СКАНДАЛ Под ротацијом хитна помоћ у Београду превози девојке у мини-сукњама! ВИДЕО

Srbija je postala zemlja četvrtog svijeta. Za afričke pripizd, ine se kaže da su zemlje trećeg svijeta. Ovo nema nigdje. Sa kolima hitne pomoći se prevoze maloljetne kuravele a građane privode lažni policajci. Sad vam je valjda jasno zašto se Jugoslavija raspala 1991. i zašto su od Srbije svi bježali glavom bez obzira.

Možda neka od tih klikni poznaje nekog iz hitne pa su iskoristile prevoz.

Desi se i neki benigni prekršaj na kojem se u atmosferi opšteg bezakonja polome koplja.
Ja kada sam zvao hitnu u beogradu za bolesnu babu samo su pitali koliko ima godina, rekli da se naživela i zalupili slušalicu.

Ja kada sam zvao hitnu u beogradu za bolesnu babu samo su pitali koliko ima godina, rekli da se naživela i zalupili slušalicu.
Dešavalo se to.

Što se tiče ovog slučaja, ako nije na štetu pacijenata, u moru javašluka i kriminala ovo je skroz bezazlen prekršaj.
Vidiš da su neke klinke. Nekad nepromišljena glupost može da te košta nesrezmerno

Možda neka od tih klikni poznaje nekog iz hitne pa su iskoristile prevoz.
vozac bi onda tako i rekao. medjutim on je rekao -''sa dezurstva''

ove devojcice rade u hitnoj pomoci pa zavrsile posao ? a na posao idu onako obucene inace ?
to sigurno nije opcija.

vozac kad zavrsi dezurstvo u maticnoj zgradi gde m use nalazi hitna pomoc tamo i ostavlja vozilo a kuci ide svojim vozilom, osim ako iduca smena nema odmah intervenciju negde u njegovom kraju pa ga usput dok idu na intervenciju , odbace...
opet i u tom slucaju je pitanje sta tu rade tolike devojcice...

trebalo ih je izvesti napolje uzeti telefone potraziti im brojeve roditelja obavestiti da dodju po njih pa nek tat i mami vozac kazu da idu sa dezurstva....

Back