znatevikosamja
Zainteresovan član
- Poruka
- 268
Obe serije su za nezaborav samo sto je Sivi dom za klasu bolji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dve,po meni kultne serije,koje nemaju temu na ovom podforumu.Posto je tematika slicna,a scenarista i reditelj ove dve serije isti,resio sam da ih objedinim u jednu temu(da ne zauzimam suvise prostora "Selu gori...","Seljacima" itd.) Dakle,vase misljenje o ovim serijama
![]()
Dve,po meni kultne serije,koje nemaju temu na ovom podforumu.Posto je tematika slicna,a scenarista i reditelj ove dve serije isti,resio sam da ih objedinim u jednu temu(da ne zauzimam suvise prostora "Selu gori...","Seljacima" itd.) Dakle,vase misljenje o ovim serijama
![]()
Super je ''Sivi dom''.
Ova scena na kraju kad se gledaju kroz ogradu mi je baš upečatljiva.
Obe serije posedujem na DVD-u.Neke scene su antologijske:
Sivi dom: kada Silja prebija ocuha, kada se Crni, Koske, Robija i Petko provlace kroz resetke podmazani uljem, kada Silju ispracaju iz doma uz vec antologijsku pesmu, kada Velizar izlazi iz kofera i krade zlato, kada Hromi skace sa zgrade doma, scena kolektivnog bezanja, scena u kojoj Robija spasava ljude, itd.
Zaboravljeni: citanje Markovog pismenog zadatka, scena u dusevnoj bolnici sa sprejom za bubasvabe, Miskova prva utakmica, kada se Tungi spaljuje sa sve kucom(meni i najpotresnija), scena kada klinci demoliraju ulicu, kada se Misko, Danko i Marko tuku sa Asketom i njegovim kompanjonom, kada Dina, Kifla i Tungi razbijaju vrtic itd.
Koje su vama omiljene epizode, likovi, scene?
Sivi dom je odlična serija. Za nju imam samo riječi pohvale. Uvodna špica je genijalna - monolog domskog psihologa, kartoni štićenika i sax tema Vojkana Borisavljevića!![]()
Ali kada Sojka zeza Matica: Je li, ti ozbiljno to sa Savkom.Necete valjda i decu da imate?Bili bi dupati na kevu i nosati na oca.Mogli bi da ih zaposlite kao strasila u PKB-u. Je li, ko ce da vam budu kumovi?Drakula i Frankestajn?![]()
Kao i Renata Ulmanski u epizodi profesorske književnosti. Ta žena je čudo da od ničeg napravi ulogu za Oskara.