Skandal: Za šta se privode građani!

Da li osuđujete postupak ovog policajca?

• Da, potpuno je bahato postupio, van ovlašćenja i zaslužuje kaznu

• Ne, postupio je kako je trebalo da uradi

• Ne znam

• Pošto čvarci?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А на основу чега Б92 држи страну ватрогасцу "он има уредне папире" и сл. Какво је то заузимање стране, не разумем, осим ако нису по неком основу заинтересовано лице.
Пандури су говеда, али ја ту не видим никакве претње детету, само мајка на снимку не склапа уста.

Ja sam se potresla gledajuci ono...strava i uzas...kakvo je ono govedo od pandura, reci nemam...

A i ova jebena drzava i njeni zakoni...ma bre, to je sve za lomacu. Advokatica prva uknjizila stan i dobila spor, a vatrogasac na ulicu...prevarantu koji je dva puta prodao isti stan mogu da pljunu pod prozor...

Pandur kao i svaki radio svoj posao dok ga verbalno nije napala žena i on je pritvorio da ga ne ometa dalje , pa sestro slatka išla si da se buniš i vodila svoju ćerku pa šta si očekivala?
Verovatno je rekla par reči policajcu i on je odreagovao.
Ironija svega toga je da policajac jednostavno MORA da ispuni svoju dužnost iako mu se to možda i lično ne sviđa , ali je negde u ovoj državi sud tako presudio , izvršitelj je tražio prisustvo policije i oni su joj ga dali.
Da li je to lepo -nije ali nije na policajcu da ocenjuje lepotu.

Pandur kao i svaki radio svoj posao dok ga verbalno nije napala žena i on je pritvorio da ga ne ometa dalje , pa sestro slatka išla si da se buniš i vodila svoju ćerku pa šta si očekivala?
Verovatno je rekla par reči policajcu i on je odreagovao.
Ironija svega toga je da policajac jednostavno MORA da ispuni svoju dužnost iako mu se to možda i lično ne sviđa , ali je negde u ovoj državi sud tako presudio , izvršitelj je tražio prisustvo policije i oni su joj ga dali.
Da li je to lepo -nije ali nije na policajcu da ocenjuje lepotu.

rekal je sram te bilo i ovo je moja ulica...a ja bih mu svašta drugo rekao i rekao da može da me udari slobodno, da ću ga tužiti i skinuti mu i gaće s dupeta :) još bih mu se i u facu uneo

Ja sam se potresla gledajuci ono...strava i uzas...kakvo je ono govedo od pandura, reci nemam...

A i ova jebena drzava i njeni zakoni...ma bre, to je sve za lomacu. Advokatica prva uknjizila stan i dobila spor, a vatrogasac na ulicu...prevarantu koji je dva puta prodao isti stan mogu da pljunu pod prozor...
tu i jeste problem zašto je vatrogasac dao pare kada nije mogao da uknjiži stan?

pazi ti kako se pandur ponaša........jedan kreten reče kako majka ne zaklapa.......ova žena je postupila je kao i svaka majka......jednu ružnu reč nije uputila.......a pandur je pred detetom hapsi......zašta hapsi.....ej bre tadić...đilas....dulić.....petrović.....šutanovac......šaper....homen......trivan.......marković su još uvek na slobodi a ova žena se hapsi......zašta bre......ovo pandursko govedo je zapečatilo svoju budućnost u policiji i na osnovu ovog idiota .....kao povod reorganizacija se izvršiti u celoj policiji na svim nivoima a ne samo na rukovodeći kadar......dosta više.......i panduri prvo moraju da završe školu a ne ko kučići na tromesečnu obuku.......obratite pažnju na solidarnost dece koja su došla da pokušaju......da makar pokušaju da spreče da im drugarice na ulicu izbace......deca ......e ta deca treba da budu primer odraslima koji su odavno izgubili osećaj za zajedništvo i humanost.......sramota je da ovaj majmun od pandura nosi uniformu koja predstavlja moju zemlju......ali nažalost nije ovo krme jedinoo......ima takvih nabusitih seljaka svuda po policiji.......ništa nam ne valja policija......ništa......

i on bi te ladno priveo i bio bi u pritvoru 48 sati i popio bi prijavu za ometanje policajca u vršenju dužnosti.

Пусти децу, то није ни војске служило, а ако јесте, онда су фарбали клупе или мењали бабама пелене лол...Свако има право да буде револтиран радом полиције јер се не хапсе криминалци и то је то, али није овде у питању, као техникчка пандруска обрада ситуације.
Жена није хтела да се удаљи када јој је речено, он је имао налог да приводи оне који неће да се разиђу и праве проблеме, претходно ју је опоменио да оде, није хтела, ситуација јасна; једино је смешно што је малолетно дете остало само на улици, вероватно да га чика пандур одведе кући. Неко мора да се ту побрине о детету.

Нема везе, људи, укњижење, ватограсац није проверио чињенично стање. Причали смо о томе, да је платио адвоката да му провери папире када је куповао стан од фирме у којој је радио, а фирма исти добила од инвеститора компензацијом, не би га болела глава.
Мени и даље није јасно заузимање стране Б92, на основу чега :)

Па шта ако не затвара уста? Да можда није у праву овај који само зна рећи "све у марицу", а по гласу му се види да је изнервиран и такорећи жељан освете, не знам како да кажем. И та што је уплатила само дио пара, па после одустала од куповине стана сад хоће бесплатно да добије? Уложила је четири пута мање пара од ватрогасца, одустала од стана, а једини разлог због којег сад тај ватрогасац и његова породица остају без стана је изгледа то што је фирма која је продавала стан адвокатици отишла у стечај. И оног човјека с почетка снимка су привели кад је дошла ова кретенчина од полицајца иако је сасвим нормално са другим полицајцем смирено човјек причао прије тога. Па оваквима не треба казна на послу, оваквима треба поломити и зубе и обје руке, па нека му мајка брише дупе мјесец дана кад иде да сере. ***** погано.

И оног човјека с почетка снимка су привели кад је дошла ова кретенчина од полицајца иако је сасвим нормално са другим полицајцем смирено човјек причао прије тога. Па оваквима не треба казна на послу, оваквима треба поломити и зубе и обје руке, па нека му мајка брише дупе мјесец дана кад иде да сере. ***** погано.

upravo

Пусти децу, то није ни војске служило, а ако јесте, онда су фарбали клупе или мењали бабама пелене лол...Свако има право да буде револтиран радом полиције јер се не хапсе криминалци и то је то, али није овде у питању, као техникчка пандруска обрада ситуације.
Жена није хтела да се удаљи када јој је речено, он је има налог да приводи, ситуација јасна, једино је смешно што је малолетно дете остало само на улици, вероватно да га чика пандур одведе кући. Неко мора да се ту побрине о детету хаха..

Нема везе, људи, укњижење, ватограсац није проверио чињенично стање. Причали смо о томе, да је платио адвоката да му провери папире када је куповао стан од фирме у којој је радио, а фирма исти добила од инвеститора компензацијом, не би га болела глава.
Мени и даље није јасно заузимање стране Б92, на основу чега :)

Mozda humanosti...npr. Mozda stvarno nije u redu da coveka s porodicom na pocetku zime izbace na ulicu. Mozda bi drzava trebalo ostrije da se obracunava sa firmama ili pojedincima koji varaju gradjane...svasta moze da bude razlog.

Back