Da li postoji osoba zbog koje bi ste napravili skandal?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad se ne zna!! :wink: 8)Devilishgirl:Ne..cista glupost.
'oces da mi se skines malo?Master_Chief:Nikad se ne zna!! :wink: 8)Devilishgirl:Ne..cista glupost.
Odakle??? :?Devilishgirl:'oces da mi se skines malo?Master_Chief:Nikad se ne zna!! :wink: 8)Devilishgirl:Ne..cista glupost.
ili..mlatnesh nekoga pa mu kupish novinesanja:kupis novine "skandal" i mlatnes nekoga na ulici. npr.![]()
Devilishgirl:'oces da mi se skines malo?Master_Chief:Nikad se ne zna!! :wink: 8)Devilishgirl:Ne..cista glupost.
mia_:Da li postoji osoba zbog koje bi ste napravili skandal?
Ljuba82:mia_:Da li postoji osoba zbog koje bi ste napravili skandal?
Јел то оно кад ти кажеш: "нећемо сад о томе", а она прави драму пред свима и инсистира да се одмах све реши па пожелиш да имаш кесу на глави?![]()
mia_:Ljuba82:mia_:Da li postoji osoba zbog koje bi ste napravili skandal?
Јел то оно кад ти кажеш: "нећемо сад о томе", а она прави драму пред свима и инсистира да се одмах све реши па пожелиш да имаш кесу на глави?![]()
Ili ti pred gomilom dobrih riba u nekom kaficu kaze da si nula u krevetu, hihihihi........ :wink:
mackica ns:mia_:Ljuba82:mia_:Da li postoji osoba zbog koje bi ste napravili skandal?
Ili ti pred gomilom dobrih riba u nekom kaficu kaze da si nula u krevetu, hihihihi........ :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A, da li skandal može biti i ISTINA :wink:
mia_:Ljuba82:mia_:Da li postoji osoba zbog koje bi ste napravili skandal?
Anja :*:Jedina osoba zbog koje bih napravila skandal sam ja![]()