SKIATHOS ali stvarno!

Pozdrav svim ljubiteljima Skiatosa !

Procitao sam celu temu i ubedili ste me da je ovo prava destinacija za moje naredno letovanje.

E sad, imao bih par pitanja. Pa ako neko moze da mi odgovori... unapred zahvalan.
Koje bi bilo idealno vreme za posetu ovom ostrvu? Koliko sam uspeo da procitam u avgustu je velika guzva i cene su visoke, jun mi ne odgovara zbog ispitnog roka. Mozda u julu ili krajem avgusta i pocetkom septembra, ako se odlucim za kasniju varijantu da li jos uvek rade lokali pre svega mislim na nocne klubove?
Gde se locirati, nesto sam razmisljao da bi mi najbolje bilo da to bude u samom gradu, zbog vecernje stenje i izlazaka a preko dana skuter ili auto pa na plaze ili je mozda bolje van grada. Peporuka nekog smestaja ( ne zahtevam mnogo, samo da je cisto i povoljno ionako cu tu samo spavati )
Idem sa devojkom,da li bi nam cifra od nekih 1500e bila dovoljna?
Koje agencije iz Novog Sada imaju ponudu za Skiatos i za koju se odluciti?

Obzirom da su krajem juna jos uvek ispiti,mozda sredina jula?Guzva krece,ali sta ima veze,mladi ste,sta bi vama to smetalo...Ako ste motorizovani-sve jedno gde se smestite-vidis nama je dobro bilo u gradu,Bogdanu daleko od njega...vazno je da imate svoj prevoz i tako organizujete vreme po svom izboru.Ta cifra je sasvim O.K.za vas dvoje.
Koliko znam za sada je samo Sabra objavila ponude za Skiathos,ali tek ce biti...

Obzirom da su krajem juna jos uvek ispiti,mozda sredina jula?Guzva krece,ali sta ima veze,mladi ste,sta bi vama to smetalo...Ako ste motorizovani-sve jedno gde se smestite-vidis nama je dobro bilo u gradu,Bogdanu daleko od njega...vazno je da imate svoj prevoz i tako organizujete vreme po svom izboru.Ta cifra je sasvim O.K.za vas dvoje.
Koliko znam za sada je samo Sabra objavila ponude za Skiathos,ali tek ce biti...

Hvala na brzom odgovoru.

Da li je neko isao ili zna brodom iz Soluna za Skiathos? Da li neko zna koliko kosta brod(kola i po putniku)?

Prosle godine je najavljivan taj brod iz Soluna,pa bice-nece biti i na kraju ne znam da li je uveden u sezoni,zato smo mi isli iz Volosa,ali je bilo lepo preci i te,nama do tada nepoznate relacije(pre toga smo najdalje isli do kanj.Tempi u tom pravcu)

Al' kad te "oklepecu".....sleduje lepsi deo:

URL=http://imageshack.us]
picture049oo9.jpg
[/URL]

Back