Nešoje, druže, nemoj da si na kraj srca. možda je on slatkorečiv i sl... Ali je obrazovan, civilizovan i nije budala. Ja samo njemu odajem priznanje za ponašanje i razum.
.
Srbine seti se malo šta je taj tvoj ADAM pisao po forumu.Evo samo nešto od toga:
Za kao hapšenja Mladića koji ni njemu ni svim šiptarima nije ništa uradio kaže jednom forumašu
evo ja castim u to ime.....
imas pice prvom prilikom od mene
Na temu o haradinaju Adam kaže ko je UZOR njemu i njegovim Šiptarima
ni jedan politicar kosova nije imao uticaja i respekta kod stranih diplomata vise od njega,tj Haradinaja.
Posledica životinjskog razmnožavanja Šiptara na Srpskom Kosovu prouizrokovala je i zelju za raznožavanjem na ovom forumu pa kaže:
nas ima 4-5 na forumu, i jedna je zenskog spola.... sto i nije lose, znaci zastupljenost je oko 20%
Govori istinu o svom narodu ovako:
Original postavio adem_ks
pa normalno da smo slicni kada nam je zajednicka osobina prijateljstvo, postovanje....
Koliko je tolerantan i razuman govori ova njegova izjava:
Da podrzavam nezavisno Kosovo! 100,00%
Međusobnu svađu između samih Srba je pokazao na najradikalniji Šiptarsko teroristički način izjavom:
ma ja ne bih bas voleo da je bilo koji albanac ubio bilo kojeg coveka....ali kad vidim kakvih sve stvorova ima ovde.... zato meni ne smeta kada neki od vas pricaju o nama sve najgore...pa vi i o vasima pricate takve grozote, pa sto ne bi o nama
Koliko Srbe smatra starim narodom govori ovo:
vidi slavka, lako je govoriti bilo sta... i na mestu beogradjanke je bila dzamija stara preko osamsto god. pod zastitomUNESCO-a i srusena je zbog jedne robne kuce.
Zato Srbine urazumi se i pokušaj da shvatiš lukavog ŠIPTARA.