Sir / Slanina

Ko je glup i nesnalazljiv taj ce da cisti klozet i ovde al za mnogo manje pare i bez sanse da ikad iz te klonje izadje.

Ko je snalazljiv i pametan taj ce "tamo daleko" taj klozet da iskoristi ko priliku da iz istog izadje.

Naravno da neću. :D U najgorem slučaju uvek mogu jednog od braće da navatam da pođe sa mnom. :lol:

Joj, a valjda neću... nemoj da mi baksuziraš. :(

nema baksuzluka ako pametno biras ;)

ma ne brini ako nsta drugo sredicemo ti udaju tamo, koliki je cenovnik nisam u toku, znam da je kod nas pala cena, bilo je za kineze 15 sad je 5 000e :zcepanje:
de mi je pamet bila kad je cena bila jos visoka :zcepanje:

nije tema o meni, uopstena je.... pricamo uopsteno...

ja sam se mnogo zaebala sto pre neku godinu nisam odradila sve da odem odavde, nego se drndala kao kod kuce je bolje kakvo god da je nego tamo negde, i zajebala se zestoko .... al mladost glupost

starija od mene nisi, a ja sam se odlučila ove godine da odem i otišla sa porodicom...nikad nije kasno za novi početak...dugo sam isto razmišljala da je kod kuće bolje i ne mogu da ostavim porodicu, prijaatelje, posao koji volim...onda i je pukao film: posao mi više nije donosio ni truntku zadovoljstva, samo visok pritisak i gojaznost, godine su neumitno prolazile, a okidač je bio perspektiva mog već odraslog sina...

zašto sam otišla? zato što jedino što želim jeste miran život, bez grča u stomaku....jedino što mi treba je moja mala porodica i ja sam srećna...

starija od mene nisi, a ja sam se odlučila ove godine da odem i otišla sa porodicom...nikad nije kasno za novi početak...dugo sam isto razmišljala da je kod kuće bolje i ne mogu da ostavim porodicu, prijaatelje, posao koji volim...onda i je pukao film: posao mi više nije donosio ni truntku zadovoljstva, samo visok pritisak i gojaznost, godine su neumitno prolazile, a okidač je bio perspektiva mog već odraslog sina...

zašto sam otišla? zato što jedino što želim jeste miran život, bez grča u stomaku....jedino što mi treba je moja mala porodica i ja sam srećna...

ma znam da nikad nije kasno, nego samo kazem, jedna prilika je propustena, sad za drugu cemo videti

da pa cesto ljudi tako cekaju da doteraju do ivice i onda pucamo i resimo da nesto menjamo...:aha:

cestitam na uspehu :D i da ne zaboravim, i na moodima :lol:

jesmo li se mi razumeli?
kazes da, na pricu da ce im posao opstati?
pa te pitam na osnovu cega mislis da oce i da ih drzava nece ubiti ko mnoge
Последњи страдају произвођачи хране.
Уосталом ти који држе мале млекаре и месаре знају посао, па могу увек да пређу преко.
Све, све, али занат.

preko ako peres sudove radis najgore poslove za ove si car,a ovde si uvek mis sta god radio,pa sad ko nije pametan

Nije isto prati sudove ovde ili u austriji. Moja kuma je ziv primer.

Pocela je peruci sudove, usput ucila za med. sestru. Posle se zaposlila u bolnici, dogurala do glavne sestre. Sad je u penziji, sa kucom i stanom u becu i sopstvenim biznisom, a sin joj je lekar. Sve to je kao samohrana majka uspela.

Ovde bi verovatno jos prala sudove.

Recimo, hipoteticki, imate priliku da:
1. odete u inostranstvo i tamo radite za pocetak pa posle mozda se i preselite za stalno
2. ostanete ovde da radite i zivite, da mozda pokrenete nesto svoje ili ne, da mozete da ziviti normalno (ovo normalno je uslovno receno s obzirom da je drzava takva kakva jeste, da nam svakodnevno prete raznim drakonskim merama, zatezanjima, placanjima, ukidanjama i dr....)

