potpisujem srbi sa kosova su jako bahati, da ne kazem bezobrazni [da li je to nesto u mentalitetu ili sta.. ne znam] ,agresivni su i jako netolerantni, zao mi je ali to je tako,
Error, samo jedna paralela : kada su tako bahati, kako to da ih tako malo osta a imali su vlast u svojoj sopstvenoj zemlji ? Pored toga policijski izvestaji od 50-te do 90- te beleza na svakih 100 maltretirabnja srba od strane siptara, samo jedno maltretiranje siptara !
Problem nas je sto smo bili glupi i verovali i podrzavali bratstvo -jedinstvo kao dobar recept za dobrosusetdke odnose i prevazolazenej istorijskih sukoba, a ostali su za to vreme spremali raspad SFRJ na stetu Srbije !
A ovo "prema tome treba svaciji glas da se cuje, tako nastaje dialog to je ono za sta srbi nikada nisu culi vec su uvek isli silom." ...pa idi ovaj princip prvo postavi u Zagreb i Pristinu , te prestonice postovaoca evropske demokratije, pa onda kada tamo bude na nasem nivou, i ja cu se sloziti sa tobom !
znaci treba da se zatvorimo da nepustamo nikoga i nista na televiziju u medije i da slusamo samo ono sto nam kostunica, toma ajde i tadic sazvacu?
nije maltretiranje samo ono sto izadje u novine, srbi su svuda bili na polozajima i zaposljavali su svoje drzali se zajedno od sebe pravili elitu a na njih gledali kao na nizu rasu, [nazalost i albanci su zatvoreni takva im je kultura ali to neopravdava ponaalje srba koji su bili bog i batina i nisu se trudili da premoste taj jaz medju njima, nisu pokazali trunku ljudskosti vec su se ponasali kao i uvek bahato]
to da su silovali,pljackali jer toga nema u beogradu? ako su albanci bili siromasniji to ti je kao i u americi kada neko nesto ukrade siluje prva aluzija im je na ''crncugu'' jer su oni cesci.
i to da li je silovao albanac ili srbin to je nevazno taj nije silovao zbog toga, nemoj mi reci da je radio to po necijem nalogu, to mi vise zvuci na propagndu koju je stvarao milosevicev rezim da bi se digao narod koji je bio slep i slusao samo RTS.