Скандалозна „грешка” РТС и N1 у преносу садржине приступне беседе Њ. С. патријарха Порфирија: „цитат” окренут наглавачке

"NOVA S" бестидно балега овако:

179265_nova_iff.jpg

Обзиром ОД КОГА ДОЛАЗЕ ОВИ БЕСРАМНИ ПАМФЛЕТИ,
нови српски Патријарх је савршен избор! ДОСТОЈАН!

И ја тако мислим.

Засметало им србоваље по питању КиМ.

А исто би добили ко год да је изабран, јер његов став дели цела Црква. Једино издајничка власт и србомрзачко-црквомрзачка мањина има опречно мишљење.

И ја тако мислим.

Засметало им србоваље по питању КиМ.

А исто би добили ко год да је изабран, јер његов став дели цела Црква. Једино издајничка власт и србомрзачко-црквомрзачка мањина има опречно мишљење.
Погледај ОВО МОРАЛНО И МЕНТАЛНО СМЕЋЕ које овдашња *******ија
често цитира или овим портал-ЂУБРЕТОМ отвара "теме":

179264_direktno_iff.jpg

Ништа од тога не треба да нас чуди. Посреди је организована кампања урушавања угледа СПЦ у јавности, у режији владајуће хунте.

Ништа од тога не треба да нас чуди. Посреди је организована кампања урушавања угледа СПЦ у јавности,
у режији владајуће хунте.
НЕ! Ниси добро проценио.
По среди је ОРГАНИЗОВАНА КАМПАЊА НАТО НАЈАМНИКА!
Погледај КО "нападаче" финансира, на чијим су "грантовима",
а погледај ШТА ИМ КАЖЕ ШЕФ:
SPC NATO.jpg

Владајућа хунта спроводи сопствену кампању, из добро познатих разлога.

Није никаква тајна да је у позадини и интерес страног фактора, који она заступа.

Владајућа хунта спроводи сопствену кампању, из добро познатих разлога.
Није никаква тајна да је у позадини и интерес страног фактора, који она заступа.
Greška, razmisli ponovo! Strane interese zastupaju DVOJICA vladika
koje je ZAVRBOVALA CIA, imaš njihova imena u Wikiliks-u :)
Jednog je Sinod prognao u MinKen... z:lol:

Правите аматерску грешку: претпостављате да је све што је ту изнето истина.

А поуздано знамо да су се котраобавештајне структуре неолибералне империје врло рано преоријентисале, и почеле да злоупотребљавају Викиликс, што чине и многи други.

Правите аматерску грешку: претпостављате да је све што је ту изнето истина.

А поуздано знамо да су се котраобавештајне структуре неолибералне империје врло рано преоријентисале, и почеле да злоупотребљавају Викиликс, што чине и многи други.
да.. хм.. у праву си, Професионалац..

нит или мит, свеједно је. нит је конац, лако се кида. да је рекао “угаони камен”, то би већ нешто значило. овако, нит му се прекинула, а да није ни почео да тка.

Ништа од тога не треба да нас чуди. Посреди је организована кампања урушавања угледа СПЦ у јавности, у режији владајуће хунте.

Direktno.rs je Đilasov portal.

Nije Direktno kupio ni od koga. To je i otvorio.
SrbINFO je kupio još poodavno. To je prastara vest. Ili možda preciznije, ne baš on lično, već preko Mlađice.
Тако значи? :) Судећи према "елитној" екипи асистената и сарадника,
памфлета "СМРДинфо", могло се то претпоставити.... :think:
Revolucionarna avangarda.jpg

Речи Његове Светости, у оригиналу: . (Извор)

„Косово и Метохија за Србе нису просто само мит; мит припада свету имагинације, и ту можемо губити и побеђивати. Kосово је за нас завет, а тај Косовски завет је везан за Нови завет, у чијем темељу стоји светост. Отуда је Косово за нас нит, пупчана врпца која нас повезује са нашом духовном и историјском колевком, са суштином нашег идентитета”.

Како су те речи, очито по налогу, пренели РТС и Н1:

EulYcmYXMBEaXuE.jpg:orig

EulYcmXWYAkJQ-q.jpg:orig

Дакле, два медија, идентична „грешка”. Колико је то вероватно, препуштам Вама да одлучите.

Што се мене тиче, дотакли смо ново дно. Ова најновија афера сам нам још једном потврђује какви су нам новинари, на шта је све спреман овај злочиначки и бестидни режим, и колико је N1, тобож, против владајуће хунте.
Oni vecito izvlace reci iz konteksta,mislim na sve televizije.Tako prikazuju svakoga kako ne treba.Lopovska posla.

Back