Halix
Elita
- Poruka
- 16.204
jedini problem je, odgovriti nekom forumasu, ili se drzati one stare poslovice
Meni mozes da odgovoris slobodno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedini problem je, odgovriti nekom forumasu, ili se drzati one stare poslovice
izvor jak do yaya....
stormfront
nije ni cudo sto se siptarska zajednica nalazi na izlazu iz mladjeg kamenog doba u ovom trenutku. neka genteska anomalija nije dozvolila prirodnu selekciju pa se "ovo gore citirano" smatralo logickim razmisljanjem. u takvom pluralizmu intelektualaca i "logicara" bog nije imao sta traziti, evolucija je zakrcena "logicarima", a napredak i naucno tehnoloska revolucija nije ih nikad ni dodirnula. POTVRDA mojoj tezije broj siptarskih velikana, naucnika, umjetnika etc. danas u svijetu. molim samo argumentovano pobijanje ove teze, tipa "nikola tesla je bio siptar""otto je bio siptar""edison je bio siptar""paster je bio siptar"...."ivo andric je bio siptar""pikaso je bio siptar"....noel malkolm je poznati siptarski istoricar i tako ti dokazi
ipak cu se drzati one poslovice... posto se vidi ko je pobednik u ovom duelu![]()
Nismo poznati po postavljene mine .
vidis vidis nego ne znas vise sta bi odgovorio . ma pokazao si ti odavno svoje pravo lice samo sto je potrebno da neki to vide vise puta![]()
vrlo interesantno kako su otkrili tu nagaznu minu?koliko se secam,kada sam bio vojnik JNA,na vezbama smo krili mine,tako da nisi mogao lako otkriti.setite se da 15.novembra 2009 su lokalni izbor i neko od ekstremista zeli da to koristi u negativnom smislu.
mozda si ti ili tebi slicnih postavio minu.nikad se ne zna.
tebi i tebi slicnim ne odgovara da stanje bude mirno.
cudna stvar, ne vidim sta su pisali gore navedeni forumasi... pitam se zasto![]()
Па да, да не оштетите вредну робу.
Ви кад вадите Србима телесне органе, киднапујете и радите то наживо.
Можемо и да поновимо, ево да почнем од свог
Ви кад вадите Србима телесне органе, киднапујете и радите то наживо.
Добио сам Бону за тај одговор , па морам да чутим![]()
jos nisam sreo siptara da kaze "pa eto taj zlocin su pocinili moji sunarodnic i ja se zbog toga stidim"
ne .
svaki siptar podrzava ubijanje srba
SVAKI
nema sa njima price za siptare je samo jedna metoda
Не сваки , није сваки као и ти за сречу ..
Шта кажеш на ово , а сваки дан их све више има ... Видео је старо 2 дана само .. А број Албанке који се удаје за Србе , кажу да је преко 1.000 ..
vidis vidis nego ne znas vise sta bi odgovorio . ma pokazao si ti odavno svoje pravo lice samo sto je potrebno da neki to vide vise puta![]()
Незнам , помиње неко село ... Нема везе мислим од Косово или Албаније .Jel ovo Albanka sa Kosova ili iz Albanije?
Незнам , помиње неко село ... Нема везе мислим од Косово или Албаније .
Ima velike veze...prece bih uzeo neku sa Kosova nego iz Albanije...
ps. malo je falilo da postanem albanski zet...madanikad se ne zna...
Није ти успело ? Значи тај је разлог што halix нас мрзи![]()
cudna stvar, ne vidim sta su pisali gore navedeni forumasi... pitam se zasto![]()