mobilni ja te u svemu podrzavam...ne sekiraj se,iz pouzdanih izvora znam da je jerotije budala i da ima dijagnozu
ne sekiraj se nista i kamo srece da vas ima vise
nije jerotije budala,ali da je zaebant...jeste.dijagnoza mu je: profesionalna deformisanost(taxista),u prevodu-ne veruje ljudima.sta je sve proslo kroz njegov taxi...onda je i opravdano sto je takav.meni ne smeta.da nije bilo njegovih komentara ne bi se o skiathosu toliko ni pisalo....sto se tice "one sa skiathosa"..."ZAO MI JE" zaista sto nisam mogao da dovedem srbe u "neke" hotele-zbog cene(zato dele flajere u knez-mihailovoj),takodje mi je "zao" sto neki srbi rade za 800-1000 evra mesecno,isto mi je "zao" sto sam doveo RTS i sto sam "morao" da odaberem lokale koje ce snimati,takodje,mi je "zao" sto moram da izlazim ponekad na vecere sa "nekim" ljudima(pa me vidjate),takodje,mi je "zao" sto sam zastitio svoj patent-narukvice,pa se prodaju i u radnjama na skiathosu,rodosu,santorini a dobio (za razliku od drugih) i dozvolu za maloprodaju u celoj grckoj,"zao" mi je sto sam i suvlasnik u jednom baru,"zao" mi je i sto ste me videli danas u luci da preuzimam 6 automobila,sutra 4,prekosutra autobus a rekord je 12 jul-17 porodica,"zao" mi je i sto moji turisti idu na izlete po ceni kostanja a ponekad i doplatim(ako letuju drugi put),"zao" mi je i sto je picerija" kod ivana" krcata mojim gostima,"zao" mi je i sto moji gosti uzimaju auto po 20 evra....ima jos toga "za cim zalim",ali nema se vremena.sto se tice "uvlacenja" jerotiju......stekao sam utisak da je jerotije dobio neke "cvrste dokaze" od njemu poverljive osobe(ili ce dobiti) sa informacijama o meni....i gle cuda: jerotije,razmislja o skiathosu! kako sam informisan,(iz mojih izvora) u velikom je biznisu ali cini mi se da ce forumasi imati njegov raport sa skiathosa.....ako ne ove godine,onda iduce....uzivajte u lepotama skiathosa a ZAVIST shvatite kao opasnu bolest...isto kao i NARKOTIKE

!!!! za eventualno zainteresovane,NEMAM vise mesta u smestajima sa mog sajta(do kraja avgusta-pocetka septembra).ima jos nesto na sajtu
www.greentours.rs i jeftiniji su od mene...mogu samo nekome ako zeli uraditi rezervaciju za brod.za to me nemojte pitati(nemam vremena) vec samo posaljite ime vozaca i table....voli vas i ljubi "vas Mobilni"