- Poruka
- 20.959
eremita:ИМам проблем јер не умем да растумачим шта то значи: "ТИМОЋКА БУНА" ????
KAko da ti kažem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:ИМам проблем јер не умем да растумачим шта то значи: "ТИМОЋКА БУНА" ????
Дуг је списак дипломаца "Мегатренда" из Паланке... кад стигне акција "Индекс" до тамо, мораће још који затвор да се изгради!crow:neko izbego akciju index
pa je silan...
shta ima novo u kragujevcu?
KoscheiBesmertnii:Дуг је списак дипломаца "Мегатренда" из Паланке... кад стигне акција "Индекс" до тамо, мораће још који затвор да се изгради!![]()
KoscheiBesmertnii:Дуг је списак дипломаца "Мегатренда" из Паланке... кад стигне акција "Индекс" до тамо, мораће још који затвор да се изгради!![]()
Salvantis:Jes' ti i srpski, dobra ti je ta
Drzi se ti tor-golackog jezika, njega bar niko osim tebe ne zna...
Istorija? Jel to bese onda kad si utekao kao poslednja ***** cvileci i lelecuci i ostavio Bi2 da te brani. Pa ona sama rece: 'dosli divlji i oterali pitome'. Reko' komsinka, ako sam ja divlji sa tvog Vozdovca, a ovaj &*&#@ iz Juzne Vukoyebosetije je 'pitom' ondaK ebiga, evo vam ga, pa vi radite sa njim sto i do tada.
I posle corowe nisi smeo mesec dana na Politiku da dolazis, tek si se ponovo rasprdeo kad je Iron poceo da ti cuva ledja, i to si napao Samantu...Pa ne ide toliko da lazes, ono, bas to nisam ocekivao od tebe
Stalno bre odleprsas, ne moz' covek da te nanisani kako treba:
![]()
nj@nj@:I tako je tigar okonchao vraninu politichku karijeru
![]()
Salvantis:A mogao je daleko da dogura, mozda jednog dana cak i da postane drugi zamenik, pomocnika poljoprivredne zadruge u deBeloj Palanci...
nj@nj@:Da suzbija corow))))
Iron Lord:@Crow - ne napadaj ugroženu vrstu
Sami se štite a ugroženost evidentna....crow:pa shto obrisa "zashticen"
...
Za istoriju znamo svi koji smo bili, cak i ti do trenutka kad si pobegao, postaje dosadno da ponavljam. Dzaba, ne vredi ti da posle tri meseca prepravljas istorijucrow:to je bilo onaj put kad si reko da u to leglo sektasha necesh da zalazis
i to nakon par sati boravka.
Reko' ja da se ti ufatio za moju erekciju. Postajes lagano opterecen, ali sta ces kad si impresioniran takvim stvarima.....crow:da se nasmejem Praoniku iz Kragujevac, bez erekcije a sa 140 IQ-a
Nerazumljivo trtomudjenje na tor-golackom, a ja nikad nisam rekao da se tebi smejem, nego ti se samo podsmevam. Shvatas?crow:ono jes, nije bogougodno smejati se bolesnom choveku... al kad vec institucije ove zelje ne rade svoj poso... kako bi ja znao dal si ti...
Zaista tigrovi jesu ugrozena vrsta, jako malo ih je ostalo na svetu.Iron Lord:@Crow - ne napadaj ugroženu vrstu
crow:![]()
![]()
i ti si mi neshto poznata... iz neke diskusije... shta li to beshe...
neshto tipa "JOOOMINI... neznam shta da odgovorim"
zar ne?