SINOC ODRZAN KLERO-NACIONALISTICKI SKUP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

japanski-strsljen

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.577
Sinoc je u Beogradu, odrzan klero- nacionalisticki skup u organizaciji, OBRAZ, NASI,1389 DVERI, klero nacionalni skup protiv NATO bobardovanja.Ucesnici su se sukobili sa polocijom gde prema zvanicnim informacijama ima 20-tak povredjenih,izmeldu ostalog i dva policaca,Po oprobanom receptu razbijani su i izlozi,a nosena je i Ruska zastava,sto govori o tihoj podrsci Putinovske KGB Rusije i njihovoj ratno huskackoj politici na balkanu.Iako i u samoj Rusiji postoji opozicija pod nazivom RUSIJA-BAZ PUTINA, DOLE KGB-ovci i gde se takva opozicija rusi bez milosti-UBISTVO NOVINARKE POLITKOVSKE nasli su kod nas da huskaju na rat i to uglavnom omladinu koja je za vreme NATO bila dete koje se jedva seca tog dogadjaja....Posle je isao prilog o coveku koji je osta bez obe noge i koji govori o sthotama i besmislu rata.Ali zla sila ne miruje i valjda joj nije bila dovoljna Gruzija vec bi i od Srbije da pravi GUBERNIJU....

Sinoc je u Beogradu, odrzan klero- nacionalisticki skup u organizaciji, OBRAZ, NASI,1389 DVERI, klero nacionalni skup protiv NATO bobardovanja.Ucesnici su se sukobili sa polocijom gde prema zvanicnim informacijama ima 20-tak povredjenih,izmeldu ostalog i dva policaca,Po oprobanom receptu razbijani su i izlozi,a nosena je i Ruska zastava,sto govori o tihoj podrsci Putinovske KGB Rusije i njihovoj ratno huskackoj politici na balkanu.Iako i u samoj Rusiji postoji opozicija pod nazivom RUSIJA-BAZ PUTINA, DOLE KGB-ovci i gde se takva opozicija rusi bez milosti-UBISTVO NOVINARKE POLITKOVSKE nasli su kod nas da huskaju na rat i to uglavnom omladinu koja je za vreme NATO bila dete koje se jedva seca tog dogadjaja....Posle je isao prilog o coveku koji je osta bez obe noge i koji govori o sthotama i besmislu rata.Ali zla sila ne miruje i valjda joj nije bila dovoljna Gruzija vec bi i od Srbije da pravi GUBERNIJU....
Nazivanje nacistima i fasistima ljude koji podsecaju na srpske zrtve u NATO agresiji
prevazilazi i najveci fasizam
post je prijavljen

Nazivanje nacistima i fasistima ljude koji podsecaju na srpske zrtve u NATO agresiji
post je prijavljen

A jel rusenje, razbijanje, tuca, napadi na novinare.... odavanje pocasti palima i stradalima?! :think:
Bojim se da imas gadno poremecen sistem vrednosti.
I ne znam da li si primetila, da se okupila saka ljudi, oko 1000, uglavnom balavaca od 18-20 god. koji su piskili po pesku dok je trajala agresija, a nisam primetio ni jednog borca iz tog rata, a ima nas poprilicno. Iskvarila te mrska ti evropa i poremetila osecaj za pravdu i patriotizam, to ti je ukratko, pariJoto na daljinu.

Covek je rekao istinu.Klerofasisticke (1389, Dveri) i nacisticka organizacija Obraz su organizovale skup.Da nisu, mozda bih i otisao na isti.Ovako, ne zelim da delim isti prostor sa takvima.
Aha,al onda sigurno imas i razumno objasnjenje zasto taj skup nije organizovala neka anti.fasisticka organizacija pod vodjstvom recimo Natase Kandic,
ili predsednika Tadica,ili.....................ma ima ih jos

На митингу је синоћ било око 4000 људи. То што ти ниси био тамо, па говориш онако како Б92 сере то је твој проблем.

