SJAJ I BEDA KURTIZANA

• Začetnik teme Začetnik teme 1976!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ G: To je pre jeftina konzumacija istocnjacke kulture, nego otkrivanje.
A na isto mestu mogla je da bude i latinoamericka, ili africka prica. Komercijallne budalastine...
Sto se istocnjacke kulture tice, eno je u Bloku 70.

P.S. Da bi me isprovocirao, moraces vise da se potrudis. :D

@ C: Nije pametno ismevati filmove na koje devojcice pustaju suze... Pa ti vidi sta ces.

@Ca - definisi jeftinu konzumaciju - ti sto se lozis na "Pricu jedne gejse" :razz:
...zivo njesra - sve ide u krug,opet ce da otkriju jogu,zen, transcendtalnu meditaciju,`ebeni origami i sl...samo ce malo drugacije da ih upakuju i prodaju po novoj ceni ofcicama...
- ovo prelazi u spam...tako da cisto podsetim da i dalje pricamo o gejsama - kurtizanama iz Japana...

Gothmog:
...ah, izvini - to moje kratko pamtjenje :razz:
Pa pogledala sam taj film - da. Bio je na CD-u mog mladjeg brata, u stvari njegove devojcice i vukao mi se po kuci jedno mesec dana.
I dala sam ironican komentar "ako je verovati navodima onog filma"... A na osnovu cega si ti zakljucio da se ja lozim na taj film? :lol:
(mozda se tebi dopadne svaki film koji pogledas... meni bogami ne)

Ne mislim nista posebno o njima,svako ima pravo na svoj zibor u zivotu.Mislim kurtizane i danasnje sponzoruse nisu za poredjenje,ali ima tu nekih slicnosti...mada,nemam ni ja pojma,moglo bi se reci da su danasnje sponzoruse neka vrsta modernih kurtizana,mislim da bi bio kompliment reci za neku tamo fuficu koja lovi tudje pare,da je kurtizana.Poznajem neke ribe,koje su sponzoruse,ali sa njima nemam mnogo sta zajednicko,niti sta imam protiv njih.Ako je njima tako lepo,meni je jos lepse.

Cossack:
Niko nistra ne rece za modelsice- milijarderke.

Mnogo je to sve dirigovano u tom svetu show biznisa.Ja sam imala priliku da biram hocu li da budem poznata pevacica, manekenka ili voditeljka, sta god hocu sam mogla da postanem, ali jednostavno to je mnogo dirigovano za moj ukus.Na primer, modelsice milijarderke mogu da budu vrlo kreativne ili svestrane, ali one ce uvek morati da imaju oko sebe gomilu ljudi koji ce odlucivati o njihovom stajlingu, o mestima gde ce one raditi, ili na primer o spotovima koje ce snimati.

luckastalutkica:
Mnogo je to sve dirigovano u tom svetu show biznisa.Ja sam imala priliku da biram hocu li da budem poznata pevacica, manekenka ili voditeljka, sta god hocu sam mogla da postanem, ali jednostavno to je mnogo dirigovano za moj ukus.Na primer, modelsice milijarderke mogu da budu vrlo kreativne ili svestrane, ali one ce uvek morati da imaju oko sebe gomilu ljudi koji ce odlucivati o njihovom stajlingu, o mestima gde ce one raditi, ili na primer o spotovima koje ce snimati.
Igore, kasno je... vreme je za spavanje i da te Nesko odmeni...

luckastalutkica:
... :shock: :shock: :shock: jadniche malo...i nista od "modelsica- milijarderki" :( :( :( ...`bem ti drzavu !!! :lol: :lol: :lol:

luckastalutkica:
Ma bre koji sjaj? Ako mislis na profi sponzoruse one se yebu za male pare. Nema tu sjaja samo beda.Pa ja bih prva postala kurtizana, sponzorusa, laka, i dama "sumnjivog morala" da ima tu sjaja.

Manifestuje se beda tako sto nemaju ljubavi nigde u zivotu, to je osnovno, da imas u srcu neki osecaj ljubavi prema nekome, pa onda da imas sa njim seks, niti moze ljubav bez seksa niti moze seks bez ljubavi.A to cak ne mogu ni da kompenzuju parama zato sto im se malo placa.
BAS LEP ODGOVOR, SLAZEM SE...

1976!:
Moderne kurtizane...sponzoruše,lake,"dame "sumljivog morala...ili kako već...
Da li neku veoma dobro poznajete?
Šta o njima mislite?
Šta bi njima rekli ,pitali,o njima voleli znati-u razgovoru"u četiri oka"
Kako se danas manifestuje sjaj i beda njihova?

da znam jednu ali ne dobro...
Ne mislim nista...Svako ima pravo da izabere...Neko moze zbog para, ja ne i to je to...

1976!:
Moderne kurtizane...sponzoruše,lake,"dame "sumljivog morala...ili kako već...
Da li neku veoma dobro poznajete?
Šta o njima mislite?
Šta bi njima rekli ,pitali,o njima voleli znati-u razgovoru"u četiri oka"
Kako se danas manifestuje sjaj i beda njihova?

Mojne vredjas kurtizane uporedjivajuci ih sa sponzorusama.

Emily_Bg:
Ne mislim nista posebno o njima,svako ima pravo na svoj zibor u zivotu.Mislim kurtizane i danasnje sponzoruse nisu za poredjenje,ali ima tu nekih slicnosti...mada,nemam ni ja pojma,moglo bi se reci da su danasnje sponzoruse neka vrsta modernih kurtizana,mislim da bi bio kompliment reci za neku tamo fuficu koja lovi tudje pare,da je kurtizana.Poznajem neke ribe,koje su sponzoruse,ali sa njima nemam mnogo sta zajednicko,niti sta imam protiv njih.Ako je njima tako lepo,meni je jos lepse.
Ali....možemo li dati" oprost grehova "modernim kurtizanama ili ćemo ih osuđivati sve,bezrezervno,po inerciji,ili su sve one individue različitih prošlosti i problema,pa samim tim i motiva za bavljenje (hm...kako da kažem?)tom aktivnošću?Šta ih tera na to,da li postoje opravdani razlozi i koji su?Vaše mišljenje?

Back