ŠIPTARI NE DOZVOLJAVAJU SRBIMA DA SE HRANE SVOJIM HLEBOM

Ajde breee....Šćiptare ,ovo ti nije prvi put na forumu da koristiš ovu foru.:thumbdown:
Na još jednoj temi si koristio žurke u Gračanici da bi opravdao svoje primitivne teroriste:whistling:A Priština je puna takvih noćnih barova i ne samo Priština pa šta je tu novo?

e bas si tupugao, covek vam pravi reklamu a ti....
prvom prilikom idem do gracanice da ih malo kritikujem za te zurke. ali da bih bio objektivan moram odgledati predstavu do kraja:whistling::whistling:

ja ne kazem da nije zabranjeno, ali meni ne smeta....naprotiv
u mitrovici toga nema... steta bas...:hahaha::hahaha:
ps. mislio sam na moj deo mitrovice:whistling:

Колико сам могао да укапирам на тој журци су гостовале "професионалке"... вероватно увозне, јер једна је преко горњег дела тела имала чак и британску заставу...хехехе... вероватно нека турнеја из Бондстила... а када смо већ код оваквих ствари само ви Шиптари немојте да се претварате, објављено је да и своје жене терате на проституцију са војском Бондстила - вероватно вам се то рачуна у "борачки стаж"...:whistling::whistling::whistling:

а када смо већ код оваквих ствари само ви Шиптари немојте да се претварате, објављено је да и своје жене терате на проституцију са војском Бондстила - вероватно вам се то рачуна у "борачки стаж"...:whistling::whistling::whistling:
TAČNO:klap::klap::klap:

Zaboravih da kazem Ademu ks i Nesku jesu li MAJLA deca unistila zivot Martinovicu.Knjiga postoji pa je procitaj-ustvari ne treba da je citas pitaj svoje kakva je bila strategija etnickog ciscenja.Da smo mi to na vreme uradili ne bi se vi mnozili na kub.

Prvo se nauči da razlikuješ Šiptare od Srba ovde na forumu ili ih namerno stavljaš u isti koš.:dontunderstand:Bez obzira šta si od ovog mislio prvo se nauči. pa onda možeš da pridikuješ.:rtfm:

Poslednja izmena:
Re: Шиптари не дозвољавају србима да се хране својим хлебом
Ван сваке, баш сваке памети је то што о том догађају наше власти ћуте!!! Имамо ми министарство за КиМ ? Имамо, имамо. КО ИМА то, а и бројна друга ( чуј, НАША ) министрства, па наше ( чуј, НАШЕ ) новинаре, НАША средства ЈАВНОГ информисања; наше ПРАВО ДА ЗНАМО све ... Људи моји, децо која се играте по интренету, упитајте се , СТВАРНО се БАР ЈЕДНОМ упитајте КО СТЕ, а упитајте то и СВОЈЕ родитеље. Упитајте се и ко су вам били ( и још увек јесу ) дедови и шта су све скривили када данас њихова деца која су на власти толико и за све, бас све ЂУТЕ.

Колико сам могао да укапирам на тој журци су гостовале "професионалке"... вероватно увозне, јер једна је преко горњег дела тела имала чак и британску заставу...хехехе... вероватно нека турнеја из Бондстила... а када смо већ код оваквих ствари само ви Шиптари немојте да се претварате, објављено је да и своје жене терате на проституцију са војском Бондстила - вероватно вам се то рачуна у "борачки стаж"...:whistling::whistling::whistling:

siguran sam da je "roba" uvozna, a to da je britanka, cisto sumnjam, pre bih rekao da su iz bratskih drzava:rotf::rotf:

E sto mi je merak sto Albanci moraju da pisu na srpskom jeziku na sajtu,obaska me raduje ta cinjenica,da oni moraju da znaju srpski a ja ni u ludilu ne moram da znam albanski ,dovoljni su mi svi drugi svetski jezici.Slavistika je cudo.U prevodu to znaci,mozda i naucite pravilno izgovaranje i pisanje mog divnog srpskog jezika,

ako si ti rodjena u BG ja sam u NY

E sto mi je merak sto Albanci moraju da pisu na srpskom jeziku na sajtu,obaska me raduje ta cinjenica,da oni moraju da znaju srpski a ja ni u ludilu ne moram da znam albanski ,dovoljni su mi svi drugi svetski jezici.Slavistika je cudo.U prevodu to znaci,mozda i naucite pravilno izgovaranje i pisanje mog divnog srpskog jezika,

Pazi to je gest dobre volje sa njihove strane, ipak su dobili od patrijota gratis Kosovo :mrgreen:

I sta ti mislis da su oni time zavrsili svoju misiju..............a,Presevo i okolina,a Sandzak,nekom das mali prst on bi celu ruku.Naivan je onaj koji misli da bi sa nezavisnim Kosovom prestali i problemi sa siptarima.Otvorice se granica sa Kosovom kao i pre sa Albanijom,i eto ti opet ilegalne bagre do po Srbije.......toj igri nema kraja.

to je već treći balkanski rat i novi berlinski kongres ili san stefanski mir...nova ubijanja.....to je i evropski rat....ako su budale da ih nestane,mogu oni to....

Sve su to provokacije Šiptara prema Srbima u cilju isteravanja sa Kosova koje traju od ranije.Svi su to znali a niko nije reagovao.
NIN-24.jul 1988
"Krajem marta ove godine mladić albanske nacionalnosti izvadio je kamu i maltretirao tri srpske devijčice.Kažnjen je od strane suda sa 15 dana zatvora.Istog popodneva,sudija za prekršaje u Uroševcu pozvan je da po hitnom postupku razmotri slučaj Nedeljka Jelića starog 21 godinu,optuženog da je pevao o vojvodi Sinđeliću.kažnjen je sa 40 dana zatvora."

Па,овде у НС има пар пекара чији су власници Шиптари(а има и Горанаца) и који солоидно послују,јер глупи народ не хаје чије купује и коме ствара услове да се шири.

ПС
Рецимо,ја понекад одем у Шид,сремско место на хрватској граници(имам тамо једног пријатеља) и знам да у самом центру постоји шиптарска пекара која је,како ми је тај пријатељ причао,пар пута била лупана због дешавања на Космету.

Nije bitna nacionalnost vec stepen postovanja ustava !! p,s.250.000 Kosovskih Albanaca u Beogradu=Srbi vecina dole:ok:

Back