SKANDAL: DEMOKRATE HAPSE NOĆU !!! TIMOĆKA BUNA 2 - USKORO !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KoscheiBesmertnii:
Дуг је списак дипломаца "Мегатренда" из Паланке... кад стигне акција "Индекс" до тамо, мораће још који затвор да се изгради!:lol::lol::lol:

Beš fakultet ako ti diplomski nije "Uticaj socijalizma na naš organizam"...
Jel ste primetili koliko komunista imamo posle studiranja?

KoscheiBesmertnii:
Дуг је списак дипломаца "Мегатренда" из Паланке... кад стигне акција "Индекс" до тамо, мораће још који затвор да се изгради!:lol::lol::lol:

megatrend je, koliko znam, neka shtola za menadzment iz zajechara
ovde je nema

a znam za jednu zensku,plava, mrshava i ako na nekog mislish verovatno je ona, koja je to cudo zavrshila

i nikog vishe

neznam za druge...

a kakva je shkola
nemam pojma

a ako je znash
verovatno si joj kolega
pa mozesh da prosudjujesh o njenim kvalitetima 8)

Salvantis:
Jes' ti i srpski, dobra ti je ta :D

Drzi se ti tor-golackog jezika, njega bar niko osim tebe ne zna...

Istorija? Jel to bese onda kad si utekao kao poslednja ***** cvileci i lelecuci i ostavio Bi2 da te brani. Pa ona sama rece: 'dosli divlji i oterali pitome'. Reko' komsinka, ako sam ja divlji sa tvog Vozdovca, a ovaj &*&#@ iz Juzne Vukoyebosetije je 'pitom' ondaK ebiga, evo vam ga, pa vi radite sa njim sto i do tada.

I posle corowe nisi smeo mesec dana na Politiku da dolazis, tek si se ponovo rasprdeo kad je Iron poceo da ti cuva ledja, i to si napao Samantu...Pa ne ide toliko da lazes, ono, bas to nisam ocekivao od tebe :roll:

Stalno bre odleprsas, ne moz' covek da te nanisani kako treba:
404.gif

to je bilo onaj put kad si reko da u to leglo sektasha necesh da zalazis
i to nakon par sati boravka

i celovechernje prepiske sa Wilkolakom o tome kako je mogo da te ostavi na cedilu,
da te onako ponizavaju :D

ja na politiku svracam samo u trenucima extremne dosade
da se nasmejem Praoniku iz Kragujevac, bez erekcije a sa 140 IQ-a

ono jes, nije bogougodno smejati se bolesnom choveku... al kad vec institucije ove zelje ne rade svoj poso... kako bi ja znao dal si ti...

crow:
to je bilo onaj put kad si reko da u to leglo sektasha necesh da zalazis
i to nakon par sati boravka.
Za istoriju znamo svi koji smo bili, cak i ti do trenutka kad si pobegao, postaje dosadno da ponavljam. Dzaba, ne vredi ti da posle tri meseca prepravljas istoriju :D

crow:
da se nasmejem Praoniku iz Kragujevac, bez erekcije a sa 140 IQ-a
Reko' ja da se ti ufatio za moju erekciju. Postajes lagano opterecen, ali sta ces kad si impresioniran takvim stvarima.....
Stvarno ne znam sta ti je seka pricala, ali meni se nije zalila 8-)

I kakve veze ima IQ sa tim stvarima to je samo tebi jasno :confused:

crow:
ono jes, nije bogougodno smejati se bolesnom choveku... al kad vec institucije ove zelje ne rade svoj poso... kako bi ja znao dal si ti...
Nerazumljivo trtomudjenje na tor-golackom, a ja nikad nisam rekao da se tebi smejem, nego ti se samo podsmevam. Shvatas?

I sta su ti to 'institucije ove ZELJE'?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back