Шиптарска Википедија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.gif

I naravno od tebe sada očekujem da se ponizno složiš sa ovom kartom,kažeš u pravu su,skloniš se u stranu,podviješ rep i preseliš recimo u Topolu i kažeš, e sada mi nemogu ništa.
Ili grešim?

A zašto od mene to očekuješ? :mad:
Vidi, mvcom, ok je što ti hoćeš sa nekim da se svađaš, ali hajde nađi nekog drugog, ovde kucaš na pogrešna vrata.
U pravu je djuramc, dokle god Srbinu bude najpreče da u drugom Srbinu nađe izdajnika i da se zamlaćuje stranačkim ratovima, ovakve stvari će nam se događati. Ne što smo $ičke, nego zato što smo glupi.

nisam to hteo pitati..to možda merite u jardima..ne zanima me.......nego sam pitao ša na karti označava država malcia..tako piše...da nije malko debeljooškasta ako je makedonija ?.... koja je to država....

verovatno je neka greska, ili nova pravilo stare reci, ako bi pisalo MALSIA, znaci planina, planinski deo, gora i sl.
ps.proverio sam to je isto, mada se kod nas na kosovu vise optrebljava malsia nego malcia

Vidi, mvcom, ok je što ti hoćeš sa nekim da se svađaš, ali hajde nađi nekog drugog, ovde kucaš na pogrešna vrata.
U pravu je djuramc, dokle god Srbinu bude najpreče da u drugom Srbinu nađe izdajnika i da se zamlaćuje stranačkim ratovima, ovakve stvari će nam se događati. Ne što smo $ičke, nego zato što smo glupi.
Oprosti mi na iskrenosti ( ali ja sam prosto takva), ne očekuj da ne budeš napadnuta, nakon datih komentara.
Mislim da je sad već sve jasno, a neke stvari ne vidi i filozofira na zadate teme, samo onaj ko neće da vidi.
Hoćeš li verovati tek kad se zapuca u Bg-u?
Ili...?

Evo,ja neću da se svađam...i zamlaćujem se stranačkim ratovima...postrojio bi ih sve...da mogu.:)

@medved_bg

Hvala na lepom poređenju i iskrenom mišljenju.
Činjenica je da od kada su počele veće podele među srbima a to je odprilike od četrdesetih godina prošlog veka,Srbija kao država gubi svoje biće i postaje leš,bez mogućnosti ka daljem ekonomskom, privrednom i bilo kakvom značajnijem napredovanju što se najviše ispoljava na gubljenju nacionalnog identiteta a samim tim smo danas došli u ovakvu situaciju totalne razjedinjenosti,i da ti ne nabrajam dalje kad sama znaš.Jedino što može da pomogne je jedinstveni nacionalni interes koga će mo se svi pridržavati.Problem je što to još niko nije stavio na papir a to bi trebalo da urade vodeće političke partije,a samim tim bi se smanjile sve tenzije kakve sada vladaju.

ps.Neželim da se svađam,a najmanje sa damama sa foruma.

Oprosti mi na iskrenosti ( ali ja sam prosto takva), ne očekuj da ne budeš napadnuta, nakon datih komentara.
Mislim da je sad već sve jasno, a neke stvari ne vidi i filozofira na zadate teme, samo onaj ko neće da vidi.
Hoćeš li verovati tek kad se zapuca u Bg-u?
Ili...?

Sevilja, verujem ja već sada, ali ne zbog neoznačene mape na sajtu kao što je wiki, gde piše ko šta hoće na meni nerazumljivom jeziku. Meni je malo, kako bih rekla, pa ispod časti da donosim mišljenje na osnovu toga. Pre ću da se nerviram kad se diže albanska zastava u Bujanovcu.
Zato, to o čemu pričamo je ozbiljna stvar, ali ova tema i njen povod-uvodni post je smehoteka. Kao, sve tajne sveta ekskluzivno na vikipediji, jel? Kao oni klinci što su se naložili da tuku semafor jer svetli u boji albanske zastave.

Sevilja, verujem ja već sada, ali ne zbog neoznačene mape na sajtu kao što je wiki, gde piše ko šta hoće na meni nerazumljivom jeziku. Meni je malo, kako bih rekla, pa ispod časti da donosim mišljenje na osnovu toga. Pre ću da se nerviram kad se diže albanska zastava u Bujanovcu.
Zato, to o čemu pričamo je ozbiljna stvar, ali ova tema i njen povod-uvodni post je smehoteka. Kao, sve tajne sveta ekskluzivno na vikipediji, jel? Kao oni klinci što su se naložili da tuku semafor jer svetli u boji albanske zastave.

