- Poruka
- 43.870
Kažu da skandinavci se brinu o deci i domaćinstvu kao i žene.
Šta kažete devojke?.
Ako su ovako zgodni kao na snimku
Šta kažete devojke?.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kose travu oko ljuljaške?Kažu da skandinavci se brinu o deci i domaćinstvu kao i žene.
Šta kažete devojke?.
Zamisli ako im se ciklus poklopi sa ženinim, haos.
Kao što ima perioda,...kada njihove žene cepaju drva, montiraju nameštaj po kući, popravljaju auto, kreče stan, kose travnjak i sl. Ravnopravnost je doslovna, nije "jednosmerna".a ima i svoje periode kada drži klinca na leđima, sprema gibanicu. Praktično neodoljiv![]()
Patrijarhalna devojka, ali u krevetu *****.Vidi, meni nisu seka perse. Mislim ako će da sve to radi a onda se pretvori u muškarčinu kad treba to je sve na mestu.. bajker, tetovaža, opasan momak, a ima i svoje periode kada drži klinca na leđima, sprema gibanicu. Praktično neodoljiv
![]()
Ima takvih al na filmuVidi, meni nisu seka perse. Mislim ako će da sve to radi a onda se pretvori u muškarčinu kad treba to je sve na mestu.. bajker, tetovaža, opasan momak, a ima i svoje periode kada drži klinca na leđima, sprema gibanicu. Praktično neodoljiv
![]()
Ali ja sve to već radim!Kao što ima perioda,...kada njihove žene cepaju drva, montiraju nameštaj po kući, popravljaju auto, kreče stan, kose travnjak i sl. Ravnopravnost je doslovna, nije "jednosmerna".
Tako da je bolje i isplatljivije, ukoliko se opredeliš kao "klasična žena".![]()
Nemice su vučice. Ko je očekivao da su razmažene, mekane, nerealne, našminkane i obučene u markirano kao ove naše, taj se zaebao, pa i ja.Kao što ima perioda,...kada njihove žene cepaju drva, montiraju nameštaj po kući, popravljaju auto, kreče stan, kose travnjak i sl. Ravnopravnost je doslovna, nije "jednosmerna".
Tako da je bolje i isplatljivije, ukoliko se opredeliš kao "klasična žena".![]()
Dizanje čega??Pošto dizanje sitema?
A i ako ima neki promil, taj neće tebi da zapadne.Ima takvih al na filmu
Hoćeš i ti da se pohvališ kako spremaš po kući i toDobra temilica.
Pa ja nemam ženu, tako da to i ne bi bila neka pohvala. Ali da, perem, kuvam, peglam, prašinu baš i ne čistim pošto se trudim da ne robujem, A prašinu inače samo žene i vide. Bitno mi je da imam čistu posteljinu, tu spavam, da mi je posuđe čisto - odatel unosim hranu u usta, da mi je kupatilo čisto jer tu održavam higijenu na viskom nivou. Ostalo može žena kad dođe, ako joj smeta, da reši. Inače fantastično kuvam, a ne volim da peglam.Hoćeš i ti da se pohvališ kako spremaš po kući i to![]()
Istina, jedna od najljepših rasa na svijetu...Jedino bolje od skandinavskih momaka su skandinavske žene.