sisate dame

Meni su taman uz gradju ali me opet nekako nerviraju..Osecam se..da ne kazem kako..:rumenka:

ma ja sam ih dobila vec u 5-tom razredu i sazivela sam se sa njima....samo na 158 visine i 58 kg 80D je grozota :))))....ne mogu u garderobi da delujem elegantno jer prvo sto uocis su one.....ali, lisca ima dobre grudnjake koji ih bukvalno stisnu (sa zicom su) i malko se problem ublazi.....

Sisate dame se ne libe da pokažu svoje atribute
Možda im po neki put nije do njih ali imaju dobru prodju i mame uzdahe i komentare
Dugo ostaju u sećanju nakon prolaska kraj muškarca.

Velike sise - odraz ženstvenosti, majčinstva, topline
Male sise i sisusljci pogotovo - može se srediti sa polivinil hloridom ili silikon elastikom a ne garderobom.
Muškarci ne vole varalice

Jel ima neka ovde da iole lici na ovu damu? :mrgreen:

unledfd.jpg

ma ja sam ih dobila vec u 5-tom razredu i sazivela sam se sa njima....samo na 158 visine i 58 kg 80D je grozota :))))....ne mogu u garderobi da delujem elegantno jer prvo sto uocis su one.....ali, lisca ima dobre grudnjake koji ih bukvalno stisnu (sa zicom su) i malko se problem ublazi.....

Sve kapiram ;) ali ja nikako ne volim da ih isticem na bilo koji nacin..Iskljucivo i nosim sa zicom, nekad Liscine nekad neke italijanske.

Ne pika se ovo da na pitanje odgovaras pitanjem...ali oprosticu ti (ovaj put) :mrgreen:

Manijak je teska rec...ali recimo da volim sise i zene, koje ih imaju. Nadam se da si zadovoljna odgovorom.

A sad lepo odgovori: je si sisata dama? :lol:

@neizreciva: tebe nisam pitao nista. :lol:

Izvini - nisam mislila sisomanijak - nego sisoman...Greska u pisanju, sorry.

ista nam je veličina, samo što sam ja 15ak cm viša :D
Lisca je najbolji izbor, sve sam živo probala, ništa nije ni prineti :ok:

Back