Proucavam ljudsku glupost!A posto sebe smatras inteligentnijim i u svakom smislu boljim i pametnijim (?!?) od nas ostalih onda mi stvarno nije jasno sta ti radis na tom fakultetu!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proucavam ljudsku glupost!A posto sebe smatras inteligentnijim i u svakom smislu boljim i pametnijim (?!?) od nas ostalih onda mi stvarno nije jasno sta ti radis na tom fakultetu!?
Kaubojka:Jeste, novi je fax... ja ne poznajem nikog odande...najbolje da pitas u studentskoj sluzbi ili da vidis na njihovom sajtu...
Ja sam na FEFI.Kazi sta treba?voanerges:zar bas nikoga???????
E,pile moje a znas u cemu ce tek biti razlika izmedju nas sto studiramo singidunum i tebe sto nosis blokove?U tome sto cemo mi jednog dana,kad zavrsimo fax,sedeti u nekim foteljama,a ti ces i dalje nositi te iste blokove..big l:kakva fefa, kakav singidunum..... ljudi bolje radite negde, zaradjujte pare, otvarajte neke biznise, nego sto bacate za nikakvo skolovanje.... sebi sam rekao da ako ikad budem morao da biram izmedju singidunuma i gradilista, ima da nosim blokove na ledjima, jer isto se mozga koristi kao za ucenje na singidunumu, samo te jos i placaju za to....
Na prvoj godini imas 8 ispita,u prvom semestru imas kvantitativne metode-za to moras malo da se pomucis,malo da ucis da bi polozio,zatim sociologiju-tu niko ne ide na predavanja,a profa je skroz cool,uradi ti sve kolokvijume,zatim ORT(osnove racunarske tehnike)-skroz ok predmet,mora malo da se uci,profa ok takodje.Imas engleski i jos jedan strani jezik.Engleski-moras da se trudis.U drugom semestru imas ekonomiju,e to moras da sednes i da nabubas od A-S,ako mislis da polozis,racunovodstvo je ok,asistent uvek pusti da se prepise,zatim informatika-ako si ikad video racunar polozices i to je to.pady:Da li neko studira poslovnu informatiku na Singidunumu i kakva su mu iskustva?
Sto se prakse tice znam da ima,ali nisam sigurna u kojoj godini,a posao mozes relativno lako da nadjes.Znam dosta njih koji su se zaposlili u microsoftu..........pady:To mi kazi!!! :razz: A kakve su sanse za posao? Ima li neka strucna praksa za vreme studija?