Шизофренија Драгана Тодоровића

Možda sam se loše izrazila, moja greška. Nisam mislila na apsolutni rezultat izbora nego na ono što je posle usledilo. Uzeli su nikad više glasova ali manje nego što su im prognostičari davali. Pričalo se da će DS uzeti 2% više a pretekli su ih skoro za 10%. Nisu formirali vlast ni u jednom većem gradu a onda su ih onako maestralno ispalili za Beograd. Toma je na zimu 2008. imao mnogo više podrške od Tadića u prvom krugu a onda u drugom neočekivano pukao. Sve to sigurno deluje prilično frustrirajuće za članove stranke.

Razlika izmedju Tadica i Nikolica bila je oko 100 000 glasova.
Madjari, Muslimani i ini, glasali su za Tadica. To je bilo objavljivano vise puta u stampi.
Taman koliko je falilo Nikolicu da pobedi. Dobio je 2.100 000 (nisam sigurna da je cifra tacna) to nije malo.
Za DS uvek vise glasaju druge nacije (nacionalnosti) a sto je to tako, ima razloga, mene mrzi da nabrajam, uz ogradu- to je njihovo pravo!

Razlika izmedju Tadica i Nikolica bila je oko 100 000 glasova.
Madjari, Muslimani i ini, glasali su za Tadica. To je bilo objavljivano vise puta u stampi.
Taman koliko je falilo Nikolicu da pobedi. Dobio je 2.100 000 (nisam sigurna da je cifra tacna) to nije malo.
Za DS uvek vise glasaju druge nacije (nacionalnosti) a sto je to tako, ima razloga, mene mrzi da nabrajam, uz ogradu- to je njihovo pravo!

Verovatno zato što je Toma 18 godina bio član stranke čiji lider je na televiziji pričao kako bi klao Hrvate zarđalim kašikama. Ne verujem da će imati podršku manjina ni sada kada se otcepio ;) Uostalom tih 100.000 glasova manjina su podjednako vredni kao i svi srpski glasovi a to što Toma nije umeo da ih pridobije je njegov neuspeh. On je sam u prvom krugu imao više od Tadića a da je pridobio samo Mrkonjićeve i Veljine glasače - pobedio bi.

Verovatno zato što je Toma 18 godina bio član stranke čiji lider je na televiziji pričao kako bi klao Hrvate zarđalim kašikama. Ne verujem da će imati podršku manjina ni sada kada se otcepio ;) Uostalom tih 100.000 glasova manjina su podjednako vredni kao i svi srpski glasovi a to što Toma nije umeo da ih pridobije je njegov neuspeh. On je sam u prvom krugu imao više od Tadića a da je pridobio samo Mrkonjićeve i Veljine glasače - pobedio bi.

Ovakvo tumacenje ove recenice moze da ima samo dva uzroka... Inteligencija ili zlonamernost...

Nisam ni rekla da vrede manje. Njihovo je pravo da daju svoj glas kome zele.
O ostalom je uluzorno sad pricati, pobedio je Tadic, niko se nije zalio da su izbori pokradeni, sto znaci da je narodna i Bozija:)

Ovakvo tumacenje ove recenice moze da ima samo dva uzroka... Inteligencija ili zlonamernost...

Nema tu šta da se tumači, Šešelj je to rekao. Niko od nas nije vidovit da zna da li je on to mislio ili se zezao, rečenica je izgovorena i on od toga ne može da pobegne. Isto važi i za sve gluposti koje je Toma izgovorio na račun Tadića.

Nema tu šta da se tumači, Šešelj je to rekao. Niko od nas nije vidovit da zna da li je on to mislio ili se zezao, rečenica je izgovorena i on od toga ne može da pobegne. Isto važi i za sve gluposti koje je Toma izgovorio na račun Tadića.

Ne branim ja ni jednog ni drugog... Ali, ako svaku recenicu shvatis bukvalno, onda nemam reci...

