LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.151
pa jes bre.
a možda je u pitanju auto-hipnoza?
a mozda je i ono....tejk it izi, fil it hard

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jes bre.
a možda je u pitanju auto-hipnoza?
Dakle, što vam u određenom trenutku kod partenera-ice najviše raspali živce?
Jel se puno svađate zbog tih sitnica i jel vam se ikad dogodilo da vam se nakupi toliko tih sitnica da dođe do prekida??
Recimo mnogo muškaraca znaju reći da ih iritira spoznaja da ne postoji žena koja ne kvoca, ma koliko savršena ona bila....
Meni recimo najviše smeta ravnodušni stav prema svemu ...
Što je to što vas raspali,iritira kod partnera ?????
p.s ,moderator nek popravi naslov Sitnice koje život znače....
pazi kad ne verujem..i on nista ne menja u svom ponasanju..pa jel si toliko vezana vreca da ne mozes naci nesto normalno
Nisam vezana vreća, ali ne od nekoga ili nečega što mi puno znači neodustajem tako lako, on pored ovih mana ima puno pozitivnih strana, pa zašto bi onda zbog nereda rasturila 4godišnju vezu. A on će se promjeniti kad tad što se nereda tiče,.
U pravu si, puno puta sam slušao kako se žene žale na muževe, da li u šali ili surovoj zbilji, i konstatuju kako bi bile srećnije sa nekom propalicom, alkosom, kockarom, švalerčinom, nego sa nekim kućevnim tipom koji je totalno nedokazan, svojeglav, ono "na svoj način" i nije podložan udaru kritike, tu saživota nema...ne bih bila ubedjena....imas ljudi koji te jednostavno ne cuju....ne bukvalno ali svodi se na isto....jer ti pricas, u prazno, i nerviras se, a on i dalje tera svoje...nadam se da taj tvoj nije od tih tipova, jer ce tih vasih 4 godine da odleprsa u proslost...ili ces ti biti glagol trpni ceo vas brak-mrak.....![]()
U pravu si, puno puta sam slušao kako se žene žale na muževe, da li u šali ili surovoj zbilji, i konstatuju kako bi bile srećnije sa nekom propalicom, alkosom, kockarom, švalerčinom, nego sa nekim kućevnim tipom koji je totalno nedokazan, svojeglav, ono "na svoj način" i nije podložan udaru kritike, tu saživota nema...
Nisam vezana vreća, ali ne od nekoga ili nečega što mi puno znači neodustajem tako lako, on pored ovih mana ima puno pozitivnih strana, pa zašto bi onda zbog nereda rasturila 4godišnju vezu. A on će se promjeniti kad tad što se nereda tiče,.
Hm..ne znam..to su neke 'sitnice' koje svaki covek sam sa sobom treba na vreme korigovati..da ne kazem da predju s mamine sise na zenu koja to tolerise..ne znam koliko ima godina ali se deca uce redu i ako posle vojske ne bude sredjen nikad nece..zavisice od tebe gde mu gace stoje