Sjecanja

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Zadnjih dana desava mi se da su sjecanja na nju ispunjena apsolutnom dragosti. Sastoje se od trenutaka gdje ona namjesta kosu, gdje gleda u prazno, od pokreta u nekim situacijama ... i kad god mi dodje takvo sjecanja ja se smjesim ko budala ... nekad se i zasmijem bas ... kao, kakav je ona lik.

Desava li vam se nesto slicno, meni je ovo prvi put da sjecanja na bivsu odisu tom pozitivnoscu i svojevrsnom srecom, bez nostalgije :)

Zadnjih dana desava mi se da su sjecanja na nju ispunjena apsolutnom dragosti. Sastoje se od trenutaka gdje ona namjesta kosu, gdje gleda u prazno, od pokreta u nekim situacijama ... i kad god mi dodje takvo sjecanja ja se smjesim ko budala ... nekad se i zasmijem bas ... kao, kakav je ona lik.

Desava li vam se nesto slicno, meni je ovo prvi put da sjecanja na bivsu odisu tom pozitivnoscu i svojevrsnom srecom, bez nostalgije :)

Desava mi se da se secam smo lepih trenutaka, koji su nas spajali...
i onog vrednog sto je bilo u vezi.

I to samo sa jednim deckom. On je vredeo vise nego svi ostali zajedno.

desava se
samo nisu bivsi

Inace da, ali kod mene je sad ovo nesto potpuno drugacije ... osjecam srecu kad pomislim na nju, i to takvu da mi se vidi na licu, dok nema ni traga nekog zaljenja sto nismo skupa

Secanja na bivse su mi obicno kao secanja na rat...ruzna&tuzna, to je okvir, ali bas kao i u ratu, bilo je smesnih i lepih trenutaka.
Treba puno vremene da prodje, pa da se setim tih lepih momenata, kao takvih, izolovanih...
Npr. danas sam se setila jednog, kako mi je kuvao spagete i bacao na plocice od kuhinje da mi demonstrira vestinu koju je pokupio od profi kuvara, ako je taman kuvana, treba da se zalepi, ali ne i da se raspadne, i mora energicno da se baci... :lol: Kuvam rucak i smesak, ali samo na tu sliku...i bez nostalgije, prosto-smesno&slatko, blesavo.

Sjećam se dana posle njegove žurke za rođendan, srećemo se uveče ponovo u centru na raskrsnici, krećem ja rukom da se pozdravim onako muški, klošarski kao u Bgu što sam navikla, zaustavlja on meni ruku, drži je, ne pušta za vrijeme razgovora, gleda me stalno u oči i na kraju samo nježno pomazi po prstima. Frrrrrrr, da se naježiš. :D

Izašla sa drugaricom u lokalni bar, kad on tamo sa drugovima, zove nas da siđemo sa sprata i dođemo za njihov sto. Čitave večeri gradski bend uživo svira Galiju. Vraćamo se kasno u Makedonsko kod jedne zgrade na stepenice, Kupili vino, ubili se. Ja treba da idem kući, ne mogu da hodam koliko sam pjana i naravno on hoće da me prati, ne pušta me samu. Grli me svo vrijeme i usput priča viceve o drugovima koje je tako pjane pratio kući. Dolazimo kod moje zgrade, grlimo se još malo, ali bez poljupca, ili bilo čega drugog, rastajemo se kao drugovi. Sutradan na facebooku njegov status: "Gledam te nekim drugim očima".

Poslednja izmena:
Prvi put dolazi kod mene kuci i uopste u moj grad, ulazi, upoznaje ukucane, i kako mi je kuca inace velika, toliko se izgubila u trenutku od treme, da je posla umjesto na sprat u moju sobu, nazad od kud je i dosla :D

Meni i nije, imam nekoga za koga je dragost rezervisana, a zasluzuje da je ne trosim na proslost.

Nije se niko usrecio od proslosti.

Da se nije niko usrecio od proslosti moze da kaze onaj ko je se ne sjeca ili onaj koji nece da je se sjeca. Sto se tice osjecaja krivice, ako bolje razmislis uvidjeces da nije potreban, a dragost se ne da potrositi, i nikad je nije dosta :)

ja nisam vidio dupe :(

Back