Za koju varijantu biste se opredelili? I zasto?

Tema je siroka, nema nekih posebnih uslova ako ovo onda ono, prosto zamislite da imate mogucnost da odaberete i da nemate mnogo kocnica koje bi vas zakocile u odabiru jedne ili druge strane.... osim jedne cake - buducnost tamo negde gde je kazu uredjenije, i buducnost ovde de je kako vidimo sve gore.

Tema nije politika i nemojte mnogo na tu stranu, jer ce mi temu prebaciti ona zla nemka kad joj ponestane mancha :aha:
:lol:

(naslov je inspirisan vicom :lol:)

...za inostranstvo...a zasto, pa zato sto obecava neki normalan zivot sto je ovde postalo nedosanjan san...
...ja probala na kratko i zato i pricam, za ono malo sto sam bila i ono sto sam radila zaradih vise nego nasi lekari za godinu,
ako rade za platu bez plavih koverata pa ti vidi...
...sutra bih otisla opet, ne bi morao niko da me ubedjuje samo vise nemam tu mogucnost na zalost :(

Recimo, hipoteticki, imate priliku da:
1. odete u inostranstvo i tamo radite za pocetak pa posle mozda se i preselite za stalno
2. ostanete ovde da radite i zivite, da mozda pokrenete nesto svoje ili ne, da mozete da ziviti normalno (ovo normalno je uslovno receno s obzirom da je drzava takva kakva jeste, da nam svakodnevno prete raznim drakonskim merama, zatezanjima, placanjima, ukidanjama i dr....)

Za koju varijantu biste se opredelili? I zasto?

Tema je siroka, nema nekih posebnih uslova ako ovo onda ono, prosto zamislite da imate mogucnost da odaberete i da nemate mnogo kocnica koje bi vas zakocile u odabiru jedne ili druge strane.... osim jedne cake - buducnost tamo negde gde je kazu uredjenije, i buducnost ovde de je kako vidimo sve gore.

Tema nije politika i nemojte mnogo na tu stranu, jer ce mi temu prebaciti ona zla nemka kad joj ponestane mancha :aha:
:lol:

(naslov je inspirisan vicom :lol:)

glasam za opciju 3...bogato se udam i ne radim nishta :heart:

Odavno razmisljam o ovome...
danas bas pricam sa mm-em...
bez problema bi spakovala svoju porodicu I zapalila negde... severna Italija, Francuska, topliji krajevi... eventualno Austrija Nemacka
Ovde nema 'leba... sistemski unistavaju I urusavaju sve. Idiot do idiota na vlasti. Kreten do kretena. Lopov do lopova.
Od Vucica, preko Tadica I ostale ekipe... kriminalaca...
ne zna se ko je gori

Последњи страдају произвођачи хране.
Уосталом ти који држе мале млекаре и месаре знају посао, па могу увек да пређу преко.
Све, све, али занат.

zanat da
ali ovo za hranu, da jedes moras i to je tacno, ali nesto nisam sigurna da bi se sa nama slozili ovi kojima ubi grad, poplava, susa, i dr sranja prirode, dalje cene otkupa evo vec najjebase ovi sa kajsijama 20din/kg otkup bogu plakati....tako da...prosipali su iz besa u kanalizaciju mleko, bacali jabuke i sl...

Poslednja izmena:
zanat da
ali ovo za hranu, da jedes moras i to je tacno, ali nesto nisam sigurna da bi se sa nama slozili ovi kojima ubi grad, poplava, susa, i dr sranja prirode, dalje cene otkupa evo vec ***** ovi sa kajsijama 20din/kg otkup bogu plakati....tako da...prosipali su iz besa u kanalizaciju mleko, bacali jabuke i sl...

шта мислиш?
како нато одржава мир у јеврејсим земљама?
отимајући од вазала и уништавајући простодушне.

Back