Sirena

Jednom sam u "Cosmopolitanu" procitala clanak pisan od strane muskog autora, u kome se on pita sta bi se desilo i na sta bi licilo kada bi jednog dana zene u uniformama gradjevinaca zvizdale decku koji postidjeno dzogira kraj njih u sorcu.

@tema: Ne obracam paznju na sirene tako da ne znam da li meni ili nekom drugom sviraju...

Meni jedan pre neki dan pevao "Ja baraba a ti vila.." kad sam proshla pored njega... :lol:
"..sve bih dao kad bi moja bila..."
Blek pantersi su zakon! :lol:
To se desavalo par puta, dok sam setala, da se cuknu dvojica zbog mene, ali ja sam nastavila da kuliram sa mojom pudlicom.
I meni se jednom slicno desilo. Taman presla pjesacki prelaz, jedva da sm zakoracila na trotoar, kad se dvojica sudarise... :rumenko::rumenko::rumenko:

Mislim da je to smesno i da osobe koje na takav nacin skrecu paznju na sebe imaju problema sa postovanjem i sebe i drugih.
:worth::worth::worth:
Slazem se, u vecini slucajeva takav tip ne zna ni da pridje djevojci...

[

Neko ce pomisliti da se radi o morskoj sireni i da verujem u bajke i Deda mraza, ali iako veruje, ovde se radi o sirenama u automobilima.
Da li vam se desava da vam neko svirne automobilom, motorom, kamionom ili autobusom, dok setate ulicom. Svaki put kada izadjem neko mi svirne. Iskusniji soferi mi dobace neku rec, sto bi trebalo da bude smesno, tipa: "Lepotice, pazi da ti se ne spusti suknjica, nista necu videti", ili "Seko, posto mleko?" (Kada idem iz kioska), a moji obozavaoci koji me dobro znaju dobace mi:"Pevacice, najlepsa si i najzgodnija." ili "Ceca je sajber, a ti si natural." Ja se samo malo nasmesim, a ponekda nekom i poslajem poljubac.
Drugarice, da li neko svirne za vama? Da li vi svirnete nekom macanu? Drugari, da li vi svirate lepim devojkama? Da li mozda neka svira vama? Zasto to radite? Mislite li da ste face, pred svetom? Kako vam se taj postupak cini? Da li je to prostacki, kako mi se cinilo dok sam bila mala devojcica, ili simaptican, kao sto mi se cini sada, dok sam mlada lepa devojka?

To mi je totalna glupost,i da desava mi se vecinom su to neki matorci..to vise shvatam onako neobavezno i nista mi to nije ozbiljno i nista ja tu ne bi dirala:mrgreen:....to me ne ineteresuje kao ni takvi ljudi!

@tema: Ne obracam paznju na sirene tako da ne znam da li meni ili nekom drugom sviraju...

"..sve bih dao kad bi moja bila..."
Blek pantersi su zakon! :lol:

I meni se jednom slicno desilo. Taman presla pjesacki prelaz, jedva da sm zakoracila na trotoar, kad se dvojica sudarise... :rumenko::rumenko::rumenko:

:worth::worth::worth:
Slazem se, u vecini slucajeva takav tip ne zna ni da pridje djevojci...

[

Kraljevi!
:)

Back