Ne branim ja ni jednog ni drugog... Ali, ako svaku recenicu shvatis bukvalno, onda nemam reci...

Totalno je nebitno kako ću ga ja shvatiti jer nisam bila u ratu. Pitanje je kako će ga shvatiti oni nesrećnici koji su išli kao dobrovoljci a da pritom imaju tri razreda osnovne škole. Sve i da se zezao mnogi ljudi ne bi imali mozga da to shvate a on im je bio uzor ... lider nosi određenu odgovornost za sve što kaže, bez obzira da li je to rekao u šaljivom tonu ili ne (a i neukusno je, ako ništa drugo). Može sutra Čeda da izađe na TV i kaže da treba obijati apoteke i krasti lekove i naći će se barem nekoliko narkomana kojima je on idol da to urade. A onda je nebitno da li se zezao ili ne ...

Totalno je nebitno kako ću ga ja shvatiti jer nisam bila u ratu. Pitanje je kako će ga shvatiti oni nesrećnici koji su išli kao dobrovoljci a da pritom imaju tri razreda osnovne škole. Sve i da se zezao mnogi ljudi ne bi imali mozga da to shvate a on im je bio uzor ... lider nosi određenu odgovornost za sve što kaže, bez obzira da li je to rekao u šaljivom tonu ili ne (a i neukusno je, ako ništa drugo). Može sutra Čeda da izađe na TV i kaže da treba obijati apoteke i krasti lekove i naći će se barem nekoliko narkomana kojima je on idol da to urade. A onda je nebitno da li se zezao ili ne ...

Znas li za jedan jedini primer da je neko nekog zaklao zardjalom kasikom samo zato sto je to cuo od Seselja...

Znas li za jedan jedini primer da je neko nekog zaklao zardjalom kasikom samo zato sto je to cuo od Seselja...

Klanja je bilo (doduše ne kašikama) a da li je Šešelj kriv za podstrekivanje ili ne - neka odluči Hag. Ja mu nisam sudija i ne želim da budem i čak štaviše mislim da se odlično brani tamo ali mu takav govor mržnje na televiziji nije trebao i tako je za stalno izgubio nesrpske glasače koji posle toga nisu ukazali poverenje ni Tomi, zbog čega je pukao na predsedničkim izborima prošle godine. Čast izuzecima poput Sulejmana Spaha i Marine Toman, ali većina ne-Srba ne glasa za radikale, što se može zahvaliti direktno Šešelju a bogami i Vučiću.

Посланици радикала напали активисту СНС

Српска напредна странка обавештава јавност да су функционери Српске радикалне странке и народни посланици, Драган Тодоровић и Србољуб Живановић, данас на бруталан начин физички и вербално напали младог активисту Српске напредне странке, потпредседника месног одбора Земун центар, двадесетпетогодишњег Вука Предића. Наиме, Предић је у Прерадовићевој улици, надомак зграде општине Земун, са постера Српске напредне странке скидао налепнице увредљиве садржине које су активисти Српске радикалне странке прилепили.

У једном тренутку, аутомобилом је наишао радикалски посланик и функционер Драган Тодоровић, и видевши Предића, изашао из возила, ударио Предића по руци, одузео му све скинуте налепнице, гурао га, вукао за јакну, вређао га и претио му, и то све наочиглед пролазника који су, запањени Тодоровићевом реакцијом, негодовали и бранили Предића.

Неколико минута касније, још један посланик Српске радикалне странке, Србољуб Живановић, такође је наишао возилом, и на исти начин почео да малтретира Предића, уносећи му се у лице и претећи му, уз најружније речи и псовке.

Вук Предић је пријавио случај полицији.

Српска напредна странка очекује да се починиоци овог напада неће крити иза имунитета, а да ће овај примитивни чин посланика Српске радикалне странке наићи не само на осуду јавности, већ и на адекватно поступање надлежних органа.

----------------------------------

Шизофренија, болест најхебенија! :)

Back