siptari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

cartier

Početnik
Poruka
9
Pozdrav svima- narocito onima koji se puno trude i redovno pisu i odgovaraju na poruke- naravno sa svojim misljenjem koje je od nekih prihvaceno a od nekih i ne a sve je to normalno. Puno se pise o svemu ali koliko vidim slabo obradjujete siptare i njihov ekstremizam koji je sada u ekspanziji. Sta gospoda misli o tome i da li neko vidi resenje za sve to?
Pozdrav svima u yelim vam ugodan dan ili pak noc u zavisnosti sa kojih se meridijana javljate!

Nema tu sta posebno da se misli, ja sam svedok njihovog ekstremizma bar na Kosovu, i po mom misljenju svi su oni povezani i sa ANOM u Makedoniji i u Bujanovcu i Presevu, a svi zajedno sa Al Kaidom. Bar je dokazano da ih je Al Kaida trenirala za terorizam na Kosovu. To je uzas koji preti da preraste u globalne razmere, ali ce biti kasno kada svet bude uvideo koliko su oni jaki. Velika je zalost sto smo mi bas izabrani da se na nama izivljavaju i terorisu nas. Ovde na Kosovu oni su oslobodioci, pa su prerasli u neku novu formaciju TMK (KZK) koja je kvazi teritorijalna odbrana, medjutim dobro je poznato da stoje iza nedavnih teroristickih napada na Kosovu. Stravicno je, vise ne biraju ciljeve sada su im i deca na meti. Ne pokusavam da globalno osudim albanski zivalj, ali je surova istina da sve to prerasta u jedan bolesni fanatizam ciji je cilj istrebljenje srpskog naroda, bar govorim o Kosovu. Pa video si i cuo sam kako je ANA u Makedoniji zapretila makedonskim vlastima i postavila ultimatum. I vlada to trpi!? Cak ce i danas da posalju neke albanske poslanike da razgovaraju sa teroristima. Strasno. Sve je tako jer Amerika stoji iza svih njih, pa i Al Kaidu je kreirala pa im se to obilo o glavu. Medjutim bojim se da vise nema povratka i kontrole, oni su uzeli maha i pitanje je kada ce udariti i na jace sile

Slazem se sa tobom u potpunosti. Nesto mi samo nije jasno sto se tice konkretno nase zemlje. Iako se i dan danas vrsi ogroman pritisak i teror nad nealbanskim zivljem, ljudi i dalje cute, ne progovaraju, niti komentarisu. Cini mi se kao da se okrecu od toga i postaju nezainteresovani. Da li je to slucaj prezasicenosti sa Kosovom i Metohijom ili je u pitanju nesto drugo. Da su postali jaki i da imaju jaka ledja to se vidi na svakom koraku i njihovom potezu. Makedonci vise nemaju cime da se bore pa pokusavaju da izvuku maksimum iz postojece situacije iako ih sve vise i vise jedu. Mislim i strahujem, da istu sudbinu ocekuje i Crnu Goru a i oni idu putem Makedonije.
Da li ce se otvoriti jos jedan religijski rat na Jugu Srbije koji ce imati balkanske razmere?

Christadelphian:

«Prave religije ne znaju za rat»

:D :D :D
Koja to religija, u praksi, ne zna za rat?
Pa prva Božija zapovest je: Nemaj drugog boga osim mene. Monopolistički i agresivno.

Što se tiče Šiptara, stvari ne treba generalizovati. I kod njih postoje dobri ljudi i loši. Loše u zatvor, dobre na pivu.

1010011:
Christadelphian:

«Prave religije ne znaju za rat»

:D :D :D
Koja to religija, u praksi, ne zna za rat?
Pa prva Božija zapovest je: Nemaj drugog boga osim mene. Monopolistički i agresivno.

Što se tiče Šiptara, stvari ne treba generalizovati. I kod njih postoje dobri ljudi i loši. Loše u zatvor, dobre na pivu.
Tak je :!:

Ja znam par koje ne znaju za rat.
A to što nam Bog kaže da je jedan i jedini .
Je isto kao kad ti kažeš u svojoj kući da si jedini .
Nema veze sa samoljubljem i sl. već sa istinitom ćinjenicom kojom nas obaveštavaš kakva je situacija u tvojoj kući.

VS-decko:
ooooooo TURCI !!!!!

