Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Ма, сви су вас превеславали како је ко хтео...
Јачу националну свест сте имали..

Јачу националну свест сте имали..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK Hellen?
Medaković je isto kao i Sima Sarajlija po zadatku poslan na Cetinje, da srbiči Crnogorce. Ovom extra falsifikatoru i prevarantu, samo jednom od mnogobrojnih srpskih falsifikatora i prevaranata, po svemu sudeći, ništa drugo nije bilo na umu nego samo kako da srbiči crnogorsku kulturu, identitet i istoriju.
Е, то и мене копка!И још важније, ко је Црногорце црногорчио, пошто пре 15. и 16. века није постојао словенски народ по имену "Црногорци", по чему би (национални) Црногорци били једни од најмлађих народа у Европи, са најкраћом историјом
Е, то и мене копка!
Imali smo super jaku narodnu sviijest, i nikakav nacionalni program. Jedan je Srbin u to vrijeme komentarisao, mislim neki Garasaninov agent: "Sva crnogorska nacionalna politika svodi se na mac i jatagan"Ма, сви су вас превеславали како је ко хтео...
Јачу националну свест сте имали..![]()
И још важније, ко је Црногорце црногорчио, пошто пре 15. и 16. века није постојао словенски народ по имену "Црногорци", по чему би (национални) Црногорци били једни од најмлађих народа у Европи, са најкраћом историјом.
Imali smo super jaku narodnu sviijest, i nikakav nacionalni program. Jedan je Srbin u to vrijeme komentarisao, mislim neki Garasaninov agent: "Sva crnogorska nacionalna politika svodi se na mac i jatagan"
Zećani / Dukljani pocrnogorčili sami sebe!!!
Sram ih bilo!
Naravno, mnogo su naivni bili, ali mislili su da dobro čine time što se vezuju za veću naciju. Takva je naravno bila svijest polovinom 19. vijeka. Što veća nacija, to bolje.Много ми нешто наивни беху ти опасници са мачем и јатаганом.
Ne znam kako se ne posramiš da brčkaš stalno besmislice.Ja znam samo tri Dukljanina (odnosno dva i sin od jednoga), i eto, sva trojica su smatrali Duklju srpskom zemljom koju nastanjuje Srpska nacija. A u isto vrijeme, ne vidim niti jednoga Dukljanina koji je izričito govorio o dukljanskoj ne-srpskoj naciji. Ajde, nađi mi barem jednoga (naravno ne onog Latinjanina pjesnika).
Ali ono što mi je još interesantnije jeste da još uvijek nijesi pružio odgovor:
1. Ako je Milorad prepravio Gorski vijenac - ko je prepravljao ostala Njegoševa djela?
2. Još uvijek nijesi odgovorio za ono Njegoševo "ne haje ni za Nemanje".
3. Bilo bi korisno da nam kažeš koji su to sve "brojni srpski falsifikatori" jer za sada znamo samo M. M. - i što je najvažnije, kako se gramatičko ispravljanje može nazvati "falsifikovanjem"?
Naravno, mnogo su naivni bili, ali mislili su da dobro čine time što se vezuju za veću naciju. Takva je naravno bila svijest polovinom 19. vijeka. Što veća nacija, to bolje.
Mnogo je bilo razloga zašto su to radili, srbovali - Njegoš i Nikola. Mislili su da je to dobra politika, a napravili su katastrofalan promašaj.
Ali, narod crnogorski nikad nije prihvatio da postane - SRBI. NEVER! N A R O D to nije prihvatio.
Ne znam kako se ne posramiš da brčkaš stalno besmislice.
Ovi Crnogorci su se bas raspisali na ovom forumu.Je li to imate cenzuru u C.Gori,pa navaliste na ovaj forum da pisete o istoriji Duklje?! Istorija Srbije ne zavisi od istorije Duklje.To je vasa istorija,o vasoj zemlji i vama tamo. Sto je mene briga za vasu istoriju?Otisli ste,imate svoju drzavu,srecan vam put! I ne zivite u zabludi da ste bitni za Srbiju.Ostavite vi nas,Srbe,da raspravljamo o svojoj istoriji,kao sto se ni mi vama ne mesamo da raspravljate o vasoj istoriji.![]()