Eh Medvede, nekad je Skadar bio srpski grad, a danas su u Pristini proterani Srbi! Albanci stvaraju veiku Albaniju.
Srbija se brani na svakom cm² svoje teritorije. Kome pruzis prst, taj ti vuce celu ruku.

Treba sačekati...
2.gif
...da se uverimo po 100-ti put.:mrgreen:Samo vi čekajte.

Pod uslovom, da su to Srbi koji stalno cekaju nove dokaze (ako su Siptari ili Mulimani onda im ide dobro za ruku), onda su to najglupavija stvorenja u Evropi, a Englezi su inace Srbe za tako nesto i proglasili.

Pametan uci na greskama drugih, polupametan uci na svojim greskama, a glupav stalno ponavlja svoje greske, misleci da ce sledeci put biti bolje.

@medved_bg

Hvala na lepom poređenju i iskrenom mišljenju.
Činjenica je da od kada su počele veće podele među srbima a to je odprilike od četrdesetih godina prošlog veka,Srbija kao država gubi svoje biće i postaje leš,bez mogućnosti ka daljem ekonomskom, privrednom i bilo kakvom značajnijem napredovanju što se najviše ispoljava na gubljenju nacionalnog identiteta a samim tim smo danas došli u ovakvu situaciju totalne razjedinjenosti,i da ti ne nabrajam dalje kad sama znaš.Jedino što može da pomogne je jedinstveni nacionalni interes koga će mo se svi pridržavati.Problem je što to još niko nije stavio na papir a to bi trebalo da urade vodeće političke partije,a samim tim bi se smanjile sve tenzije kakve sada vladaju.

ps.Neželim da se svađam,a najmanje sa damama sa foruma.

U svemu se ovde slažem sa tobom.
Ali, hajde da ne čekamo političare da nam napišu školski sastav kako treba da se ponašamo. Jesmo li npr. ti i ja glupi za to možda, pa treba neko da nam stavi na papir? Političari treba da usmeravaju masu i, iako je svako od nas deo te mase, istovremeno smo i individue koje valjda treba da koriste svoj mozak.
Sramota je da pola forumaša ovde pre želi da ratuje sa simpatizerom suprotne političke partije, nego sa Šiptarima za Kosovo. Bila je neka izjava ovde juče kako nijedan pravi radikal ne bi stao uz demokratu na ovom zajedničkom protestu za Kosovo. I šta reći? Bolje da zovem Karla da odemo i "postrojimo" neke lepote, nego što se nerviram zbog ovog besmisla i gluposti.

Nema šta da ti bude ispod časti.
Materijali na internetu su dostupni svima, internet je medij, a kad se takve mape postave, to se zove provokacija.
U ovoj situaciji je nemoguće očekivati da ljudi ne reaguju na te stvari.

Zato, ako te to ne tangira, ako ne doživljavaš lično takve provokacije , bolje zaobiđi takvu temu, nemoj davati komentare koji su teško svarljivi , opet kažem, pogotovoovih dana.

Pogotovo što znamo da si simpatizer ds-a koji se, sad već svima jasno, zalagao da Kosovo ispadne iz granica naše države. Ili ni ovo nije jasno?

U svemu se ovde slažem sa tobom.
Ali, hajde da ne čekamo političare da nam napišu školski sastav kako treba da se ponašamo. Jesmo li npr. ti i ja glupi za to možda, pa treba neko da nam stavi na papir? Političari treba da usmeravaju masu i, iako je svako od nas deo te mase, istovremeno smo i individue koje valjda treba da koriste svoj mozak.
Sramota je da pola forumaša ovde pre želi da ratuje sa simpatizerom suprotne političke partije, nego sa Šiptarima za Kosovo. Bila je neka izjava ovde juče kako nijedan pravi radikal ne bi stao uz demokratu na ovom zajedničkom protestu za Kosovo. I šta reći? Bolje da zovem Karla da odemo i "postrojimo" neke lepote, nego što se nerviram zbog ovog besmisla i gluposti.

Nisam ja ni SRS ni DS ni DSS mene samo interesuje samo Srbija i budućnost moje dece u njoj.I tu je tačka.
To što na izgled liči da sam protiv DS-a to je zato što su svi počevši od Tadića pa do zanjeg DS-ovca u vlasti totalno politički neobrazovani ili ono što onaj tvoj prijatelj kaže glupi.Zadnjih nekoliko godina toliko je prisutna otimačina dela zemlje,pa čak do nedelje oni nisu u to verovali.I šta misliš kolika inteligencija tog političara treba da bude kad nevidi ono što svi vide?A uz put ispiraju mozak onim lakovernijim nekim svojim fiks-idejama?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back