O tome Theiana, sam i htela da diskutujem.......da bi ste otišli na neku njegovu organizovanu prezentaciju.....a reč je o pozitivnom načinu razmišljanja....samopomoć...pozitivne misli prizivaju samo pzitivne događaje itd, negativne prizivaju negativu....košta oko 180 evra..
Ima istine u nekim njegovim razmišljanjima.....ali meni to sve nekako izgleda bajkovito....danas poželiš nešto...sutra to dobiješ..miiiisliiim..
Možda nije fer ovo što ću reći...da je tako kako on tvrdi....ne bi bio licencirani psiholog Lize Hej....već traženiji glumac....
Ne bih otisla...
Pre bih kupila neku knjigu, ili skidala nesto slicno sa neta...
Nisam tip za te skupove i pricu, nema sanse da me neko ubedi tako...moze me ubediti samo svojim zivotom.
A za to mi ne treba instant okupljanje, nego da ja sama sve procitam, sagledam, skontam u kom smeru cu, i sta mi odgovara od svega toga...
Npr. -kad sam prvi put procitala knjigu 5 Tibetanaca i zainteresovala se i radila, vidim da zaista deluje...
Onda sam imala povredu ramena, i jos kojesta, pauzirala sam godinu dana, sad se opet vracam "svom sistemu"...
To si dobro primetila-da zaista deluje, bio bi aktivniji kao glumac...ja sam se iskreno zaljubila u lik Marka Koraca, koga je glumio u Miris kise na Balkanu...i ne secam se da sam ga vise igde gledala)
Moja drugarica, jedna od najblizih je zavrsila psihologiju...a i ja sam htela, pa promenih misljenje 7 dana pred prijemni...
Posle smo pricale, i rekla mi je-svako ko upisuje psihologiju, ide sa ciljem da prvo resi neke svoje dileme i probleme, a pitanje je da li ce uspeti i kad...tako i za njega, verujem da je donekle pomogao sam sebi, ali ipak nedovoljno...jer bi potpuno bilo da je sve nauceno primenio u praksi i zablistao, kao glumac.
Ovaj snimak cesto pustim, sto zbog muzike, sto zbog price...
ona je tako pocela da se hrani posto se razbolela, nije bitno ali eto
Znam da je zato pocela...napisah to. Ali, da nije dobila rak, verovatno nikad ne bi presla na takav nacin ishrane, niti je to garancija da se zdrav covek, nikad nece razboleti ako se tako hrani.
E, to mi smeta, ekstrem. Svaki covek je za sebe. Ne prija nam svima isto...a ona bas ide u drugu krajnost sad.