- Poruka
- 180
Djindjica ne uzimaj u usta.
Necu, ne stavljam govna u usta !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djindjica ne uzimaj u usta.
Stvarno si luzerka kad podrzavas stranku (finansijsko-ineresnu grupu) koja stane u jedan kombi.
pa ubedi me argumentima a sto se uteravanja mislim da tu gresis sobzirom da sam ja muskoa ti zensko
znaci hoces da kazes da je skuplji kvadrat na novom beogradu nego na dedinju ili senjaku?
jok more sud je ozbiljna stvar ,zapisnik ,arhiva ,sve crno na belo znam ja da je za prosecnog citaoca Pravde to visa matematika al tako to funkcionise nema tu nagadjanja lupanja i slicno .
Nemam pojma cime se gosp. Todorovic bavi, ali sam danas procitao nesto sto sam zaboravio i da je bilo. Todorovic je bio ministar saobracaja i veza u Vladi Srbije u vreme kad je njegov sef Voja bio cak potpredsednik Vlade. Tada je 1998. godine gosp. Todorovic predao Karicima licencu za mobilnu telefoniju za dzabe. S obzirom da radikali imaju neke procentualne nadimke za neke sada aktuelne ministre, pitam se koliki procenat, pardon, nadimak, imao precasni gosp. Todorovic. Ne mogu da verujem da ga Karic nije pocastio. Onako srpsko-domacinski. Mozda je to bio inicijalni kapital kojim je siroti Todorovic stekao ono "malo" sto ima. Inace vidim da je ovu temu o poklanjanju licence vec neko pokrenuo, ali ide to i uz ovu diskusiju o radikalskom postenju, patriotizmu i staranju o socijalnoj pravdi.
ma spominjali su mu vec 100 puta sto u skupstini ,sto van nje i nikad nije ni pokusao da to demantuje, nego jel zna neko sta od skole ima uspesan privrednik Todorovic Dragan i cime sa bavi njegova uspesna firma ?
Ajde sto lazu, nego sto podrzavaju one koji im direktno stavljaju ruku u dzep.... mozda misle, ako smo sa njima i mi cemo se obogatiti...
Нећу да га браним, ал ово није његово. Власник ове некретнине је Вицко Летица, муж Тодоровићеве сестре....stan u Starom Gradu (Hvar, Hrvatska) koju siromasak deli sa svojom sestrom, ...
Нећу да га браним, ал ово није његово. Власник ове некретнине је Вицко Летица, муж Тодоровићеве сестре.
Sestra Srpskog Radikala udata za ustašu?!:shock:
taj Vicko je rođeni brat Ponoševe žene
qq koja ustaško-šiptarsko-radikalska sprega![]()
i unuk Maksa Luburicataj Vicko je rođeni brat Ponoševe žene