"SIROTI" SRPSKI RADIKAL TODOROVIC

pa ubedi me argumentima a sto se uteravanja mislim da tu gresis sobzirom da sam ja muskoa ti zensko :)

znaci hoces da kazes da je skuplji kvadrat na novom beogradu nego na dedinju ili senjaku?

Jel tebi treba nacrtati?

Da, kvadrat stana u YU business centru je skuplji nego kvadrat stana na Dedinju i Senjaku... Ali da te naucim jos nesto.... Stan i vila ( kuca ) nije isto...

Nemam pojma cime se gosp. Todorovic bavi, ali sam danas procitao nesto sto sam zaboravio i da je bilo. Todorovic je bio ministar saobracaja i veza u Vladi Srbije u vreme kad je njegov sef Voja bio cak potpredsednik Vlade. Tada je 1998. godine gosp. Todorovic predao Karicima licencu za mobilnu telefoniju za dzabe. S obzirom da radikali imaju neke procentualne nadimke za neke sada aktuelne ministre, pitam se koliki procenat, pardon, nadimak, imao precasni gosp. Todorovic. Ne mogu da verujem da ga Karic nije pocastio. Onako srpsko-domacinski. Mozda je to bio inicijalni kapital kojim je siroti Todorovic stekao ono "malo" sto ima. Inace vidim da je ovu temu o poklanjanju licence vec neko pokrenuo, ali ide to i uz ovu diskusiju o radikalskom postenju, patriotizmu i staranju o socijalnoj pravdi.

Nemam pojma cime se gosp. Todorovic bavi, ali sam danas procitao nesto sto sam zaboravio i da je bilo. Todorovic je bio ministar saobracaja i veza u Vladi Srbije u vreme kad je njegov sef Voja bio cak potpredsednik Vlade. Tada je 1998. godine gosp. Todorovic predao Karicima licencu za mobilnu telefoniju za dzabe. S obzirom da radikali imaju neke procentualne nadimke za neke sada aktuelne ministre, pitam se koliki procenat, pardon, nadimak, imao precasni gosp. Todorovic. Ne mogu da verujem da ga Karic nije pocastio. Onako srpsko-domacinski. Mozda je to bio inicijalni kapital kojim je siroti Todorovic stekao ono "malo" sto ima. Inace vidim da je ovu temu o poklanjanju licence vec neko pokrenuo, ali ide to i uz ovu diskusiju o radikalskom postenju, patriotizmu i staranju o socijalnoj pravdi.

kako vi demokrate imate obraza da lazete i kako ne znate da se zasramite to je strasno.

kako moze todorovic da bude odgovoran za tu licencu kad je MTS u Srbiji startovao 1997 a Mobtel jos i pre tj 1994? Ajd objasni mi to . A radikali usli u vladu tek 1998 :lol:

kako vi bre lazete to je strasno

Originally launched in 1994 as Mobtel, the company's operation was a joint venture founded in 1994 between Moscow-based BK Trade and government-owned Postal Telegraph and Telephone (PTT).

First NMT network was announced on December 31, 1994. The signal covered major urban areas and highway routes - 60% Serbia's inhabited territory and 12% of Serbia's land area. This service is not commercial any more. MSISDN Network Code was 061 (international: +381 61). GSM network is in usage from 1996.

http://en.wikipedia.org/wiki/Telenor_Serbia

ma spominjali su mu vec 100 puta sto u skupstini ,sto van nje i nikad nije ni pokusao da to demantuje, nego jel zna neko sta od skole ima uspesan privrednik Todorovic Dragan i cime sa bavi njegova uspesna firma ?

3. ДРАГАН ТОДОРОВИЋ, 25.01.1953, дипл. инжењер организације рада

Akoim akanione, predpostavljam da mu se firma bavi transportom, spedicijom...

Back