За овог паметног мујицу што прича да је скуп био клерофашистички, могу да поручим само да оде часком до лекара опште праксе по упут. На том митингу су синоћ између осталог, говорили и рањени припадници МУП на КиМ. Да ли су и они клерофашисти? Да ли је црква клерофашистичка, јер и црква је имала своје представнике на митингу?

Збуњени аутор теме је хтео рећи клеро-нацистички скуп. Због шаке јадника махом навијача Рада десило се што се десило.

Мој став је да оваквим скуповима не треба присуствовати јер не постоји организација, нити се појединци могу држати под контролом. Тих четири хиљаде људи нису никакви нацисти, таквих пацијената има стотињак.

Спомен погинулима се не даје палицама и бакљама и људи морају да схвате да није грех када се сложе четнци и комунисти, жути и плави, патриЈоте и еврослинавци. То значи да је разлог око кога су се сложили исправан и праведан.

Имао си алтернативу у Сава центру, јеси ли био?

Ne.Ne simpatisem coveka koji je odbio Djindjicevu inicijativu na diplomatskom planu, za pomoc Kosovu, recima: "Mislim da cemo za godinu, tri ili pet, dobiti mnogo vise".Evo sta smo dobili.
Uopste imam averziju prema mitinzima podrske, svecanim akademijama, i vezano za bombardovanje i vezano za Kosovo.Neka ovaj tekst posluzi kao ilustracija:

Odg: Upotreba sile u borbi za Kosovo
« Odgovor #26 poslato: Јул 20, 2008, 09:51:03 »
Lako je pricati odozgo i davati svoja misljenja, a dali neko misli na nas? Na nas koji smo ovde ostali. Lako je biti Srbin u Srbiji, ali je mnogo tesko sacuvati svoj identitet na Kosovu i glasno reci ja sam Srbin. Tesko je biti Srbin na Kosovu. Jesam dete ali se i ne slazem puno sa vama, jer jedno ste vi gore koji ste slobodni i mozete da pricate slobodno, najteze mi je kada cujem da neko kaze ili napise KOSOVO JE SRBIJA, ali niko nije svestan da iz toga stoje ljudi koji jos uvek zive na Kosovu, a zivot ovde je iznad svake normale, nema struje, nema vode, a za ostalo i da ne pricam... Silom se nista nemoze uraditi, jedino ce se pogorsati stanje,i bice gore po nas koji smo ovde ostali. Nema sile, ako se nesto upotrebi mi ce mo ostati kao taoci, jer ko ce nas odavde da vadi? jedina smo enklava u Metohijskom delu, jedina! Prizren, Pec, Djakovica, Urosevac..to je sve opustoseno. Sve okolo su siptari, a mi u jednom parcetu zemlje u jednom prostoru koji iznosi nekih 300-350 metara slobodne teritorije. Ima nas oko 400 nas mahom su stariji. Ako se nesto desi ko ce nas da izvuce odavde? Razmislite...kada pricate o sili, nema sila, samo iskrene molitve jedino ce te tako pomoci nama koji smo ovde i koji branimo Kosovo ne parolom Kosovo je Srbija, vec sopstvenim zivotima. Pozdrav svim forumasima, U Hristu vasa mala sestrica Jovana.

Ne.Ne simpatisem coveka koji je odbio Djindjicevu inicijativu na diplomatskom planu, za pomoc Kosovu, recima: "Mislim da cemo za godinu, tri ili pet, dobiti mnogo vise".Evo sta smo dobili.
Uopste imam averziju prema mitinzima podrske, svecanim akademijama, i vezano za bombardovanje i vezano za Kosovo.Neka ovaj tekst posluzi kao ilustracija:

Боље напиши да имаш аверзију према свему што је свето и што је српско.

post je prijavljen

A kako se zovu maloumnici koji na takav nachin demonstriraju protiv agfresije, kako se zovu najglasniji zagovornici RASIZMA, ono koji podrzavaju Skinheds ideje, bore se za mir a prizivaju RAT.
Kako se zovu DEBILCHINE, koje su za Rusiju chule kao za Gornji Milanovac, koji nisu izashli iz svoje vukojebine
Zashto tu "snagu bez kontrole" tu sirovu glupost i neznanje ne upotrebe u , recimo neki drushtveno koristan rad, na primer chishcenje kanala, kopanje rovova, jer rat za Kosovo samo shto nije :dash: vec se jalovo troshe na razbijanje beogradskih izloga

