Šiptarski terorizam sada pokazuje svoje pravo lice i preti EULEX-u

ti to meni kazes,aj sad procitaj postove ovog tvog govedara pa kazi nesto:dontunderstand:

on je nov forumas. ali i pored toga poslao sam mu dve PP da bih mu objasnio neki "red" na forumu. i verujem da vise nece tako, sto ne mora da znaci.
ali ti si ipak stari forumas, koji je do sada sigurno banovan desetak puta, pa i dalje nastavljas po starom. meni ovo tvoje ponasanje ne znaci ono "bas me briga ako me banuju" vec vise kao " ja sam prirodno gloop i ne mogu sebi pomoci"
sala je sala, cak i neslana "sala" se ponekad moze podneti, ali sve ima svoju granicu.

on je nov forumas. ali i pored toga poslao sam mu dve PP da bih mu objasnio neki "red" na forumu. i verujem da vise nece tako, sto ne mora da znaci.
ali ti si ipak stari forumas, koji je do sada sigurno banovan desetak puta, pa i dalje nastavljas po starom. meni ovo tvoje ponasanje ne znaci ono "bas me briga ako me banuju" vec vise kao " ja sam prirodno gloop i ne mogu sebi pomoci"
sala je sala, cak i neslana "sala" se ponekad moze podneti, ali sve ima svoju granicu.

Gde si Adame vođo Šiptara:cool:Počeo si da zemljacima vraćaš ugled:think: a i treba ti si od njih najpametniji.Evo neću više da ti spominjem ženu:ok:Nego ja to zbog onog ti dobar i još prezauzet na forumu a žena može da zloupotrebljava tj, znaš već....:hahaha::hahaha::hahaha:

ja "nemam" nista protiv da kazes meni nesto, ili nekom drugom, ali mislim da je izvan svakog bontona da spominjes familiju bilo kog forumasa.
misim da se time samo pokazuje nemoc [ili sopstvena gupost] da se adekvatno odgovori na neciji psot.

Ademe, jes da si s'onu stranu mosta, ali brate, od tebe i šitari i srbi i ove ustaše (kyo tebe računam ko hrvata ;)) i crnogorci mogu da se uče lepom ponašanju, pismenosti, ali i toleranciji i razumevanju onoga što pišeš. Svaka tebi čast kao izdržavaš s ovoliko budala u prepisci. Bilo čijih budala. S druge strane, ti si jedini šiptar koji me je uverio da i šiptari mogu biti civilizovani ljudi, a to baš nije lako, jer sam posle iskustva sa albanske granice 1990-1992. stvarno mislio da su Albanci niža vrsta, koja je držana od 15. veka u izolaciji... J6g, bez uvrede, ali rođaci vam iz albanije sa poluotvorenim ustima su stvarno sačuvaj Bože...

Ademe, jes da si s'onu stranu mosta, ali brate, od tebe i šitari i srbi i ove ustaše (kyo tebe računam ko hrvata ;)) i crnogorci mogu da se uče lepom ponašanju, pismenosti, ali i toleranciji i razumevanju onoga što pišeš. Svaka tebi čast kao izdržavaš s ovoliko budala u prepisci. Bilo čijih budala. S druge strane, ti si jedini šiptar koji me je uverio da i šiptari mogu biti civilizovani ljudi, a to baš nije lako, jer sam posle iskustva sa albanske granice 1990-1992. stvarno mislio da su Albanci niža vrsta, koja je držana od 15. veka u izolaciji... J6g, bez uvrede, ali rođaci vam iz albanije sa poluotvorenim ustima su stvarno sačuvaj Bože...

