Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.980
Sećam se nekih izraza lica, nekih emocija na licu, ali su slike sve bleđe i bleđe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izbledi to svakom novom,kad je prava kao da neke nisu ni postojaleZadnjih dana desava mi se da su sjecanja na nju ispunjena apsolutnom dragosti. Sastoje se od trenutaka gdje ona namjesta kosu, gdje gleda u prazno, od pokreta u nekim situacijama ... i kad god mi dodje takvo sjecanja ja se smjesim ko budala ... nekad se i zasmijem bas ... kao, kakav je ona lik.
Desava li vam se nesto slicno, meni je ovo prvi put da sjecanja na bivsu odisu tom pozitivnoscu i svojevrsnom srecom, bez nostalgije![]()
izbledi to svakom novom,kad je prava kao da neke nisu ni postojale
Da se nije niko usrecio od proslosti moze da kaze onaj ko je se ne sjeca ili onaj koji nece da je se sjeca. Sto se tice osjecaja krivice, ako bolje razmislis uvidjeces da nije potreban, a dragost se ne da potrositi, i nikad je nije dosta
ja nisam vidio dupe![]()
Osjecaj krivice koji moze da izazove osjecaj srecezbog nekog bivseg ... kao nesto sto nije fer prema sadasnjem
Sećam se nekih izraza lica, nekih emocija na licu, ali su slike sve bleđe i bleđe.
Zadnjih dana desava mi se da su sjecanja na nju ispunjena apsolutnom dragosti. Sastoje se od trenutaka gdje ona namjesta kosu, gdje gleda u prazno, od pokreta u nekim situacijama ... i kad god mi dodje takvo sjecanja ja se smjesim ko budala ... nekad se i zasmijem bas ... kao, kakav je ona lik.
Desava li vam se nesto slicno, meni je ovo prvi put da sjecanja na bivsu odisu tom pozitivnoscu i svojevrsnom srecom, bez nostalgije![]()
a sto je ne bi pozvao.![]()
Zadnjih dana desava mi se da su sjecanja na nju ispunjena apsolutnom dragosti. Sastoje se od trenutaka gdje ona namjesta kosu, gdje gleda u prazno, od pokreta u nekim situacijama ... i kad god mi dodje takvo sjecanja ja se smjesim ko budala ... nekad se i zasmijem bas ... kao, kakav je ona lik.
jok... ja slabo mislim, a kad mi naiđe onda više volim da mislim o nečem korisnom...![]()
a neki i retko![]()
pa to i htedoh da kažem, nego nije mi danas taj dan kad mislim... inače kad mislim, mislim baš onako jako... nikako slabo.. samo retko...
sve znam, nedelja je a nije nova godina...tad se misli i to je to...dovoljno![]()
što je najgore, ja baš za NG zaboravim da mislim... omanem uvek da zamislim želju u ponoć...![]()
hej, ja jednom zamislila pa mi se i ostvarila...od tada ne zamisljam, od prethodno ostvarene se jos uvek oporavljam![]()
znala sam da je bolje ovako, nema 'leba od razmišljanja...
![]()