Skice dana animatora,ilustratora,dizajnera

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Pascal Campion, Artist, illustrator, Concept Designer, Character Designer and Animator

DSC_3753_1_720x.JPG

Otkrijte umetnost Otkrijte umetnost Pascala Campiona, francusko-američkog umetnika, ilustratora, dizajnera koncepata, dizajnera likova i animatora, čiji su klijenti: Dreamvorks Animation, Paramount Pictures, Disnei Feature, Disnei Toons, Cartoon Netvork, Hulu i PBS.

Strastveno nadahnut suprugom i decom, desetinama hiljada obožavalaca i sledbenika najpoznatiji je po „Skice dana“, ritualu crtanja nove slike ujutro iz svog matičnog studija u zalivu San Franciska.

Poslednja izmena:
Neverovatne ilustracije pronađene u galeriji PascalCampion pričaju priče koje slave čaroliju ljudskog stanja; ljubav, moć porodice, pa čak i važnost brige o sebi. PascalCampion-ovo delo je izvanredno povezano i njegova upotreba boja i osvetljenja nije ništa briljantnije. Nadahnut i skroman, deli svoje delove kroz svoja umetnička dela i uvek mu treba vremena da se angažuje. Iz ovih razloga i više, oduševljeni smo što smo dodijelili priznanje za decembar 2019. godine PascalCampionu.

Danas sa puno uzbuđenja (i pomalo nervoze) pokrećemo naš prvi Kickstarter projekat pod nazivom 3000 trenutaka. Ako ste me pratili neko vreme, znaćete da sam tokom godina objavio nekoliko knjiga sa skicama ... ovo je prva koja će biti prava kompilacija mojih dnevnih skica, sa savetima i uputstvima o tome kako radim svoje slike, uvidima u to kako razmišljam o svom poslu, nekim pričama o tome kako sam ušao u industriju, pričama o svom životu i još nekoliko dobrih stvari. Knjiga je zbirka najboljih dnevnih skica u proteklih deset godina. Nadam se da vam se sviđa ovaj projekat i da ćete nam pomoći u njemu i ple
6de955a8a9ca4df1e95a69c77f4fb941.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back