Šiptari planiraju pesnicama po jadnoj Srpskoj državnosti

Oce,oce ne brini se shiptarko.
Ma nek vas pljackaju bole me uvo,samo da vas eliminisu...........eeee to su bile jedinice...reci,a:per:

hehehe nisi mnogo pametan pa da znas koga ti ljudi vise ubijaju i pljachkaju.
Da,da to su bile jedinice i mogu da ti kazhem da sam zadovoljan krajnjim rezultatima koje su postigli po srbiju ali ne znam jesi li ti.
Tim jedinicama se mogu diviti samo ljudi kao ti.

Na tvoju zhalost niiikaddd !!!!
Regularne snage koje se formiraju normalnim srbima nece ni da krenu u taj posao jer imaju pametnija posla.
A "regularne formacije" tipa Arkana i ostalih lopuzha i kriminalaca koje su u proslosti i bile vase elitne jedinice kao glavni cilj imaju da sto vise plackaju.

Ne sekiraj se žugo Srba uvek ima dovoljno za vas.

Ne sekiraj se žugo Srba uvek ima dovoljno za vas.

Da,znam Zhugo.Lopova i Budalla uvek ima samo sto ih je na tvoju zalost sve manje i nazivate i izdajnicima a sebe i tebi slichne umesto pravim imenom nazivate Patrijotama.
U nedostatku ratnih terena za obavljanje vasih delatnosti prosli put ste nagrdili izloge Beogradskih prodavnica vasim Patijotskom borbom za kosovo.
patrijote heheheheheh ili bolje reci ovo ...

hehehe nisi mnogo pametan pa da znas koga ti ljudi vise ubijaju i pljachkaju.
Da,da to su bile jedinice i mogu da ti kazhem da sam zadovoljan krajnjim rezultatima koje su postigli po srbiju ali ne znam jesi li ti.
Tim jedinicama se mogu diviti samo ljudi kao ti.

Naravno kao ja;) prekaljeni sportisti,i oni koji su od malena upoznali hrabrost i cestitost.

Naravno da sam zadovoljan njihovim krajnjim rezultatima,mada ti nisi i ni ne znas sta si sada naskrabao.........ali oprosticu ti,jer si siptarcina pa se od tebe nista pametno ni ne ocekuje:mrgreen:

Da,znam Zhugo.Lopova i Budalla uvek ima samo sto ih je na tvoju zalost sve manje i nazivate i izdajnicima a sebe i tebi slichne umesto pravim imenom nazivate Patrijotama.
U nedostatku ratnih terena za obavljanje vasih delatnosti prosli put ste nagrdili izloge Beogradskih prodavnica vasim Patijotskom borbom za kosovo.
patrijote heheheheheh ili bolje reci ovo ...

Naravno da ih zovemo izdajnicima jer to i jesu.

A mi jesmo patriote i zato se tako i nazivamo.

a video je dokaz-cega?

devojke koje su ukrale par patika........pa bolje je da ti svom taciju i haradinaju zaviris malo u dzep.........****** koliko si gloop ja bi takve u drzavi automatski eliminisao.

Naravno kao ja;) prekaljeni sportisti,i oni koji su od malena upoznali hrabrost i cestitost.

Naravno da sam zadovoljan njihovim krajnjim rezultatima,mada ti nisi i ni ne znas sta si sada naskrabao.........ali oprosticu ti,jer si siptarcina pa se od tebe nista pametno ni ne ocekuje:mrgreen:

Ja ne znam kakav si ti chovek kada si zadovoljan njihovim rezultatom koji pokazuje slika dole.Mora da si za sebe dosta profitirao a za druge boli te ...

Prilozi

• srpska_krajina_1995.jpg
    srpska_krajina_1995.jpg
    51,1 KB · Pregleda: 1
Naravno da ih zovemo izdajnicima jer to i jesu.

A mi jesmo patriote i zato se tako i nazivamo.

a video je dokaz-cega?

devojke koje su ukrale par patika........pa bolje je da ti svom taciju i haradinaju zaviris malo u dzep.........****** koliko si gloop ja bi takve u drzavi automatski eliminisao.

I kojih ima vise u srbiji Patrijota ili izdajnika.
Video je dokaz kako se Patrijote bore za Kosovo.
Mi cemo nasem Tachiju i Haradinaju zaviriti u dzep kad tad ali se vi za to ne sekirajte jer imate dovljno vasih da im to radite.
Imao si mnogo gore na chelu svoje drzhave pa ih nisi eliminisao vec si slepo isao za njima i sad si tu gde si i pretis povraticu ovo,povraticu ono.
Nista ti ne mozes povratiti jer kad nisi mogao zadrzati to u svoje ruke sa pozicija koje si imao onda sa ovih pozicija na koje si sada mozes samo da Lajes da bi sebi olaksao depresiju

Back