Sivi africki papagaj

Vidim da je bilo pitanja o ceni Zakoa ali niko nezna tacno.
Ja sam trenutno u "procesu" kupovine zakoa tako da znam ponesto. Istina je da se ptice nesmeju uvoziti ali ima i kod nas odgajivaca. Zako kosta 600e i to rucno hranjen (sto je najbolja opcija), ali se ptica u ovom slucaju rezervise unapred. Moja beba se rodila pre desetak dana i uskoro bih trebala da idem da je posetim.
Ako vas interesuje jos nesto idite na sajt www.papagaji.info i tamo u forumu mozete saznati verovatno sve sto vas interesuje.

Kupujem ga ovde u Beogradu. U petak sam bas isla da ga vidim i prosto se odusevila. Kako su samo slatki i trapavi sa smesnim velikim stomacima. Jos uvek je u paperjastom pakovanju ali ce za par nedelja biti jos sladji.
Evo jedne slike da vidite najlepsu bebu u Beogradu i siroj okolini.

Jedna od cetiri bebe je moja samo jos neznam koja!

Divlje ptice su obično jeftinije od ručno hranjenih ali ne vidim vezu sa inteligencijom, jedino što se možda kod divljih ptića bolje vidi napredak jer su ručno hranjene došle kod novog vlasnika već naučene nekim stvarima.

Divlje ptice su obično jeftinije od ručno hranjenih ali ne vidim vezu sa inteligencijom, jedino što se možda kod divljih ptića bolje vidi napredak jer su ručno hranjene došle kod novog vlasnika već naučene nekim stvarima.

znam dve devojke koje imaju zakoe, jedna ima rucno hranljenog a druga divljeg, ovaj drugi prica ko lud a ovaj prvi ni da zazvizdi. Cuo sam jos na mnogo mesta da je bolji sto se govora tice divlji zako..

Back