Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radikali su jadnici koji koriste svaku priliku da popularisu svoju stranku...
Пази стварно. Непојмљиво за остале странке?![]()
Pa evo Mladica su namerno samo oni korstili,sve me strah da im je mnogo stalo do coveka koji je Seselju udario najbolju dijagnozu do sada...jadno...
Radikali su jadnici koji koriste svaku priliku da popularisu svoju stranku...
Ti Bosančerosi odande su već jedom menjali ime sela pre par destina godina , tako da me ne čudi što hoće ponovo , kod njih to ionako kako vetar duva .![]()
sjajna ideja zaista..
volim kada čujem neku ideju koja će da unapredi živote ljudi, koja je nova, originalna, sveža..
posle izuma sijalice, ova ideja je na drugom mestu.
mislim da joj čak konkuriše i izum sifona za wc-šolju.
ne zaboravimo da su, pre izuma tog sifona, wc-šolje bile tek obične rupe sa pogledom u septičku jamu, odakle bi u sparnim danima znale da povuku smrad..
sve u svemu, ako bih trebao da biram između ove dve ideje, ja bih se nekako ipak opredelio za ovo časno preimenovanje naše jedne selependre
ma odrekao bih se i sijalice..ko je iebe.
važno je da pokažemo svima da umemo da cenimo i poštujemo one koji su grmeli i sevali.
idem sutra da lobiram po porodilištima da se bebcima dadnu imena našeg heroja.
ma šta da lobiram - da KUNEM! Ko god ne dao ime sinu ratko dabogda mu taj isti sin maturirao na gej - paradi.
pa nek vidi.
šifela serbia!
sjajna ideja zaista..
volim kada čujem neku ideju koja će da unapredi živote ljudi, koja je nova, originalna, sveža..
posle izuma sijalice, ova ideja je na drugom mestu.
mislim da joj čak konkuriše i izum sifona za wc-šolju.
ne zaboravimo da su, pre izuma tog sifona, wc-šolje bile tek obične rupe sa pogledom u septičku jamu, odakle bi u sparnim danima znale da povuku smrad..
sve u svemu, ako bih trebao da biram između ove dve ideje, ja bih se nekako ipak opredelio za ovo časno preimenovanje naše jedne selependre
ma odrekao bih se i sijalice..ko je iebe.
važno je da pokažemo svima da umemo da cenimo i poštujemo one koji su grmeli i sevali.
idem sutra da lobiram po porodilištima da se bebcima dadnu imena našeg heroja.
ma šta da lobiram - da KUNEM! Ko god ne dao ime sinu ratko dabogda mu taj isti sin maturirao na gej - paradi.
pa nek vidi.
šifela serbia!
A zato se ti ne zovesh Ratko![]()
Žuti su budale i štetočine,al to nema neke veze sa ovima što menjaju ime sela kako vetar dune , Titina kolonistička škola .Ako se neko okrece kako vetar duva onda su to zuti. Od vola na raznju do EU.
Prodadose sve zarad EU.
Ti Bosančerosi odande su već jedom menjali ime sela pre par destina godina , tako da me ne čudi što hoće ponovo , kod njih to ionako kako vetar duva .![]()
Da znaš da si u pravu ,tamo su ubedljivo najskuplji kvadrati i najekskluziviji poslovni prostor sa najjačim kompanijama i predstavništvima u zemlji , tako da sigurno imaju do jaja standard za srpske prilike .Upravu si.
Od kako smo promenuli jedan bg bulevar u bulevar djindjic zorana, svima nam je mnogo bolje.
Odmah je porastao standard stanovnicima istog.
Da znaš da si u pravu ,tamo su ubedljivo najskuplji kvadrati i najekskluziviji poslovni prostor sa najjačim kompanijama i predstavništvima u zemlji , tako da sigurno imaju do jaja standard za srpske prilike .![]()