Sinoc sam prisao jednoj ribi!

gogogo:
blondi:
gogogo:
blondi:
gogogo:
Nego sta, nacicu joj i maticni broj ako treba! Nego, ne mislite li mozda da malo preterujem-o?
e u ljubavi ništa nije previše ako je ona prava 8)
Pa izgledala mi je kao prava! Ha, ha...
Mislim, bila je opasna! Ali cuj ovo: Sta ako sam pre dve godine smuvao sa jednom devojkom misleci da je prava i jos uvek sam sa njom, mada mi je sada to pravo bedacenje? :?:
izvini ali ja sam direktna prema tome moja savet: prekini što pre, daj njoj a i sebi šansu da nađete ono pravo... sve ovo natezanje je samo agonija koja u svakom slučaju rezultira raskidom ili bednom vezom u kojoj niko nije srečan... budi fer i daj njoj šansu (ako ne voliš sebe dosta) možda je upravo sada iza ugla čeka sreča 8)
Ali idem u Budimpestu na docek bas sa njom(mislim znas kojom)! Ne mogu sada da prekinem. Imali smo zescu krizu pre 3-4 nedelje, ali je sada "sve OK"!
dragi moj ti moraš prvo rasčistiti sam sa sobom šta u stvari želiš u svom životu... kad sebi nađeš cilj i ostalo če se rešiti samo od sebe... trust me 8)

Ne znam, izgleda da je do mene!
Najgore je to sto se za ove dve godine nismo tri puta posvadjali, ali ipak, izgleda da je do mene, mozda volim malo da svrljam.
A mozda je to i normalna pojava kod muskaraca?
Mislim, svi znate da jedna devojka muskarcu nikad nije dosta, dok je u velikoj vecini slucajeva jedan momak, jednoj devojci sasvim dovoljan.
Gazdarice sta ti mislis? Pokazi ko je glavni!!! :wink:

gogogo:
Ne znam, izgleda da je do mene!
Najgore je to sto se za ove dve godine nismo tri puta posvadjali, ali ipak, izgleda da je do mene, mozda volim malo da svrljam.
A mozda je to i normalna pojava kod muskaraca?
Mislim, svi znate da jedna devojka muskarcu nikad nije dosta, dok je u velikoj vecini slucajeva jedan momak, jednoj devojci sasvim dovoljan.
Gazdarice sta ti mislis? Pokazi ko je glavni!!! :wink:
Ups, kakve generalizacije... Daj, nemoj sad da me razocaravas...
Stvar je samo u patrijarhalnom drustvu, gdje je muskarcu mnogo sta dozvoljeno, sto zeni nije...
Kao, zeni je dovoljan jedan, a muskarcu nije...
Ma, idi, molim te...
U sustini, nema tu razlike izmedju zena i muskaraca... Isto kao sto je nema ni u tome, da jedna osoba i te kako moze biti dovoljna, ali ako je PRAVA...

Kada sam rekao da jedna devojka muskarcu nije dovoljna, nisam mislio na to kao na neko pravilo. Tacno je da ima ludo zaljubljenih ljudi koji ne zele da imaju nista sa ostalim devojkama, sve dok imaju devojku (koju kasnije ozene, a zatim pocnu da je varaju, jer im se zgadila). Ja sam od onih ljudi koji u ljubavi moze mnogo toga da da i da zrtvuje, ali u slucaju da primetim da mi se istom merom ne uzvraca, to pocinje da mi smeta i tada ili trazim alternativu ili raskidam! Jer po meni je bolje da dok nisam u braku, na neki nacin zadovoljim svoje nagone nego da to radim kada za to vec bude kasno (kao vecina ex-zaljubljenih koji sada varaju zene na svakom cosku)! :idea:

Da, slazem se da je bolje varati prije braka...
Ali, cemu uopste varanje...?
Zar nije, ne samo postenije, nego i bolje za oboje, razici se s osobom koja ti vise nije dovoljna i na taj nacin dati i sebi i partneru sansu, za susret s osobom, koja ce biti prava...

Gazdarica:
Da, slazem se da je bolje varati prije braka...
Ali, cemu uopste varanje...?
Zar nije, ne samo postenije, nego i bolje za oboje, razici se s osobom koja ti vise nije dovoljna i na taj nacin dati i sebi i partneru sansu, za susret s osobom, koja ce biti prava...
Slazem se sa tobom, ali nije bas tako jednostavno!
Osecaj da imas nekog pored sebe te ispunjava na neki nacin i pruza ti mir, dok sa druge strane u slucaju da nisi sa tom osobom, moze da se pojavi osecaj grize savesti i svega ostalog. Jednostavno, flert mi omogucava da vidim sta "propustam", a u slucaju da me neka devojka nalozi, naravno da bih bilo glupo da ostanem sa prethodnom! Ipak je ovo 21 vek, milionima ljudi se ovo isto desava.

Back