Sjedinjene Američke Države - ubedljivo jedina i najmoćnija supersila

Zato shto je simpatizer Rusa.

Ipak nisam :)
Moje solidno poznavanje istorije, jer mi je to hobi, cesto pomaze :)

Ono za sta sam ja - ja sam prosrpski nastrojen.

Nisam za patriotizam "mi i rusi/kinezi", a nisam odusevljen ni sa (ultra)demokratskim "skandinavski model ili nista".

Najvise sam za to da mi Srbi uradimo najvise sto mozemo, da se slozimo i (najvise) umnozimo. Da budemo unutrasnje slozni, pa i ako imamo zamerke, a da prema spolja isto budemo jedinstveni ali razumno prakticni. Mi nismo svetska sila, pa taman ceo Savet bezbednosti UN bio iza nas.

Mi smo mi.

Nisam za patriotizam "mi i rusi/kinezi", a nisam odusevljen ni sa (ultra)demokratskim "skandinavski model ili nista".

Najvise sam za to da mi Srbi uradimo najvise sto mozemo, da se slozimo i (najvise) umnozimo. Da budemo unutrasnje slozni, pa i ako imamo zamerke, a da prema spolja isto budemo jedinstveni ali razumno prakticni. Mi nismo svetska sila, pa taman ceo Savet bezbednosti UN bio iza nas.

Mi smo mi.

Za ovo potpis!

Mi smo mi.

Mogu da podrzhim ovo iako je chista demagogija.

Ma kad odes tamo i kad vidis da u LA svi voze SUV-ove za koje je recimo Pajero kao decja igracka, da u svakom sedi po jedan debeljko i da ti treba 1656 sati da u spicu predjes pet milja, onda ti je jasno zasto ce morati da propa'nu :lol:
Ne moze bre tako, nije to normalno i ne odrazava to realno ekonomsku moc ljudi.
Tamo postoje extremno bogati ljudi koji to naravno mogu sebi da dozvole, ali da onolika masa gologuzije zivi na kredit, to nema bas nigde

Zašto ići uz SAD, a ne uz propalu Rusiju:

Prva je po GDP-u u svetu, dok je Rusija na osmom mestu. http://www.firstshowing.net/img2/last-chance-harvey-poster-full.jpg
Jedna najobičnija Italija ima jači GDP od za 80 miliona mnogobrojnije Rusije!
A zašto? - Italije je član NATO. I sve države ispred Rusije, sem Kine i Japana, su članovi NATO-a!!!
Evo i vesti inače najpoštovanije televizijske stanice na svetu, CNN-a, u vezi sa populacijom SAD-a - http://www.cnn.com/2006/US/10/17/300.million.over/index.html
Dakle Rusija, koja je veća od SAD-a ima populaciju od 141 milion stanovnika... Sjedinjene Države imaju više od 308 miliona stanovnika ( 20. oktobar 2009. godine)
- Po samoj vesti da je čovek koji je ubio i pojeo svoju majku u Rusiji, pre koji dan, osuđen na samo 15 godina, "zato što je bio gladan." Kakav jadan sudski sistem. Ako im poverujemo da je bio gladan, dobijamo informaciju da su baćuške gladne, dakle više nam ide u korist da odemo u SAD.
Sjedinjene Države imaju toliku militarnu moć, da uspešno vode rat na dva fronta i uspeli su da zbace dosta diktatorskih režima, kakav je na primer onaj Sadama Huseina, ali i Slobodana Miloševića.
...
Прво не ваља ти назив теме
требо си лепо да напишеш
Мерим чији је већи јел у США или Руски
А диктатори имаше мирне и стабилне државе, мој свает сели се ти у США биће ти боље теби

Ti ljudi su neradnici, zato su gladni.

49 million out of 308 million!!!

IS NOTHING!!!

Dakle, dolazimo do zakljucka da ako je ova informacija tacna ( a nije, od Obaminog dolaska na vlast pojavio se veliki progres i moguce je da otprilike najvise 39 miliona "gladuje", u prevodu s engleskog - nema posao), oko 258 miliona ima posao. Dakle, bogata država sa progresom i prosperitetom.

49 million out of 308 million!!!

IS NOTHING!!!

Dakle, dolazimo do zakljucka da ako je ova informacija tacna ( a nije, od Obaminog dolaska na vlast pojavio se veliki progres i moguce je da otprilike najvise 39 miliona "gladuje", u prevodu s engleskog - nema posao), oko 258 miliona ima posao. Dakle, bogata država sa progresom i prosperitetom.
U USA je zvanicna nezaposlenost preko 10% -ali 20% koji se vode kao zaposleni ne radi puno radno vreme -tako da je realna nezaposlenost 18%-najveca u Istoriji.
Budzet deficit je preko 1400 milijardi dolara..
Veliki je trgovinski deficit..
U Detroitu nemaju para da sahrane mrtve ..

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article6926247.ece

Pa i jeste veliko ***** od države,želim im sto pre probne letove al kaidinog vazduhoplovstva oko bele kuće

Slusaj sad ovo...

Za 78 dana bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) poginulo je po Human Rights Watch - u 703 osobe, a po jugoslovenskim podacima iz 1999. oko 1200 njih. Na raznim emisijama u cast 10 godina bombardovanja pominjala se cifra od 1500, a negde i oko 2500 zrtava, sto je apsurdno. Ali, ajde ovde cemo uzeti nepostojecu cifru od 2500!!! Ajde, nek vam bude, ali ja idalje priznajem oko 1000, maksimalno 1200 zrtava.

Za jedan dan, 11. septembar 2001. u SAD je umrlo 3017 ljudi, ukljucujuci i napadace.

U Beogradu, koji je 1999. imao više od 2 miliona stanovnika poginulo je 17 civila, 16 ljudi koji su mogli biti spašeni, ali ih je Dragoljub Milanović namerno zadržao na poslu i jadna Milica koja je nastradala kao rezultat nepreciznog gađanja bombe.

U Nju Jorku koji je 2001. imao jedno, da kažemo 6 - 7, možda 8 miliona stanovnika, poginul je skoro 3000 civila, a oko 17 - 18 su bili napadači.

Pomirite se s istinom!

Slusaj sad ovo...

Za 78 dana bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) poginulo je po Human Rights Watch - u 703 osobe, a po jugoslovenskim podacima iz 1999. oko 1200 njih. Na raznim emisijama u cast 10 godina bombardovanja pominjala se cifra od 1500, a negde i oko 2500 zrtava, sto je apsurdno. Ali, ajde ovde cemo uzeti nepostojecu cifru od 2500!!! Ajde, nek vam bude, ali ja idalje priznajem oko 1000, maksimalno 1200 zrtava.

Za jedan dan, 11. septembar 2001. u SAD je umrlo 3017 ljudi, ukljucujuci i napadace.

U Beogradu, koji je 1999. imao više od 2 miliona stanovnika poginulo je 17 civila, 16 ljudi koji su mogli biti spašeni, ali ih je Dragoljub Milanović namerno zadržao na poslu i jadna Milica koja je nastradala kao rezultat nepreciznog gađanja bombe.

U Nju Jorku koji je 2001. imao jedno, da kažemo 6 - 7, možda 8 miliona stanovnika, poginul je skoro 3000 civila, a oko 17 - 18 su bili napadači.

Pomirite se s istinom!

Јел опет кренуло по њима?

Back