Skeniranje dokumenata

Gde je najpovoljnije to raditi u Beogradu?
Zna li ko?
Hvala unapred
Миланче, Миланче, ........, бубо лења!
Чему теби служи компјутер/лап-топ? За игрице, Форуме, читање новина, или ..... Да ти откријем: Постоје и претраживачи као нпр Google, Yaxoo, Bing, Ask, AOL, ...који ће ти завршити посао ако нешто озбиљно тражош.
Ево ти линк неких Фотокопирница у Беогараду па Гуглај, Yaxooј, Бингуј, .... и наћи ћеш тражено.

Миланче, Миланче, ........, бубо лења!
Чему теби служи компјутер/лап-топ? За игрице, Форуме, читање новина, или ..... Да ти откријем: Постоје и претраживачи као нпр Google, Yaxoo, Bing, Ask, AOL, ...који ће ти завршити посао ако нешто озбиљно тражош.
Ево ти линк неких Фотокопирница у Беогараду па Гуглај, Yaxooј, Бингуј, .... и наћи ћеш тражено.
Hvala

sve skeniram sama, fonom
skini aplikaiju Adobe Scan
ja obicno pravim rezervne pasose kad putujem u neku naguziju pa da mi ne cornu orginal pasos nosim te duplikate....mali rizik a ako zavrsim u zatvoru , samo ih uputim na hotelski sef...i resi se problem....
jel moze to bolje nego sto ja radim, ispred zgrade zute pa suncan dan i ne vidi se da nije orginal...al napisem ja na slici da ne bih imao problema sa nasima....

Имам у употреби штампач са скенером HP DFeskJet 4535 kojи има и скенер (PRINT,SCAN, COPY, WEB, PHOTO). Овај штампач је нешто мало скупљи од штампача без ових опција. Тако да немам проблема ако нешто треба копирам, умножим, пошаљем,....

Имам у употреби штампач са скенером HP DFeskJet 4535 kojи има и скенер (PRINT,SCAN, COPY, WEB, PHOTO). Овај штампач је нешто мало скупљи од штампача без ових опција. Тако да немам проблема ако нешто треба копирам, умножим, пошаљем,....
Ovaj link što si mi poslao
Prva kopirnica mi je blizu i jeftino je
Tamo cu
Hvala jos jednom

Back