Sistem vrednosti

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Butterflies And Hurricane:
Danas sam bash neshto razmishljala o tome koliko smo dosledni sopstvenom sistemu vrednosti, i koliko je on uopshte izgradjen.
Odushevili su me odgovori na temi...I javila su mi se nova pitanja...

Koje mane tolerishte kod svojih prijatelja ili partnera, a koje nikako ne mozete i zashto?

Kod partnera imam bash strog rezim , znaci mora da bude iskren i posten , racionalan i stabilan covek a sa druge strane i emotivan i strastan , i pomalo blesav.

Sto se tice prijatelja-poznanika sve je ok , imala sam i drugaricu koja mi je sve vreme muvala decka,i to mi je bilo simpaticno :lol: medjutim kad pocnu stalno da zivkaju i da mi odredjuju kako cu ja da rasporedim svoje vreme (naravno na njih) to je finito. I ne volim dvolicne ljude , meni prica jedno a u stvari je nesto sasvim drugo.Takodje ne volim one ljude koji su tu samo kad imaju koristi od mene , a kad je treba da imam neke koristi od njih nestanu. A inace nemam nista ni protiv prijateljstva-poznanstva na nivou koristi , i to mi je fer.
Medjutim pravi prijatelji su oni koji su iskreni prema meni , samostalni ljudi , posteni ljudi , pomalo blesavi i otvorenog uma.

Cenim iskrenost,lojalnost,direktnost,pamet.Volim da ljudi sa kojima se druzim imaju o cemu da pricaju samnom,znaju tacno sta zele od zivota,da mogu da se oslonim na iste........
Naravno,ne volim laz,podmuklost,manipulante......takve u startu procitam i teram ih od sebe.

Butterflies And Hurricane:
Koje karakterne crte kod ljudi cenite?
Kakve ljude smatrate kvalitetnim i zashto?
Sa kakvim ljudima nikad ne biste dozvolili sebi da se druzite i opet zashto?

Shta kod vas prednjachi prilikom prvog utiska kod neke osobe? Izgled, pricha, harizma, ili neshto trece?

Ps. nadam se da ce odgovori biti u nekim realnim granicama...
izgled naravno.ali pristojan.nista ekstravagantno u bilo kojoj konotaciji.imajuci u vidu da sam vise puta zatekao sebe kako buljim u dekolte neke sisate plavuse,a iznad glave stoji strip-oblacak sa mojom glavom medju njenim sisama.i onda me pita:"sta mislis o tome?"
"AA???"
naravno mnoge zajednicke teme,ali i zdrav razum za kontradikcijom.
a s kimmse ne bih druzio.hmmm...pa sa nerkomanima i pederima...*teli bi da me navuku :shock:

SlonceIsBack:
izgled naravno.ali pristojan.nista ekstravagantno u bilo kojoj konotaciji.imajuci u vidu da sam vise puta zatekao sebe kako buljim u dekolte neke sisate plavuse,a iznad glave stoji strip-oblacak sa mojom glavom medju njenim sisama.i onda me pita:"sta mislis o tome?"
"AA???"
naravno mnoge zajednicke teme,ali i zdrav razum za kontradikcijom.
a s kimmse ne bih druzio.hmmm...pa sa nerkomanima i pederima...*teli bi da me navuku :shock:
Na sta se navlace nerkomani :confused:

jbt sad se setih kad sam ziveo solo pre xy godina,tu se okupljala neka ekipa 0-24,i sad keva od jednog lika prica kevi od drugog lika,a ne zna se koja je mutavija.."oni idu kod onog mastera da sisaju drogu"
aaahahahaa
ali....da sisaju drogu

yesssssss

SlonceIsBack:
...pa sa nerkomanima i pederima...*teli bi da me navuku :shock:
stani bre....koga ce narkomani da navuku na drogu,kakve su to gluposti,covek se sam navlaci na to sranje,pa nece valjda narkomani da te zavezu za radijator i da te gudriraju na silu dok se ne navuches,mis'im te price su na nivou onog 3pa da gudru sipaju u sok u kaficu :?

urkosi mogu jedino da ubacuju rovca i to nesvesno,onima koji su u apstinenciji,ali....koji racq traze ti koji apstiniraju sa urkosima

MASTERMIND:
stani bre....koga ce narkomani da navuku na drogu,kakve su to gluposti,covek se sam navlaci na to sranje,pa nece valjda narkomani da te zavezu za radijator i da te gudriraju na silu dok se ne navuches,mis'im te price su na nivou onog 3pa da gudru sipaju u sok u kaficu :?

urkosi mogu jedino da ubacuju rovca i to nesvesno,onima koji su u apstinenciji,ali....koji racq traze ti koji apstiniraju sa urkosima
pa maloumne i podvodljive.inace ubacio sam narkice da homosi ne budu sami.

Ne rekoh sa kakvim ljudima se ne druzim i kakve ne podnosim:

snobovi, fenseri, spletkarosi i tracare, zavidni, maliciozni, zlobni, ekstremni egoisti koji potcenjuju sve druge ljude, sebicnjaci, sujetni do bola, negativci i pesimisti, ljudi bez smisla za humor, one koji sebe uzimaju previse za ozbiljno, preambiciozne i one koji u svemu gledaju samo svoj licni interes i one sto stalno vicu da su u frci i nemaju vremena, i one sto stalno kukaju oko necega i hronicno nezadovoljne....:lol:

divlja:
Ne rekoh sa kakvim ljudima se ne druzim i kakve ne podnosim:

snobovi, fenseri, spletkarosi i tracare, zavidni, maliciozni, zlobni, ekstremni egoisti koji potcenjuju sve druge ljude, sebicnjaci, sujetni do bola, negativci i pesimisti, ljudi bez smisla za humor, one koji sebe uzimaju previse za ozbiljno, preambiciozne i one koji u svemu gledaju samo svoj licni interes i one sto stalno vicu da su u frci i nemaju vremena, i one sto stalno kukaju oko necega i hronicno nezadovoljne....:lol:
Pa ti nemaš drugarica i drugova...
Šalim se, dobro je što uspevaš, ja ne mogu nekoga da iskuliram zbog
jedne osobine, možda zbog više. Al' zanimljiva ti lista, kako se seti svega toga...

Pesimizam unistava organizam.
Ma ok je biti malo sujetan, malo egoista, ponekad pesimista, al' hronicno i do ekstrema razvijene nabrojane osobine kod pojedinaca su stetne po uzu i siru okolinu.

orgazmma:
stisak ruke slab-shmokljan
ne gleda u oci dok prica-zovla
iskrenost prema sebi i drugima-extra
empaticnost,izigravanje bezosecajnosti i mizantropija su out
sposobnost samokritike,samoanalize-visok stepen svesti
mrzim prevrtljive,nedosledne i iskomplexirane likove,koji nezadovoljni svojim zivotima,bljuju vatru na sve oko sebe i namerno povredjuju ljude.....
volim optimiste,buntovnike sa razlogom i one sa srcem ko kosmos
eto!

Moram odati priznanje i počast ovom postu.

Nikako ne podnosim osobe koji lažu oko svakodnevnih stvari.
Snobove i wanna be's.
Ne podnosim one koji su uvek tu kada im treba usluga a ne i obrnuto. Duhovne curve.
Neradnike. Siledžije.
Ne podnosim primitivce koji se dokazuju svojim planinskim običajima po gradu. Galamdžije.
Ne podnosim kada me devojke lažu i misle da im verujem.
Kada me gledaju kroz novac, kuću, auto i slično.
Arogante osobe. One koje žive da bi bili bolji od komšija ili da bi mrzeli.

Back