SJAJAN PRIMJER, KAKO SE FALSIFIKUJE ISTORIJA !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK Hellen?

Medaković je isto kao i Sima Sarajlija po zadatku poslan na Cetinje, da srbiči Crnogorce. Ovom extra falsifikatoru i prevarantu, samo jednom od mnogobrojnih srpskih falsifikatora i prevaranata, po svemu sudeći, ništa drugo nije bilo na umu nego samo kako da srbiči crnogorsku kulturu, identitet i istoriju.

Možda je to rato zato što je bio nacionalista, kao što su mnogi insistirali da se u Ustav Republike Srbije ubaci pomen Srba - ali nema potrebe "srpčiti" posrbljeno.

Inače, ako je Milorad prepravio Gorski vijenac - ko je prepravljao ostala Njegoševa djela? :)

P.S. Još uvijek nijesi odgovorio za ono "ne haje ni za Nemanje".

P.P.S. Bilo bi korisno da nam kažeš koji su to sve "brojni srpski falsifikatori" jer za sada znamo samo M. M. - i što je najvažnije, kako se gramatičko ispravljanje može nazvati "falsifikovanjem"?

Него мене нешто друго занима... КО је "посрбљавао" Црногорце и зашто? "Прави Срби", тј. Срби из војводине сигурно нису.

И још важније, ко је Црногорце црногорчио, пошто пре 15. и 16. века није постојао словенски народ по имену "Црногорци", по чему би (национални) Црногорци били једни од најмлађих народа у Европи, са најкраћом историјом.

И још важније, ко је Црногорце црногорчио, пошто пре 15. и 16. века није постојао словенски народ по имену "Црногорци", по чему би (национални) Црногорци били једни од најмлађих народа у Европи, са најкраћом историјом
Е, то и мене копка!

Ма, сви су вас превеславали како је ко хтео...:P

Јачу националну свест сте имали..:lol:
Imali smo super jaku narodnu sviijest, i nikakav nacionalni program. Jedan je Srbin u to vrijeme komentarisao, mislim neki Garasaninov agent: "Sva crnogorska nacionalna politika svodi se na mac i jatagan"

И још важније, ко је Црногорце црногорчио, пошто пре 15. и 16. века није постојао словенски народ по имену "Црногорци", по чему би (национални) Црногорци били једни од најмлађих народа у Европи, са најкраћом историјом.

Zećani / Dukljani pocrnogorčili sami sebe!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
:lol::lol:
:lol:

Sram ih bilo!

Imali smo super jaku narodnu sviijest, i nikakav nacionalni program. Jedan je Srbin u to vrijeme komentarisao, mislim neki Garasaninov agent: "Sva crnogorska nacionalna politika svodi se na mac i jatagan"

:roll:А ел ти капираш шта је тиме хтео касти? Ја јок.

Мислим, обрлати вас неки ћопавац без пребијене кинте у џепу, вашег владара обрлати некакав млађахни секретарчић, а претходно га за само пар година подучавња обрлати некакав Сарајлија...па се владика никад не ишчупа из канџи србијаћења...па остале Петровиће...краља што му у пасошу писа да је Србин и што спева ''Онамо намо''... Много ми нешто наивни беху ти опасници са мачем и јатаганом.

Zećani / Dukljani pocrnogorčili sami sebe!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
:lol::lol:

Sram ih bilo!

Ja znam samo tri Dukljanina (odnosno dva i sin od jednoga), i eto, sva trojica su smatrali Duklju srpskom zemljom koju nastanjuje Srpska nacija. A u isto vrijeme, ne vidim niti jednoga Dukljanina koji je izričito govorio o dukljanskoj ne-srpskoj naciji. Ajde, nađi mi barem jednoga (naravno ne onog Latinjanina pjesnika). :mrgreen:

Ali ono što mi je još interesantnije jeste da još uvijek nijesi pružio odgovor:

1. Ako je Milorad prepravio Gorski vijenac - ko je prepravljao ostala Njegoševa djela?

2. Još uvijek nijesi odgovorio za ono Njegoševo "ne haje ni za Nemanje".

3. Bilo bi korisno da nam kažeš koji su to sve "brojni srpski falsifikatori" jer za sada znamo samo M. M. - i što je najvažnije, kako se gramatičko ispravljanje može nazvati "falsifikovanjem"?

Много ми нешто наивни беху ти опасници са мачем и јатаганом.
Naravno, mnogo su naivni bili, ali mislili su da dobro čine time što se vezuju za veću naciju. Takva je naravno bila svijest polovinom 19. vijeka. Što veća nacija, to bolje.
Mnogo je bilo razloga zašto su to radili, srbovali - Njegoš i Nikola. Mislili su da je to dobra politika, a napravili su katastrofalan promašaj.

