Sintetičko ulje u starije automobile?

Prodavci gledaju samo da prodaju i rade kako vetar duva.Razliciti su pogledi na ulja .Moj majstor kaze da ako je auto puno presao gusce ulje dok drugi kaze redje.Ne bi im bog u kraj stao.
Mora da se proba kakav je motor ja kada sam pre više od 25 god kupio korada lik pre mene je sipao polusintetiku jer su ga naplašili majstori. Ja sam prvu zamenu sipao sintetiku mobil 1 i na 5-6 kkm počne malo da troši i dospem pola litre do 8kkm kada sam menjao. Imao sam komšiju direktora uvoznika pa sam dobijao po nekim smešnim cenama mobil ulje. Pa sam i kod društva eksperimentisao auto koji troši kao lud ulje ja mu pogodim gradaciju da ne troši uopšte 🤗

Mora da se proba kakav je motor ja kada sam pre više od 25 god kupio korada lik pre mene je sipao polusintetiku jer su ga naplašili majstori. Ja sam prvu zamenu sipao sintetiku mobil 1 i na 5-6 kkm počne malo da troši i dospem pola litre do 8kkm kada sam menjao. Imao sam komšiju direktora uvoznika pa sam dobijao po nekim smešnim cenama mobil ulje. Pa sam i kod društva eksperimentisao auto koji troši kao lud ulje ja mu pogodim gradaciju da ne troši uopšte 🤗
Trebao si da ostavis Corrada pogotovo taj G60 ...mnogo redak, ima jedan profesor kod mene i meni predavao, vozi ga dugo, neka plava boja.

roknut krsevima 10w 60 nema druge.Nedavno sam spustio nogu sa gasa i tempomat 130 km na sat po propisu i za 1000 km ode 150 grama ulja.Odvalim ga 170 km i ide na 250 grama .Ima veze i noga.

Back