A jel rusenje, razbijanje, tuca, napadi na novinare.... odavanje pocasti palima i stradalima?! :think:
Bojim se da imas gadno poremecen sistem vrednosti.
I ne znam da li si primetila, da se okupila saka ljudi, oko 1000, uglavnom balavaca od 18-20 god. koji su piskili po pesku dok je trajala agresija, a nisam primetio ni jednog borca iz tog rata, a ima nas poprilicno. Iskvarila te mrska ti evropa i poremetila osecaj za pravdu i patriotizam, to ti je ukratko, pariJoto na daljinu.

Aha,al onda sigurno imas i razumno objasnjenje zasto taj skup nije organizovala neka anti.fasisticka organizacija pod vodjstvom recimo Natase Kandic,
ili predsednika Tadica,ili.....................ma ima ih jos
Eto i za tebe isto pitanje,
ali vas problem naravno nisu organizatori,i par polomljenih izloga,
nego sam smisao i cilj skupa,.......................
u svom postu si jasno rekao,
ma koga ovde jos boli k.rac za te poginule Srbe,
a one kojima je zaista stalo,ma i njima cemo prepreciti put,
e neces,neces,bedo ljudska

Боље напиши да имаш аверзију према свему што је свето и што је српско.[/QUOTE]

A bilo bi bolje da TI kazesh, kako izvodish te zakljuchke...., dovoljno ti je da vidish Latinicu i odmah ti proradi *UM

Не. Џабе да ти објашњавам, е можеш да хватиш ... пријавио сам ти пост за вређање.

Covek je rekao istinu.Klerofasisticke (1389, Dveri) i nacisticka organizacija Obraz su organizovale skup.Da nisu, mozda bih i otisao na isti.Ovako, ne zelim da delim isti prostor sa takvima.

A averziju si dobio upravo sad,..................
posto je u gornjem postu nisi imao,
ajde ne blamiraj se vise,i skini nam se:bye:

A kako se zovu maloumnici koji na takav nachin demonstriraju protiv agfresije, kako se zovu najglasniji zagovornici RASIZMA, ono koji podrzavaju Skinheds ideje, bore se za mir a prizivaju RAT.
Kako se zovu DEBILCHINE, koje su za Rusiju chule kao za Gornji Milanovac, koji nisu izashli iz svoje vukojebine
Zashto tu "snagu bez kontrole" tu sirovu glupost i neznanje ne upotrebe u , recimo neki drushtveno koristan rad, na primer chishcenje kanala, kopanje rovova, jer rat za Kosovo samo shto nije :dash: vec se jalovo troshe na razbijanje beogradskih izloga

Хистерична па ди си ти нама,опет нешто лажеш?

можда би и ти могла мало ту своју памет да упргнеш у дрштвено користан рад ,например могла би да одеш на неки пружни прелаз и глумиш рампу за возове.
јер се слажем да ови горе треба да радер али могла би и ти јер сте исти

Samo da se zacuje sirena za opstu mobilizaciju, da vidis kako bi forumske junacine i patrijote krenule da uskacu u haustore i kontejnere...

Боље напиши да имаш аверзију према свему што је свето и што је српско.

Ja imam averziju prema "srpskim" proizvodima tipa, lupanje izloga, prebijanje novinara, Kosovo za patike i sl. tekovinama srBskog naroda, tacnije, maloumnicima i divljacima i sl.
Secam se da su 99-e takvi kurceviti patriJoti prvi izbegli pozive u vojsku i rezervu, jer ipak su trebali da odnesu tetki lek, da idu u skolu, znas imam ravne tabane, emocionalno sam nezreo itd. i uglavnom vidim da se situacije nije nimalo promenila, nazalost. Lako je razbiti izlog ili tuci novinare i slucajne prolaznike, dok je naoruzani siptar ipak nesto opasniji, ybg. moze i da uzvrati. I ne rise vise molim te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back