Sitnice koji život znače....

Dakle, što vam u određenom trenutku kod partenera-ice najviše raspali živce?

Jel se puno svađate zbog tih sitnica i jel vam se ikad dogodilo da vam se nakupi toliko tih sitnica da dođe do prekida??

Recimo mnogo muškaraca znaju reći da ih iritira spoznaja da ne postoji žena koja ne kvoca, ma koliko savršena ona bila....z:cry:

Meni recimo najviše smeta ravnodušni stav prema svemu ...

Što je to što vas raspali,iritira kod partnera ?????

p.s ,moderator nek popravi naslov Sitnice koje život znače....

na sitnice bas i ne reagujem. a ni on. e nesto ozbiljnije zna da napravi varnice.

:lol:pazi kad ne verujem..i on nista ne menja u svom ponasanju..pa jel si toliko vezana vreca da ne mozes naci nesto normalno

Nisam vezana vreća, ali ne od nekoga ili nečega što mi puno znači neodustajem tako lako, on pored ovih mana ima puno pozitivnih strana, pa zašto bi onda zbog nereda rasturila 4godišnju vezu. A on će se promjeniti kad tad što se nereda tiče,.

Nisam vezana vreća, ali ne od nekoga ili nečega što mi puno znači neodustajem tako lako, on pored ovih mana ima puno pozitivnih strana, pa zašto bi onda zbog nereda rasturila 4godišnju vezu. A on će se promjeniti kad tad što se nereda tiče,.

ne bih bila ubedjena....imas ljudi koji te jednostavno ne cuju....ne bukvalno ali svodi se na isto....jer ti pricas, u prazno, i nerviras se, a on i dalje tera svoje...nadam se da taj tvoj nije od tih tipova, jer ce tih vasih 4 godine da odleprsa u proslost...ili ces ti biti glagol trpni ceo vas brak-mrak.....:zstidljivko:

ne bih bila ubedjena....imas ljudi koji te jednostavno ne cuju....ne bukvalno ali svodi se na isto....jer ti pricas, u prazno, i nerviras se, a on i dalje tera svoje...nadam se da taj tvoj nije od tih tipova, jer ce tih vasih 4 godine da odleprsa u proslost...ili ces ti biti glagol trpni ceo vas brak-mrak.....:zstidljivko:
U pravu si, puno puta sam slušao kako se žene žale na muževe, da li u šali ili surovoj zbilji, i konstatuju kako bi bile srećnije sa nekom propalicom, alkosom, kockarom, švalerčinom, nego sa nekim kućevnim tipom koji je totalno nedokazan, svojeglav, ono "na svoj način" i nije podložan udaru kritike, tu saživota nema...

U pravu si, puno puta sam slušao kako se žene žale na muževe, da li u šali ili surovoj zbilji, i konstatuju kako bi bile srećnije sa nekom propalicom, alkosom, kockarom, švalerčinom, nego sa nekim kućevnim tipom koji je totalno nedokazan, svojeglav, ono "na svoj način" i nije podložan udaru kritike, tu saživota nema...

z:) zakljucila, sam iz svog skromnog zivotnog iskustva z:lol:, da je znati ili moci "stvarno cuti" sta ti parner ili prijatelj kaze, vanredno dobra osobina....i retka....ja se jos ucim i nadam se da cu savladati tu vestinu.....:grudvanje:

Hm..ne znam..to su neke 'sitnice' koje svaki covek sam sa sobom treba na vreme korigovati..da ne kazem da predju s mamine sise na zenu koja to tolerise..ne znam koliko ima godina ali se deca uce redu i ako posle vojske ne bude sredjen nikad nece..zavisice od tebe gde mu gace stoje

Hm..ne znam..to su neke 'sitnice' koje svaki covek sam sa sobom treba na vreme korigovati..da ne kazem da predju s mamine sise na zenu koja to tolerise..ne znam koliko ima godina ali se deca uce redu i ako posle vojske ne bude sredjen nikad nece..zavisice od tebe gde mu gace stoje

On ima 26 god i vojsku je već odsluzio, alieto, nije se baš nešto promijenio. Mislim, sad je već bolji kako je na početku bilo, kada smo tek ušli zajedno u stan, sad razbaca, pa kad vidi da je pretjero, onda i pokupi, ali ja pizdim dok on ne uvidi. Eto juče sam došla kući a ono z:shock:z:shock: on se pospremo, opro suđe, usiso... Ja mislim da on samo isprobava moje granice, dokle može i šta može, ali kad vidi da nem više dalje, on se povuče. Mada ni to nije korektno, ali na neki način i ja još uvjek u nekim stvarima testiram dokle mogu ići.

Back