos uvijek, evo me od Božića u krevetu, 9.dan Seroxata, nadam se da ce on smanjiti ovu anksioznost, derealizaciju, panicne non stop, pa da mogu na psihoterapiju![]()