Sinoc na promociji knjige Memorandum o Kosovu Srpske Pravoslavne crkve, vladika Atanasije Jevtic je u svom govoru izjavio da su 3 siptarA pre neki dan kod Gnjilana SILOVALA MONAHINJU STARU 80 GODINA.
Da li normalan covek to uopste moze razumeti? Nas sveti Patrijarh apeluje da moramo voleti neprijatelje svoje i to je zaista u ovom slucaju- podvig.

Sto se tice sipaca mislim da vecih djubradi na planeti nema ali nisu oni ti koji terorisu nealbanski narod sve je to maslo amerike pa vidite sta je bilo sa Irakom al neka sver ce to da im se vrati i nemojte mijesati Al Kaidu sa siptarima arapi su vec nesto drugo i svi koji su protiv amerike. Bin Laden je Bog

XXL, zar ne mislis da je upravo Amerika tvorac Al kaide i mnogih drugih cuvenih teroristickih organizacija? Moram samo tacno da proverim pa cu ti sutra navesti i ime Al kaidinog oficira koji je po nalogu Amerike trenirao albanske teroriste na Kosovu.

mislis na onog samozvanog Siptarskog Arkana sigurno, nije Amerika kreirala Al Kaidu muslimani se nikada nisu slagali sa amerima, Amerika je tvorac svih ratova i oni sami su jedna velika teroristicka organizacija na celu sa Dzordzom Busom.

:idea: Kosovo je Americka sponzorusa :roll: , mada ja mislim da je korist u ovom slucaju obostrana.Zaratiti sa njima je isto sto i zaratiti sa Amerikom. Samo ne znam kakve veze ova tema ima sa religijom, sem ako se topik nije promenio u religiske i nereligiske dogadjaje dana.
Pozdrav i laku noc! 8)

XXL:
Sto se tice sipaca mislim da vecih djubradi na planeti nema ali nisu oni ti koji terorisu nealbanski narod sve je to maslo amerike pa vidite sta je bilo sa Irakom al neka sver ce to da im se vrati i nemojte mijesati Al Kaidu sa siptarima arapi su vec nesto drugo i svi koji su protiv amerike. Bin Laden je Bog

ne pricaj tako o albana more mi smo se samo branili od srski terororista celog zivot su nas gnjavili pa doslo i nase vreme da mi malo vladamo nasa zamlja

pozdrav

ne moze se ta problematika sagledavati van glavnih finansijera, kako siptarskog lobija u USA, tako i nji`ove "oslobodilacke armije", a to je, svakako pogadjate, narkomafija.

najprljaviji novac koji ne podleze uobicajenim zakonima kapitala, tj. ima tendenciju da se plasira u privatne ratove, mada ovde imamo konkretnu ideju o velikoj albaniji, koja je sa privatne postala opsta promisao siptarska, uz podrsku stranog zeta, i potporu emigracije integrisane u USA, pored naravno odrzvanja zarista u EU, od strane CIA sokolova.

dobri su dobri nemoj te tako pricat za siptare je ih volim kao sunce (Pa vidite koliko se moze u sunce gledat) dobri su ka so na ranu svega mi.

e moj drugar.nisi ti bio dole .ne znas sta su sve srbi radili nad nenaoruzanim albancima.stid mi je.ne mogu da se smirim jos dan danas.

frenkijevac:
e moj drugar.nisi ti bio dole .ne znas sta su sve srbi radili nad nenaoruzanim albancima.stid mi je.ne mogu da se smirim jos dan danas.

e jeßes ga sad sta da se radi svaki rat zahtijeva civikne zrtve a za ta "remek djela" Arkanova i Frankijeva se odgovara koliko ja znam pred Haskim sudom.
Ni ja nijesam podrzavao nikad civilne zrtve posebno ne genocid nad istim ne znam stvarno kako neki imaju srca bebu malu nesto najnevinije sto postoji ubacit u mesalivcu zajedno sa vodom i pijeskom i cime sve ne uzas uzas.

...ja sam:
beba u mesalici? ja ne znam? ajde ne lazite tu, kako vas nije sramota bre? kazi kako se zove frenki ako si frekijevac bio!!!

daleko bilo da sam ne pada mi napamet ni u ovu obicnu vojsku da idem a ne u te paravojne formacije.
a sto se tice bebe ubacili su je sad da li Arkanovci ili Frnkijevci pojma nemam neko selo kod Peci.
to je greota i to pred ocima njene jadne majke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back