Šiptari napali noćas Mitrovicu odmah posle utakmice.

Sukob Srba i Albanaca zbog košarke

11. septembar 2010. | 23:32 -> 23:47 | Izvor: Beta, Tanjug

Kosovska Mitrovica -- Četiri osobe su povređene, od kojih jedna teže, u večerašnjem sukobu Srba i Albanaca na glavnom mostu na Ibru u Kosovskoj Mitrovici.

Odmah posle polufinalne utakmice Svetskg prvenstva u košarci, velika grupa Albanaca prešla je most na Ibru kako bi proslavili pobedu Turske nad Srbijom.

Građani iz severnog dela, koji su prenos utakmice pratili u obližnjim kafićima dočekali su ih i zasuli kamenicama, posle čega su se Albanci vratili u južni deo grada.

Nakon što su se oglasile sirene za uzbunu, na srpskoj strani mosta okupilo se nekoliko stotina ljudi. I na drugom kraju mosta je veća grupa ljudi, a most je zatvoren za saobraćaj i na njemu su preprečena vozila policije.

Izvestac Bete javio je da se iz pravca južnog dela grada povremeno čuje pucnjava, pojedinačna i rafalna.

U severnom delu nema policije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=11&nav_category=640&nav_id=458127

Vidi ga hrišćanin kako šalje poruku mira. E licemeru...

http://www.svetosavlje.org/bibliote...oskovski/KatihizisSvetiFilaretMoskovski29.htm

460. Они који праведно кажњавају кривца не крше заповест милосрђа ако то чине онако како су дужни и са добром намером, тј. да би га исправили или да би невине заштитили од његових злочинстава.

Још ти много мораш да научиш о Православљу синак, није ти ово разигнирајући и са злом помирљиви будизам или сатанизам, па да се невини препуштају тиранији зликоваца, под оправдањем неке болесне љубави према истима.

"Љуби непријатеље своје (личне непријатеље), непријатеља Божијих (јеретика) се гнушај, а непријатеље Отачаства сатри"

+Свети Филарет Московски+

Па то ћемо гледати на РТС1 ваљда, ово је земља без цензуре и Слобе?

Гледали смо већ када је БоТа ишао са турским председником у Н.Пазар.Све је било окићено турским заставама, без иједне једине српске, а за то време су у центру Београда хапсила момка који је раширио српску заставу.

Pa ko je kriv sto 5000 pandura ne bude u Sandzaku nego na gej paradi;
valjda ovi heroji sto najavljuju sukobe sa gejevima a ne sa vehabijama itd.

Паприко реагуј:hahaha::hahaha:

Ма бре, да је Тадић паметан, па да пошаљемо доле војску и полицију да штити наш народ у Србији, али нееееееее ... педери су му пречи

Ма бре, да је Тадић паметан, па да пошаљемо доле војску и полицију да штити наш народ у Србији, али нееееееее ... педери су му пречи

..ма бре, каква војска и полиција? Ловци и ватрогасци би их побацали у Јадранско море...чуј, војска за њих..:lol:

Па, сад питање је шта му је прече, дал његова персона, дал Дачићева, дал Вучићева, Чедина, Чиплићева или педери.
Рече ли председник да ће са поменутима да предводи колону.
Или је то све исто, мислим ,иста категорија.:think:

Па, сад питање је шта му је прече, дал његова персона, дал Дачићева, дал Вучићева, Чедина, Чиплићева или педери.
Рече ли председник да ће са поменутима да предводи колону.
Или је то све исто, мислим ,иста категорија.:think:

Ма боли ме сад уво за педере ... сад сам срцем на Косову

..ма бре, каква војска и полиција? Ловци и ватрогасци би их побацали у Јадранско море...чуј, војска за њих..:lol:

Ма не знам ... али ,,, имам ја неке идеје... изнећу тамо где треба ... па ћемо видети

****** i Šiptari (imal' tu neka bitnija razlika?) jer ga i jedni i drugi pumpaju. Šiptari parama, a ****** ... khhhm, znate već:rotf:

Već sama činjenica da je na primer ''Kosovari'' imaju pravo na državu a ne recimo Baski koji su nastariji narod u Evropi je uvredljiva za zdrav razum,al to što mi gubimo a Baski ne dobijaju je krivica i nas i njih,svako sa svojm greškama,kao i konstelacije snaga...Naravno Kosovo i Metohija ne može da se poredi sa Baskijom jer je epicentar kriminala i trgovine drogom u regionu,dok u Baskiji žive Pošteni ljudi...

Back