Situacija posle sexa

laki111

Početnik
Poruka
8
Imao sam odnos sa devojkom i izvadio sam ga na vreme, posle 2,3 sekunde sam imao ejakulaciju, to jest hocu da kazem da ne cekam poslednji trenutak da ga izvadim, samo sto je partnerka minut posle odnosa osetila da ima nesto u vagini i izvadila je i bilo je malo gusce i onako belo providno, plus joj je juce verovatno bio najplodjiji dan, citao sam da je to normalan sekret u tom periodu, ja sam siguran da nisam nista uradio ali opet imam malu dozu sumnje jer se prvi put susrecem sa ovim, zanima me da li se jos nekome ovako desilo ili da li se zenama bez odnosa ovako desavalo ali valjalo bi sa odnosom tj posle odnosa ?

E moj Laki.. I u predsemenoj tecnosti ima zivih spermatozoida, tako da to sto 'ga vadis' na vreme nista ne znaci... Inace je moguce da ona ima pojacan sekret, moguce je i da si 'ispustio' malo pre samog orgazma. Imaju dve opcije, ili nece biti nista, ili ce biti nesto. Nesto- bices cale, ali nije to ni tako lako...
Inace moj rodjak je tako vadeci na vreme dobio dvoje dece.
Koristi zastitu, i zbog sebe i zbog nje, nemoj biti tako neodgovran...

situacija posle seksa...
vidi sto su slatki :)

giphy.gif

nema tu vadjenja na vreme...to kad jednom stavis...bude kako bude :)

bez zastite naravno :)

E moj Laki.. I u predsemenoj tecnosti ima zivih spermatozoida, tako da to sto 'ga vadis' na vreme nista ne znaci... Inace je moguce da ona ima pojacan sekret, moguce je i da si 'ispustio' malo pre samog orgazma. Imaju dve opcije, ili nece biti nista, ili ce biti nesto. Nesto- bices cale, ali nije to ni tako lako...
Inace moj rodjak je tako vadeci na vreme dobio dvoje dece.
Koristi zastitu, i zbog sebe i zbog nje, nemoj biti tako neodgovran...
Postujem misljenje, ajde da kazemo da nisam, ovo sam mogao i ja da napisem ima i jedna i druga vrsta price, da je tako kako ti kazes svako bi zatrudneo odmah bez zastite. Da sam siguran da jesam i da sam osetio znam sta bih radio.

situacija posle seksa...
vidi sto su slatki :)

giphy.gif

nema tu vadjenja na vreme...to kad jednom stavis...bude kako bude :)

bez zastite naravno :)
Nemam odnos prvi put, nikad nisam koristio zastitu i nikad nisam imao problem, ocigledno imas iskustva i neko ti je rekao da se to tako desava cim tako pises, ne znaci kad ga stavis bez kondoma da je to to, da je tako svako bi imao jedno 20ak beba..

Postujem misljenje, ajde da kazemo da nisam, ovo sam mogao i ja da napisem ima i jedna i druga vrsta price, da je tako kako ti kazes svako bi zatrudneo odmah bez zastite. Da sam siguran da jesam i da sam osetio znam sta bih radio.
Desava se da ne osetis, nije to velika kolicina ali ima ih. Ovaj primer koji sam naveo nije zezanje, imaju dve odrasle cerke a 'pazili' su i racunali plodne dane.
Proguglaj pojam predsemena tecnost...
Nije da te plasim, vrlo retko moze da se desi trudnoca tako ali moze, zato ubuduce pamet u glavu, koristi prezervativ i miran si, a i mozete da se opustite do kraja.

Nije to bas tako...
Jajna celija moze biti oplodjena samo tokom 24h mesecno...nije to bas tako lako potrefiti...

I ne nije lako ni bebu napraviti...ko je to rekao?
Postoji mogucnost uvek ukoliko se ima nezasticen odnos

Desava se da ne osetis, nije to velika kolicina ali ima ih. Ovaj primer koji sam naveo nije zezanje, imaju dve odrasle cerke a 'pazili' su i racunali plodne dane.
Proguglaj pojam predsemena tecnost...
Nije da te plasim, vrlo retko moze da se desi trudnoca tako ali moze, zato ubuduce pamet u glavu, koristi prezervativ i miran si, a i mozete da se opustite do kraja.
Sve znam, moze da se desi, hvala na savetu

Imao sam odnos sa devojkom i izvadio sam ga na vreme, posle 2,3 sekunde sam imao ejakulaciju, to jest hocu da kazem da ne cekam poslednji trenutak da ga izvadim, samo sto je partnerka minut posle odnosa osetila da ima nesto u vagini i izvadila je i bilo je malo gusce i onako belo providno, plus joj je juce verovatno bio najplodjiji dan, citao sam da je to normalan sekret u tom periodu, ja sam siguran da nisam nista uradio ali opet imam malu dozu sumnje jer se prvi put susrecem sa ovim, zanima me da li se jos nekome ovako desilo ili da li se zenama bez odnosa ovako desavalo ali valjalo bi sa odnosom tj posle odnosa ?

Bravo momče ,:klap::klap::klap::klap:,napunio si je ko ćurku
Kolko Vučko daje sad za prvo dete?Ima li neko možda preciznu informaciju?
I još nešto momće,ne daj joj da ide na carski,prirodan i normalan porođaj,je najsigurniji.
Aj nek si nam živ i zdrav junače,i ako bude muško,nek se zove Aranđel

..... da je tako kako ti kazes svako bi zatrudneo odmah bez zastite. Da sam siguran da jesam i da sam osetio znam sta bih radio.
pa i jeste tako- pored tako neodgovornih tipova se unistavaju zivoti zena,
tebi moze malo da iscuri a ona moze da ima trajne posledice ako abortira i slicno
gadite mi se tako neodgovorni 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮

.....danas uglavnom tako i ulaze u brakove
bukvalno svaka druga mlada ima stomak do zuba

Neka se mali zove zvezdan:vatromet:

Sekret sigurno... Slijedeci put koristi zastitu i manje brigaj

pa i jeste tako- pored tako neodgovornih tipova se unistavaju zivoti zena,
tebi moze malo da iscuri a ona moze da ima trajne posledice ako abortira i slicno
gadite mi se tako neodgovorni 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮

.....danas uglavnom tako i ulaze u brakove
bukvalno svaka druga mlada ima stomak do zuba
Kad sam rekla na poslu da mi se udaje sestra prvo pitanje: koji je mjesec? Kad sam rekla da nije trudna, svi: pa što se onda udaje?? :D

Sto bi Makedonci rekli 5 minuta slatko,cio zivot tatko

Jeste, i meni je bio sekret pojačan za vreme ovulacije.. Tako da je možda to. Sad imam neku hormonsku spiralu pa se sve umanjilo...
Ni meni se nije desilo da ostanem u drugom stanju sa vađenjem.. Ali je lepše da stavi spiralu, onda ne mislite.

Žena išla rukom po vagini da proveri... Jer je osetila topao sekret. Ne mora da bude ništa sem njenog sekreta, posebno što se za vreme sexa otvorila više pa sad izlazi.

Back