Adamu:think: iako su mu rođaci sa poluotvorenim ustima tj.kako ti kažeš sačuvaj Bože on ih je ipak uvek branio čak i kad nisu u pravu od Srba ovde na forumu a ti neke svoje Srbe koji su bili za razliku od tebe suprotnog političkog mišljenja i koji su se sigurno borili sa tobom negde na granici protiv terorista CENIŠ ispod njega lažnog slatkorečivog Šiptara.E moj Srbine zamalo izgubi glavu na Kosovu od upravo takvih Šiptara koji su uspeli da nam okupiraju svetu zemlju i ti se opet NEOPAMETI.Da si živeo barem pet godina na Kosovu ti bi znao da je sve ovo što pričaju ovi Šiptari po forumu u stvari :think:su ovde sa jednim jasnim ciljem jačanje Šiptarske državnosti.
Evo ja tebe ipak više cenim takvog kakav si nego Šiptara Adama pa čak da ih je milion takvih po Kosovu, a to je ne zato što ih mnogo mrzim več zato što su se po:evil:srali i obezvredili sve naše krvave muke kroz vekove za Kosovo i koje i dan danas traju.

Adamu:think: iako su mu rođaci sa poluotvorenim ustima tj.kako ti kažeš sačuvaj Bože on ih je ipak uvek branio čak i kad nisu u pravu od Srba ovde na forumu a ti neke svoje Srbe koji su bili za razliku od tebe suprotnog političkog mišljenja i koji su se sigurno borili sa tobom negde na granici protiv terorista CENIŠ ispod njega lažnog slatkorečivog Šiptara.E moj Srbine zamalo izgubi glavu na Kosovu od upravo takvih Šiptara koji su uspeli da nam okupiraju svetu zemlju i ti se opet NEOPAMETI.Da si živeo barem pet godina na Kosovu ti bi znao da je sve ovo što pričaju ovi Šiptari po forumu u stvari :think:su ovde sa jednim jasnim ciljem jačanje Šiptarske državnosti.
Evo ja tebe ipak više cenim takvog kakav si nego Šiptara Adama pa čak da ih je milion takvih po Kosovu, a to je ne zato što ih mnogo mrzim več zato što su se po:evil:srali i obezvredili sve naše krvave muke kroz vekove za Kosovo i koje i dan danas traju.

Nešoje, druže, nemoj da si na kraj srca. možda je on slatkorečiv i sl... Ali je obrazovan, civilizovan i nije budala. normalno je da će da brani svoje, j6g, ipak su dobili državu svojim zajedništvom i pokvarenjaštvom. Od gena se ne može pobeći. Ja samo njemu odajem priznanje za ponašanje i razum.

Ja sam Srbin i uvek ću biti uz Srbe i Srbiju, iako sam lično najveći kritičar današnjeg (i ne samo današnjeg) Srpskog društva i naroda, jer smatram da mi prvenstveno sami sebe uništavamo kroz istoriju i da smo mi sebi najveći krivci. kako kaže ididada u potpisu, "mi smo narod koji je voleo Slobu, a ubio Đinđića, nije lako tome pripadati...". To je tačno, sve što je dobro za nas, mi uništimo, a obožavamo vlastite dželate. Zato smatram da imam pravo da kritikujem svoju državu i narod, ali ne dam drugima da to rade. Recimo, Adem to nije činio i ok je sagovornik. Demokratski evropejac kosmopolita to ceni. Ja to cenim.

banovan sam jednom,tvoje slatkorecivo pisanje nece promeniti to sta ja mislim o vama,tupava nacija koja je jos uvek u 16 veku

Nešoje, druže, nemoj da si na kraj srca. možda je on slatkorečiv i sl... Ali je obrazovan, civilizovan i nije budala. Ja samo njemu odajem priznanje za ponašanje i razum.
.

