Šizofrenija

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da imam šizofreniju

• ćutao bih o tome jer ljudi nemaju razumevanja za obolele i plaše ih se

glasova: 4 57,1%
  • rekao bih svima (pravi prijatelji bi ostali a ostali bi otišli od mene)

glasova: 1 14,3%
  • rekao bi samo određenim osobama i zahtevao od njih da ne pričaju nikom

glasova: 2 28,6%

• Ukupno glasova
    7
Šta ako to nije bolest, šta ako oboleli vidi neke druge razine postojanja, paralelne univerzume, neke druge dimenzije i bića iz tih dimenzija. Jer vrlo je moguće, sve je isprepletano, beskonačnosti koja se prepliće. Mi vidimo manje od 1% spektra svetlosti. Šta je to sve što ne vidimo fizički. Mislim da u šizofrenijici ima puno više što ljucki ograničen mozak ne može da vidi i pojmi.

Šta ako to nije bolest, šta ako oboleli vidi neke druge razine postojanja, paralelne univerzume, neke druge dimenzije i bića iz tih dimenzija. Jer vrlo je moguće, sve je isprepletano, beskonačnosti koja se prepliće. Mi vidimo manje od 1% spektra svetlosti. Šta je to sve što ne vidimo fizički. Mislim da u šizofrenijici ima puno više što ljucki ograničen mozak ne može da vidi i pojmi.

Šizofrenija je teška psihička bolest i nema nikakve veze sa paralelnim univerzumom.

U ovom tekstu je objašnjeno kakva je to bolest.

https://neuronauke.org/2023/12/25/od-kome-do-kbt-a/

Šizofrenija je teška psihička bolest i nema nikakve veze sa paralelnim univerzumom.

Ima i te kako reci pred Psihijatrom da si imala doživljaj paralelnog Sebstva ili paralelnog univerzuma on će pomisliti da želiš pobjeći od stvarnosti u taj svoj svijet i dobiti ćeš tešku dijagnozu šizofrenije koja će te pratiti čitav život. Čitav život će ti proći sa oznakom i teškim medikamentima. Zbog toga mnogi se odlučuju za šutnju.

Društvo želi da živimo u sistemu pokornosti.

Ima i te kako reci pred Psihijatrom da si imala doživljaj paralelnog Sebstva ili paralelnog univerzuma on će pomisliti da želiš pobjeći od stvarnosti u taj svoj svijet i dobiti ćeš tešku dijagnozu šizofrenije koja će te pratiti čitav život. Čitav život će ti proći sa oznakom i teškim medikamentima. Zbog toga mnogi se odlučuju za šutnju.

Društvo želi da živimo u sistemu pokornosti.
A kako praviš razliku između mentalnog oboljenja tj. shizofrenije i doživljaja paralelne realnosti? Postoji li stručan, sistematski pristup takvim fenomenima?

Ček kako ti to možeš da znaš? Bolest je sve što moderan čovek ne razume. Mene bi u ludaru trebali strpati kada bih pričao da napuštam svoje fizičko telo po volji...Ljudi su frenkvencija, vibracija i energija a ti sa 100% sigurnošću kažeš da je to mentalna bolest, znaš da se 2 frekvencije ne sučeljavaju?

Ja bih napravio ovu razliku Šizofrenija je poremećaj koji je uzrokovan uplivom iluzornih sebstava koje je osoba razvila tokom odrastanja. Dok je doživljaj Paralelnog Sebstva i univerzuma medijacija to jest osoba u jednom trenutku života bude odabrana od strane medija za transfer višestrukih realnosti. Ali na žalost struka to ne uzima u obzir na ovaj način pa sve svrstava u jedan koš.

Iskusan Psihijatar bi trebao po priči pacijenta da razumije i razazna kad se kroz njega izražava medij to jest kad on govori medijacijski, a također kad pacijent govori i izražava deluzije što je u slučaju Šizofrenije.

Čak Šizofrenija može biti nakupina iluzornih sebstava kroz različite inkarnacije pitam se da li je ikada pokušavano staviti takve pacijente pod hipnozu kako bi se pristupilo razrešenju trauma koje su dovele da isplivaju iluzorna sebstva iz njih.

Jer kad se stavi pod hipnozu nekoga tko je imao doživljaj paralelnih univerzuma medij se očituje u potpunosti i mogu se saznati fascinantne informacije.

Ček kako ti to možeš da znaš? Bolest je sve što moderan čovek ne razume. Mene bi u ludaru trebali strpati kada bih pričao da napuštam svoje fizičko telo po volji...Ljudi su frenkvencija, vibracija i energija a ti sa 100% sigurnošću kažeš da je to mentalna bolest, znaš da se 2 frekvencije ne sučeljavaju?
Nije sve bolest što je nepoznato mnogo toga ostaje misterija dok se ne razazna odakle uzrok.

Alter Ego je po meni izražavanje vrhunskog iluzornog sebstva kroz nekog to je prevaziđeno stanje Šizofrenije kada prokletstvo postane blagoslov i potreba za iluzijom bude svedena na prijateljski podržavajući odnos između Ega i Alter Ega.

Zato što ne postoje jasne definicije i kriterijumi za procenu

Naravno.

@Masno-TkivoInViVo @Sekhem

Evo teksta o šizofreniji, sa sajta Stetoskop

https://www.stetoskop.info/dusevne-...osti-psihij/sizofrenija-hronicna-bolest-mozga

Pretpostavljam da su halucinacije, prisutne kod svih bolesnih od ove bolesti, ta neka "paralelna stvarnost" kako je vas dvojice zovete.

MOD NOTE:

@Sekhem

Molim te da ne pišeš poruku za porukom. Sve što želiš da napišeš može da stane u jedan, eventualno dva posta.

" Monstrum: priča o Edi Geinu "

250px-Monster_The_Ed_Gein_Story_2025.jpg

Back