SINGIDUNUM

Ljudi, treba mi pomoc za seminarski iz racunovodstva.
Teme:
- Definicija i funkcija racunovodstva
- Racunovodstvo kao sistem
- Odnos podataka i informacije u racunovodstvu
- Organizacija racunovodstvanog informacionog sistema

Neku od ovih bi trebalo da napisem do ponedeljka :-( a ne mogu nigde nista da nadjem...Knjiga je naravno blagi uzas,tako da od nje nema pomoci. Na faxu nisam imala vremena da fotokopiram knjige..
Pliz za help :wink:

Pretpostavljam da je ovaj fax za novinarstvo i medije novouvedeni, jer se neshto ne pominje. Mene bash taj zanima. Mislio sam da se prebacim sa prava (drzavnog) na taj fax u singiju. Kakav je fax generalno? Kakvi su uslovi? Kakve su mogucnosti zaposlenja posle toga? itd.

Ma sta ti je....Nije uopste tesko...Veruj mi!!Sestra mi je na FEFI(slagala sam te da sam ja:-)nista ne ci,po ceo dan je napolju....jedino sto ponekad ide na predavanja i vezbe....Al znam da je opusteno...Ona sad upisuje trecu godinu...

kakva fefa, kakav singidunum..... ljudi bolje radite negde, zaradjujte pare, otvarajte neke biznise, nego sto bacate za nikakvo skolovanje.... sebi sam rekao da ako ikad budem morao da biram izmedju singidunuma i gradilista, ima da nosim blokove na ledjima, jer isto se mozga koristi kao za ucenje na singidunumu, samo te jos i placaju za to....

@big l Srecno na gradilistu.
@milica85 zovi studentsku sluzbu i pitaj ih,maximalno su ljubazni.Ako ne gresim(a prichao sam sa ovima iz studentske sluzbe FFMO na tu temu tako da je informacija od njih pouzdana) svakom ko ima prosek od 9.5 pa do 10 sleduje 30-50% stipendije,zavisi od broja ljudi koji apliciraju za stipendiju, a onima sa prosekom 10 svih 100% stipendije.

big l:
kakva fefa, kakav singidunum..... ljudi bolje radite negde, zaradjujte pare, otvarajte neke biznise, nego sto bacate za nikakvo skolovanje.... sebi sam rekao da ako ikad budem morao da biram izmedju singidunuma i gradilista, ima da nosim blokove na ledjima, jer isto se mozga koristi kao za ucenje na singidunumu, samo te jos i placaju za to....
E,pile moje a znas u cemu ce tek biti razlika izmedju nas sto studiramo singidunum i tebe sto nosis blokove?U tome sto cemo mi jednog dana,kad zavrsimo fax,sedeti u nekim foteljama,a ti ces i dalje nositi te iste blokove.. ;) :evil: :evil:
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz

pady:
Da li neko studira poslovnu informatiku na Singidunumu i kakva su mu iskustva?
Na prvoj godini imas 8 ispita,u prvom semestru imas kvantitativne metode-za to moras malo da se pomucis,malo da ucis da bi polozio,zatim sociologiju-tu niko ne ide na predavanja,a profa je skroz cool,uradi ti sve kolokvijume,zatim ORT(osnove racunarske tehnike)-skroz ok predmet,mora malo da se uci,profa ok takodje.Imas engleski i jos jedan strani jezik.Engleski-moras da se trudis.U drugom semestru imas ekonomiju,e to moras da sednes i da nabubas od A-S,ako mislis da polozis,racunovodstvo je ok,asistent uvek pusti da se prepise,zatim informatika-ako si ikad video racunar polozices i to je to.
Nadam se da sam ti pomogla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PozZz............

Back