psychosomatic addict insane
Aktivan član
- Poruka
- 1.786
kakve rakete, mi vodu nemamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazar je okićen Turskim zastavama,slavi se uz poklič ,,Ovo je Turska,,.
Па то ћемо гледати на РТС1 ваљда, ово је земља без цензуре и Слобе?
Kad ova evropejka tresne paprikara u glavu...

Vidi ga hrišćanin kako šalje poruku mira. E licemeru...
460. Они који праведно кажњавају кривца не крше заповест милосрђа ако то чине онако како су дужни и са добром намером, тј. да би га исправили или да би невине заштитили од његових злочинстава.
Па то ћемо гледати на РТС1 ваљда, ово је земља без цензуре и Слобе?
kakve rakete, mi vodu nemamo.
Pa ko je kriv sto 5000 pandura ne bude u Sandzaku nego na gej paradi;
valjda ovi heroji sto najavljuju sukobe sa gejevima a ne sa vehabijama itd.

Паприко реагуј
Ма бре, да је Тадић паметан, па да пошаљемо доле војску и полицију да штити наш народ у Србији, али нееееееее ... педери су му пречи

Паприко реагуј
Ма бре, да је Тадић паметан, па да пошаљемо доле војску и полицију да штити наш народ у Србији, али нееееееее ... педери су му пречи

Па, сад питање је шта му је прече, дал његова персона, дал Дачићева, дал Вучићева, Чедина, Чиплићева или педери.
Рече ли председник да ће са поменутима да предводи колону.
Или је то све исто, мислим ,иста категорија.![]()
..ма бре, каква војска и полиција? Ловци и ватрогасци би их побацали у Јадранско море...чуј, војска за њих..![]()
Паприко реагуј

Ма не знам ... али ,,, имам ја неке идеје... изнећу тамо где треба ... па ћемо видети

Ма боли ме сад уво за педере ... сад сам срцем на Косову
Паприко реагуј

Европејац, а позива на насиље!?