Skandal na saveznom takmicenju frizera u Novom Sadu

• Začetnik teme Začetnik teme Milosbg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

Milosbg

Gost
Skandal!!!
12.Juna 2005. god u Novom Sadu, u Hotelu Park (5*), odrzano je otvoreno prvenstvo SCG u organizaciji Saveza frizerskih klubova SCG.
Na nasem saveznom takmicenju su ucestvovali i Madjari (kakvi smo mi saveznici)???
Zbog ocigledno namestenog ocenjivanja, prilikom dodele nagrada, svecanost napustaju clanovi "Kraljevskog kluba frizera DEJAN", koji su bili visoko ocenjeni, takodje svoje nagrade vracaju ziriji i ne zele da ih prihvate... Prisutni su njihovo napustanje dodele nagrada pozdravili aplauzom, cime su potvrdili i svoje nezadovoljstvo ocenjivanjem zirija, koji je prilikom dodele diploma i pehara sa pojedinim takmicarima bio prilicno strasan dok je neke rutinski otkacio.
Pitamo se dokle ce se u ovoj zemlji korupcija tolerisati i dokle cemo mlade talente destimulisati za rad i terati ih iz ove zemlje sve zarad necije licne koristi?

Molim Vas prokomentarisite ovu temu, pogotovo ako ima ljudi koji su bili prisutni svecanosti!

Slazem se da je bilo neobjektivno ocenjivanje, verujem da ga ima na svakom takmicenju ali ovde je to bilo veoma izrazeno. Ja sam bila ucesnik, i dovoljno je to sto jedan od clanova zirija, iz CG, prolazi pored mene i komentarise kako gleda djevojke, a ipak je on tamo sluzbeno i trebao bi da gleda frizure!!! To govori dosta o njihovoj neozbiljnosti i neprofesionalnosti!

pa ja ni ne zelim da se sakrijem, zelim da uzletim, sa tobom
a040.gif

Back