blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
dragi moj ti moraš prvo rasčistiti sam sa sobom šta u stvari želiš u svom životu... kad sebi nađeš cilj i ostalo če se rešiti samo od sebe... trust me 8)gogogo:Ali idem u Budimpestu na docek bas sa njom(mislim znas kojom)! Ne mogu sada da prekinem. Imali smo zescu krizu pre 3-4 nedelje, ali je sada "sve OK"!blondi:izvini ali ja sam direktna prema tome moja savet: prekini što pre, daj njoj a i sebi šansu da nađete ono pravo... sve ovo natezanje je samo agonija koja u svakom slučaju rezultira raskidom ili bednom vezom u kojoj niko nije srečan... budi fer i daj njoj šansu (ako ne voliš sebe dosta) možda je upravo sada iza ugla čeka sreča 8)gogogo:Pa izgledala mi je kao prava! Ha, ha...blondi:e u ljubavi ništa nije previše ako je ona prava 8)gogogo:Nego sta, nacicu joj i maticni broj ako treba! Nego, ne mislite li mozda da malo preterujem-o?
Mislim, bila je opasna! Ali cuj ovo: Sta ako sam pre dve godine smuvao sa jednom devojkom misleci da je prava i jos uvek sam sa njom, mada mi je sada to pravo bedacenje?![]()