Srbine seti se malo šta je taj tvoj ADAM pisao po forumu.Evo samo nešto od toga:
Za kao hapšenja Mladića koji ni njemu ni svim šiptarima nije ništa uradio kaže jednom forumašu
evo ja castim u to ime.....
imas pice prvom prilikom od mene
Na temu o haradinaju Adam kaže ko je UZOR njemu i njegovim Šiptarima
ni jedan politicar kosova nije imao uticaja i respekta kod stranih diplomata vise od njega,tj Haradinaja.
Posledica životinjskog razmnožavanja Šiptara na Srpskom Kosovu prouizrokovala je i zelju za raznožavanjem na ovom forumu pa kaže:
nas ima 4-5 na forumu, i jedna je zenskog spola.... sto i nije lose, znaci zastupljenost je oko 20%
Govori istinu o svom narodu ovako:
Original postavio adem_ks
pa normalno da smo slicni kada nam je zajednicka osobina prijateljstvo, postovanje....
Koliko je tolerantan i razuman govori ova njegova izjava:
Da podrzavam nezavisno Kosovo! 100,00%
Međusobnu svađu između samih Srba je pokazao na najradikalniji Šiptarsko teroristički način izjavom:
ma ja ne bih bas voleo da je bilo koji albanac ubio bilo kojeg coveka....ali kad vidim kakvih sve stvorova ima ovde.... zato meni ne smeta kada neki od vas pricaju o nama sve najgore...pa vi i o vasima pricate takve grozote, pa sto ne bi o nama
Koliko Srbe smatra starim narodom govori ovo:
vidi slavka, lako je govoriti bilo sta... i na mestu beogradjanke je bila dzamija stara preko osamsto god. pod zastitomUNESCO-a i srusena je zbog jedne robne kuce.

Zato Srbine urazumi se i pokušaj da shvatiš lukavog ŠIPTARA.

Srbine seti se malo šta je taj tvoj ADAM pisao po forumu.Evo samo nešto od toga:
Za kao hapšenja Mladića koji ni njemu ni svim šiptarima nije ništa uradio kaže jednom forumašu
evo ja castim u to ime.....
imas pice prvom prilikom od mene
Na temu o haradinaju Adam kaže ko je UZOR njemu i njegovim Šiptarima
ni jedan politicar kosova nije imao uticaja i respekta kod stranih diplomata vise od njega,tj Haradinaja.
Posledica životinjskog razmnožavanja Šiptara na Srpskom Kosovu prouizrokovala je i zelju za raznožavanjem na ovom forumu pa kaže:
nas ima 4-5 na forumu, i jedna je zenskog spola.... sto i nije lose, znaci zastupljenost je oko 20%
Govori istinu o svom narodu ovako:
Original postavio adem_ks
pa normalno da smo slicni kada nam je zajednicka osobina prijateljstvo, postovanje....
Koliko je tolerantan i razuman govori ova njegova izjava:
Da podrzavam nezavisno Kosovo! 100,00%
Međusobnu svađu između samih Srba je pokazao na najradikalniji Šiptarsko teroristički način izjavom:
ma ja ne bih bas voleo da je bilo koji albanac ubio bilo kojeg coveka....ali kad vidim kakvih sve stvorova ima ovde.... zato meni ne smeta kada neki od vas pricaju o nama sve najgore...pa vi i o vasima pricate takve grozote, pa sto ne bi o nama
Koliko Srbe smatra starim narodom govori ovo:
vidi slavka, lako je govoriti bilo sta... i na mestu beogradjanke je bila dzamija stara preko osamsto god. pod zastitomUNESCO-a i srusena je zbog jedne robne kuce.

Zato Srbine urazumi se i pokušaj da shvatiš lukavog ŠIPTARA.

Brate, ne brini ;) Dovoljno znam da sam na albanskoj granici preživeo bez problema. Ja shvatam lukavog šiptara. On je takav rođen.

BELGRADE -- An group calling itself the Army of the Republic of Kosovo has claimed responsibility for the bombing of the International Civilian Office (ICO) in Priština.

Three German nationals were arrested on November 14 over the incident, but will probably be released due to a lack of evidence.

The Albanian group sent a message via a personal e-mail account, threatening the Kosovo government, media and international organizations in the province.

“As long as the UN plan is in force, we will attack with full might and there will be no security for Serbs that live in Kosovo,” the organization stated in its e-mail, adding that severed Serb heads would be sent to Serbian politicians.

The organization also threatened to bomb EULEX headquarters as well if it remained neutral on Kosovo’s status, adding that there would be new conflicts not only in Kosovo but in other regions as well,” Kosovo Police Service spokesman Veton Elshani told B92.

Back