gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Nema potrebe za sviranjem kad samo blenu ko vozi dobar auto..znaci ruka onako shmekerski na 12h i i kul faca do yaya al sam baya
Ja vise volim da vidim decka na bicikli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema potrebe za sviranjem kad samo blenu ko vozi dobar auto..znaci ruka onako shmekerski na 12h i i kul faca do yaya al sam baya
Ne nabacujes se? A? A, mozda hocu da izgubim nevinost sa tobom?
Nećeš, ja nisam šofer, građevinac sam i palim se na žene sa već stečenim umećem![]()
Nećeš, ja nisam šofer, građevinac sam i palim se na žene sa već stečenim umećem![]()
A mozda sam ja jako iskusna u mnogo cemu, ali znam da je najbolje da budem nevina, dok ne naidje pravi dasa. Jak, snazan, gradjevinac.![]()
Ja bih se odusevio i izveo im stripteaseJednom sam u "Cosmopolitanu" procitala clanak pisan od strane muskog autora, u kome se on pita sta bi se desilo i na sta bi licilo kada bi jednog dana zene u uniformama gradjevinaca zvizdale decku koji postidjeno dzogira kraj njih u sorcu.
Vozis bajs???![]()
Ili jesi ili nisi?
Vidi, ako bih te ja proštemao... džaba onda da li znaš ili ne.![]()
Ja bih se odusevio i izveo im striptease
Ne silazimosim kad sam u kolima
![]()
Jesam, naravno. Ja ne lazem. A ne znam da li bi ti to znao.
"..sve bih dao kad bi moja bila..."Meni jedan pre neki dan pevao "Ja baraba a ti vila.." kad sam proshla pored njega...![]()
I meni se jednom slicno desilo. Taman presla pjesacki prelaz, jedva da sm zakoracila na trotoar, kad se dvojica sudarise...To se desavalo par puta, dok sam setala, da se cuknu dvojica zbog mene, ali ja sam nastavila da kuliram sa mojom pudlicom.
Mislim da je to smesno i da osobe koje na takav nacin skrecu paznju na sebe imaju problema sa postovanjem i sebe i drugih.
Neko ce pomisliti da se radi o morskoj sireni i da verujem u bajke i Deda mraza, ali iako veruje, ovde se radi o sirenama u automobilima.
Da li vam se desava da vam neko svirne automobilom, motorom, kamionom ili autobusom, dok setate ulicom. Svaki put kada izadjem neko mi svirne. Iskusniji soferi mi dobace neku rec, sto bi trebalo da bude smesno, tipa: "Lepotice, pazi da ti se ne spusti suknjica, nista necu videti", ili "Seko, posto mleko?" (Kada idem iz kioska), a moji obozavaoci koji me dobro znaju dobace mi:"Pevacice, najlepsa si i najzgodnija." ili "Ceca je sajber, a ti si natural." Ja se samo malo nasmesim, a ponekda nekom i poslajem poljubac.
Drugarice, da li neko svirne za vama? Da li vi svirnete nekom macanu? Drugari, da li vi svirate lepim devojkama? Da li mozda neka svira vama? Zasto to radite? Mislite li da ste face, pred svetom? Kako vam se taj postupak cini? Da li je to prostacki, kako mi se cinilo dok sam bila mala devojcica, ili simaptican, kao sto mi se cini sada, dok sam mlada lepa devojka?
@tema: Ne obracam paznju na sirene tako da ne znam da li meni ili nekom drugom sviraju...
"..sve bih dao kad bi moja bila..."Blek pantersi su zakon!
I meni se jednom slicno desilo. Taman presla pjesacki prelaz, jedva da sm zakoracila na trotoar, kad se dvojica sudarise...
Slazem se, u vecini slucajeva takav tip ne zna ni da pridje djevojci...
[
m?
Pa vidi, jesam naivan po mnogo čemu, ali ako bih pao na ovo... onda mislim stvaaarnoo![]()