Ali, narod crnogorski nikad nije prihvatio da postane - SRBI. NEVER! N A R O D to nije prihvatio.

Ja znam samo tri Dukljanina (odnosno dva i sin od jednoga), i eto, sva trojica su smatrali Duklju srpskom zemljom koju nastanjuje Srpska nacija. A u isto vrijeme, ne vidim niti jednoga Dukljanina koji je izričito govorio o dukljanskoj ne-srpskoj naciji. Ajde, nađi mi barem jednoga (naravno ne onog Latinjanina pjesnika). :mrgreen:

Ali ono što mi je još interesantnije jeste da još uvijek nijesi pružio odgovor:

1. Ako je Milorad prepravio Gorski vijenac - ko je prepravljao ostala Njegoševa djela?

2. Još uvijek nijesi odgovorio za ono Njegoševo "ne haje ni za Nemanje".

3. Bilo bi korisno da nam kažeš koji su to sve "brojni srpski falsifikatori" jer za sada znamo samo M. M. - i što je najvažnije, kako se gramatičko ispravljanje može nazvati "falsifikovanjem"?
Ne znam kako se ne posramiš da brčkaš stalno besmislice.

Naravno, mnogo su naivni bili, ali mislili su da dobro čine time što se vezuju za veću naciju. Takva je naravno bila svijest polovinom 19. vijeka. Što veća nacija, to bolje.
Mnogo je bilo razloga zašto su to radili, srbovali - Njegoš i Nikola. Mislili su da je to dobra politika, a napravili su katastrofalan promašaj.

Ali, narod crnogorski nikad nije prihvatio da postane - SRBI. NEVER! N A R O D to nije prihvatio.

Eh....kada bi bilo dokaza za to. 8)

Ne znam kako se ne posramiš da brčkaš stalno besmislice.

Mogao bih isto da kažem za tebe. Ne pružaš ama baš nikakav racionalan odgovor, a znaš i sam što logički slijedi iz toga. :rolleyes:

Ovi Crnogorci su se bas raspisali na ovom forumu.Je li to imate cenzuru u C.Gori,pa navaliste na ovaj forum da pisete o istoriji Duklje?! Istorija Srbije ne zavisi od istorije Duklje.To je vasa istorija,o vasoj zemlji i vama tamo. Sto je mene briga za vasu istoriju?Otisli ste,imate svoju drzavu,srecan vam put! I ne zivite u zabludi da ste bitni za Srbiju.Ostavite vi nas,Srbe,da raspravljamo o svojoj istoriji,kao sto se ni mi vama ne mesamo da raspravljate o vasoj istoriji. :)

Ovi Crnogorci su se bas raspisali na ovom forumu.Je li to imate cenzuru u C.Gori,pa navaliste na ovaj forum da pisete o istoriji Duklje?! Istorija Srbije ne zavisi od istorije Duklje.To je vasa istorija,o vasoj zemlji i vama tamo. Sto je mene briga za vasu istoriju?Otisli ste,imate svoju drzavu,srecan vam put! I ne zivite u zabludi da ste bitni za Srbiju.Ostavite vi nas,Srbe,da raspravljamo o svojoj istoriji,kao sto se ni mi vama ne mesamo da raspravljate o vasoj istoriji. :)

Ne, nego kako Rufim i sam kaže, što više postuje na sve strane to će se po Google-u širiti njegove informacije. Npr. baš na ovom forumu postojala je istoimena tema (SJAJAN PRIMJER, KAKO SE FALSIFIKUJE ISTORIJA !) 2004. godine, koji je postavio igracina. Jednu te istu temu postavlja na oko 20-tak foruma jedno 50-tak puta godišnje, i samim tim mu uspeva - zaista kada su stvari o Crnoj Gori na searchovima se izbacuju njegovi linkovi ka forumima. Znači ovde nije u pitanju nikakva diskusija, on ne dolazi ovde da razgovara o nečemu, već kako bi njegovi postovi imali više klikova/linkova. S obzirom da to toliko manijačn radi, pretpostavljam da je plaćen od nekoga - u suprotnom zaista nema smisla da je neka osoba normalna i pri zdravoj svesti, a čini to. :roll:

danasnji crnogorci su miks starih dukljana,Hrvata,vlaha i arbanasa.

danasnji srbi su..e,to je vec kompliKOVANIJE.:mrgreen:

u etnickom smislu su, u to nema dileme..miks srednjovjekovnih bugara i Hrvata te dobrim djelom
nedefiniranih slavenskih skupina.
koje konstantin p. zove jednom servi(lat.SLUGE) ili
sclavi(lat.ROBOVI)jer sluze bizantu.

s vremenom dolazi,kara-vlasi,cincari,romi,turci i pitajboga cega sve ne......

no,i jednima i drugima je zajednicki Hrvatski jezik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back