Skandal na EURO: Hrvati igrali pod ustaškim grbom

Tebi je počinjeni genocid glupost? I nije te sramota to napisati?
Ne znam ja što se primjenjuje za Armence. Konvencija o genocidu se ne može pravno koristiti retroaktivno. I to je činjenica zasnovana na pravu i zakonima.

Opet ti trolaš o neosuđenim zločinima. :roll: :hahaha1:
Да ме представник највећег злочиначког народа учи о срамоти? Која фарса?
Како би једноставно да гурнете под тепих стотине хиљада побијених, жена, деце старих и изнемоглих.
Пошто није осуђен злочин, није се ни десио и зашто би за признали?
Али зато Хашки трибунал, ако је исти осудио Србе онда је излишна прича јер је то суд правде. Ето, ослободио Насера Орића, Анту Готовину и њих не треба спомињати. Нису осуђени нису никога убили.
Срби се опет сами убијали и то масовно. И ствари, тумачећи Хашки трибунал, убијати Србе није злочин?

Poslednja izmena:
Да ме представник највећег злочиначког народа учи о срамоти? Која фарса?
Како би једноставно да гурнете под тепих стотине хиљада побијених, жена, деце старих и изнемоглих.
Пошто није осуђен злочин, није се ни десио и зашто би за признали?
Али зато Хашки трибунал, ако је исти осудио Србе онда је излишна прича јер је то суд правде. Ето, ослободио Насера Орића, Анту Готовину и њих не треба спомињати. Нису осуђени нису никога убили.
Срби се опет сами убијали и то масовно. И ствари, тумачећи Хашки трибунал, убијати Србе није злочин?
Da, "bolje" je kao ti nastupati s pozicije naroda čiji su pripadnici osuđeni za genocid, najmonstruozniji oblik ratnog zločina. Čestitam!

Trole, kakav zločin nije osuđen? Zašto praviš veću neznalicu od sebe nego što jesi?

Hakenkreuz.PNG

to su oni i ti koji ih drze

Back