Skandinavski momci

a ima i svoje periode kada drži klinca na leđima, sprema gibanicu. Praktično neodoljiv ;)
Kao što ima perioda,...kada njihove žene cepaju drva, montiraju nameštaj po kući, popravljaju auto, kreče stan, kose travnjak i sl. Ravnopravnost je doslovna, nije "jednosmerna".
Tako da je bolje i isplatljivije, ukoliko se opredeliš kao "klasična žena".😁

image

scandi

Kao što ima perioda,...kada njihove žene cepaju drva, montiraju nameštaj po kući, popravljaju auto, kreče stan, kose travnjak i sl. Ravnopravnost je doslovna, nije "jednosmerna".
Ali ja sve to već radim!
Jedino nisam cepala drva. Montirala sam skoro sav nameštaj, popravljam, imam šrafciger, čekić sitne popravke sve. Krečila sam i stan, nabavke sve. Raspremam komp, dodajem elemente u njemu...

Tako da zaslužujem ovakvog macana 😊

Nemice su vučice. Ko je očekivao da su razmažene, mekane, nerealne, našminkane i obučene u markirano kao ove naše, taj se zaebao, pa i ja.

Skandinavci i muskarci i zene su generalno lepuškasti, obicno plavi ili svetlo smedji, nekad bas jako plavi, sa plavim i sivim ocima, neretko zelenim. Ljudi mediteranskog izgleda nisu cesti. I da, muakarci mogu na porodiljsko da se tako izrazim, ali sad da li brinu o deci nisam bas siguran, to je skroz drugi svet od nas i nama stran mentalitet, tamo je nezamislivo da u 20tim zivis sa roditeljima npr. Mi smo mnogo privrženiji porodici. Ima prednosti u odnosu na nas mentalitet, ali mnogo vise mana. Po meni.

Hoćeš i ti da se pohvališ kako spremaš po kući i to 😀
Pa ja nemam ženu, tako da to i ne bi bila neka pohvala. Ali da, perem, kuvam, peglam, prašinu baš i ne čistim pošto se trudim da ne robujem, A prašinu inače samo žene i vide. Bitno mi je da imam čistu posteljinu, tu spavam, da mi je posuđe čisto - odatel unosim hranu u usta, da mi je kupatilo čisto jer tu održavam higijenu na viskom nivou. Ostalo može žena kad dođe, ako joj smeta, da reši. Inače fantastično kuvam, a ne volim da peglam.

Back