- Poruka
- 60.291
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=14&nav_category=12&nav_id=660247
dokle bre ova goveda da budu u policiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pandur kao i svaki radio svoj posao dok ga verbalno nije napala žena i on je pritvorio da ga ne ometa dalje , pa sestro slatka išla si da se buniš i vodila svoju ćerku pa šta si očekivala?
Verovatno je rekla par reči policajcu i on je odreagovao.
Ironija svega toga je da policajac jednostavno MORA da ispuni svoju dužnost iako mu se to možda i lično ne sviđa , ali je negde u ovoj državi sud tako presudio , izvršitelj je tražio prisustvo policije i oni su joj ga dali.
Da li je to lepo -nije ali nije na policajcu da ocenjuje lepotu.
tu i jeste problem zašto je vatrogasac dao pare kada nije mogao da uknjiži stan?Ja sam se potresla gledajuci ono...strava i uzas...kakvo je ono govedo od pandura, reci nemam...
A i ova jebena drzava i njeni zakoni...ma bre, to je sve za lomacu. Advokatica prva uknjizila stan i dobila spor, a vatrogasac na ulicu...prevarantu koji je dva puta prodao isti stan mogu da pljunu pod prozor...
i on bi te ladno priveo i bio bi u pritvoru 48 sati i popio bi prijavu za ometanje policajca u vršenju dužnosti.rekal je sram te bilo i ovo je moja ulica...a ja bih mu svašta drugo rekao i rekao da može da me udari slobodno, da ću ga tužiti i skinuti mu i gaće s dupetajoš bih mu se i u facu uneo
tu i jeste problem zašto je vatrogasac dao pare kada nije mogao da uknjiži stan?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=14&nav_category=12&nav_id=660247
А нико не помиње лика КОЈИ ЈЕ 2 х ПРОДАО ЈЕДАН ИСТИ СТАН И ЈЕДНУ ПОРОДИЦУ "ЗАВИО У ЦРНО"..... НЕВЕРОВАТНО.........тужиоци, наравно, чешкају јајца.......
i on bi te ladno priveo i bio bi u pritvoru 48 sati i popio bi prijavu za ometanje policajca u vršenju dužnosti.
jeste ministar će da podnosi ostavku kada svako nekoga pandura potegne za rukav ili ga izvređa pa ovaj odreaguje , bre da si u francuskoj došli bi nenajavljeni i izbacili bi te kao ništa.U stabilnoj demokratskoj državi zbog ovakve policijske brutalnosti ministar policije treba da podnese ostavku.
И оног човјека с почетка снимка су привели кад је дошла ова кретенчина од полицајца иако је сасвим нормално са другим полицајцем смирено човјек причао прије тога. Па оваквима не треба казна на послу, оваквима треба поломити и зубе и обје руке, па нека му мајка брише дупе мјесец дана кад иде да сере. ***** погано.
Пусти децу, то није ни војске служило, а ако јесте, онда су фарбали клупе или мењали бабама пелене лол...Свако има право да буде револтиран радом полиције јер се не хапсе криминалци и то је то, али није овде у питању, као техникчка пандруска обрада ситуације.
Жена није хтела да се удаљи када јој је речено, он је има налог да приводи, ситуација јасна, једино је смешно што је малолетно дете остало само на улици, вероватно да га чика пандур одведе кући. Неко мора да се ту побрине о детету хаха..
Нема везе, људи, укњижење, ватограсац није проверио чињенично стање. Причали смо о томе, да је платио адвоката да му провери папире када је куповао стан од фирме у којој је радио, а фирма исти добила од инвеститора компензацијом, не би га болела глава.
Мени и даље није јасно заузимање стране Б92, на основу чега![]()