Šiptarski pečati na srpskim pasošima

Vidim da ne znas e kad saznas zasto si otisao onda ces videti da ne mozes ni da se vratis onako kako ti mislis.

Дедер .............научи ме...........да и ја нешто.......... "сазнам"!!!

А за повратак ..........си у праву,.........бојим се:think:..........да ће вам бити много горе , :sad2:...............него што ја мислим!!!:per::per::per:

Ajde da se ne lazemo vise,Kosovo jeste Drzava za najvece sile koje su je priznale i tako ce ostati.
Ti mislis da ce Amerika povuci priznanje,Evropa,mislim na Drzave u Evropi koje su priznale Kosovo,Nikada.
Prema tome,ja sam bila na Kosovo nekoliko puta, od priznanja i pre rata i nikada nisam imala problema sa tim granicnim prelazom a idem na Merdare.
Vise sam imala problema sa Srpske strane od Policije nego sa druge strane.
Policija nasa je jednom prilikom trazila da bacim Milka cokolade jer su sa Kosova,rekla sam mu da je Idiot nevidjeni.
Naravno da nisam bacila cokolade i da sam donela kuci jer te iste cokolade sam tamo kupila za 1,30 kad evro bio 90din kod nas,Januar mesec ove godine.Cokolade su od 300 gr.Nemam vremena vise da pisem,ali cene nase i tamo su razlika ogromna,i nemojte da mislite da tamo ljudi gladuju i da nemaju sta da jedu.
Ovim postom nisam nikoga vredjala samo sam iznela svoje utiske.

Ae sto "radis" ;) na Kosmetu, ali da te placaju cokoladicama za takav pos'o :hahaha: mislim stvarno :roll: smesno :mrgreen:

SVE VIŠE SRBA IMA OBELEŽJA LAŽNE DRŽAVE
Šiptarski pečati na srpskim pasošima
Dobro je brate kad im ne treba ovo:
1113778900498787df43703.jpg

A za pecate, manje - vise, kog je briga...

Ovo je veliki problem za gradjane Makedonije ...

Evo da navedem primjer,drzavljani Makedonije,ako udju na primer preko granice Djenerala Jankovic-a,ne mogu da udju u Srbiju preko administrativnog prelaza izmedju Leposavica i Raske...Jedini nacin je preko Nisa,a sto je za ove koji putuju u Sandzak duplo duze putovanje ....

Ovo je veliki problem za gradjane Makedonije ...

Evo da navedem primjer,drzavljani Makedonije,ako udju na primer preko granice Djenerala Jankovic-a,ne mogu da udju u Srbiju preko administrativnog prelaza izmedju Leposavica i Raske...Jedini nacin je preko Nisa,a sto je za ove koji putuju u Sandzak duplo duze putovanje ....

U cemu je fora??? Mene su na granicnom prijelazu Gostun pitali da li sam bio na Kosovu i imam li njihove pecate!!! :think:

Kako tretiraju taj prekrsaj i kakve su kazne? Ti si iz te krajine i valjda znas kako to funkcionise...

U cemu je fora??? Mene su na granicnom prijelazu Gostun pitali da li sam bio na Kosovu i imam li njihove pecate!!! :think:

Kako tretiraju taj prekrsaj i kakve su kazne? Ti si iz te krajine i valjda znas kako to funkcionise...

Fora je u tome sto Srbija ne priznaje taj granicni prelaz izmedju Kosova i Makedonije,mislim da se zove Djeneral Jankovic...I ne priznaju taj pecat kao da nisi usao u Srbiju ...I onda moras da ides na neki granicni prelaz koji Srbija priznaje ...Ja posto imam srpska dokumenta mogu,na pasos preko granice sa Makedonijom,a licnu kartu na administrativnom prelazu sa Kosovom,i nema problema,ali ko prelazi sa Makedonskim dokumentima,ukoliko ne nadje policajca dobre volje koji ce ga pustiti,dalje u Srbiju prolaza nema...Velika glupost ....

A kazni nema,jednostavno ne daju ti da predjes adminstrativni prelaz ....

pa sta je nepoznato ????
srbija ne priznaje kosovo !!!! ako si izasao sa kosova u makedoniju,a nemas srpski pecat,ti si za srbiju jos na teritoriji srbije,i ne mozes uci u srbiju iz makedonije a da nisi izasao !!!!

Pa sad šta bi bilo bolje, da nisu ušli jer nisu dali da im se pečatira pasoš ili to što su ušli sa pečatom?

Јеси ли ти дала,......... да ти се печатира српски пасош,
ево питам те и овде, пошто избегаваш да ми на оној мојој теми даш
одговор
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10018210&postcount=180

a kako mogu da udaraju pecate, kad to nije drzava, to je teritorija Srbije pod upravom Medjunarodnih snaga,...da je neka teritorija Drzava mora biti clanica UN...!:rtfm:

Они покушавају, па ако им успе,...а Срби као и увек наивни.
Ево ја нисам ни показала пасош,
само сам са личном картом ушла на Косово и Метохију иако
никада тамо нисам живела.
А пасош показујем на граници када улазим у неку страну државу,
а Косово Метохија је моја Србија!!!

]znaci kroz par mesci ti se neces buniti za udaranje

...ШТА сам рекла,...
на ово се иде,...да се
помиримо са овим као и са многим другим стварима преко којих ова власт
прећутно прелази!!

НИКАДА!!!

.