Sirotinju ne treba žaliti

I sirotinja bi da krade, vara, zakida, iskorišćava, samo se u tim poslovima snalazi slabije od onih gore i stoga ostaje kratkih rukava i vazda na dnu. Sirotinja nema "šlifa" za velike stvari. Ona je toga i sama svesna i utehu nalazi u jalovom olajavanju boljih od sebe. A to je manje-više svako.

Godine, i celi životi, prolaze im u cviljenju, kukumavčenju, siktanju, izgovaranju.

/copy/
Baš me zanima koji je ovo pametnjaković napisao i čiji je to post :think: Da je ovo neki bogataš napisao,mogu da se kladim da nije.Šta bi se neki lovaran lik bavio ovako mizernom temom i to još preko foruma,nego je to neka ljiga koja se digla malo iznad proseka pa pljuje po sirotinji.

Da sirotinja krade - bili bi bogati. A da samo kukaju,ni to nije tačno.Ima onih poštenih i časnih ljudi koji svoj krst nose na ledjima i ćute .Tako je kako je.

Poslednja izmena:
Baš me zanima koji je ovo pametnjaković napisao i čiji je to post :think: Da je ovo neki bogataš napisao,mogu da se kladim da nije.Šta bi se neki lovaran lik bavio ovako mizernom temom i to još preko foruma,nego je to neka ljiga koja se digla malo iznad proseka pa pljuje po sirotinji.

Da sirotinja krade - bili bi bogati. A da samo kukaju,ni to nije tačno.Ima onih poštenih i časnih ljudi koji svoj krst nose na ledjima i ćute .Tako je kako je.

Moj kolega Pobedonoscev i ja ne volimo sirotinju.:nono3:

Sklanjamo se od nje DA NAM SE NE NALEPI.

Back